#seberangtakir

Ni antara tetimoni #bffbirdnest uolss.. Alhamdulillah..
Alhamdulillah..
Alhamdulillah 💞 BFF BIRDNEST TERENGGANU (agent TERENGGANU) 
Nak cod 📲
www.wasap.my/60109027379 📮 pos setiap hari 
#sayajual #sarangburungwaletasli
#sarangburungviral #birdnest #birdnestmalaysia 
Cod Area 🚚
#Manir (seluruh manir) #DurianBurung #PulauRusa #Telemong #Koberang #GongBadak #Batu6 #KualaTerengganu #Unisza #Umt #TelukKetapang #SeberangTakir #WakafTembesu #DataranAustin #DataranAustinGongBadak #TokJiring #KualaNerus #Tepuh #Felda ✔Hujung minggu

#Kemaman area bandor semua on..
#Kemasik
#Kerteh
#Paka (bndr paka)
#Dungun (area bandor)
Ni antara tetimoni #bffbirdnest uolss.. Alhamdulillah..
Alhamdulillah..
Alhamdulillah 💞 BFF BIRDNEST TERENGGANU (agent TERENGGANU)
Nak cod 📲
www.wasap.my/60109027379 📮 pos setiap hari
#sayajual #sarangburungwaletasli
#sarangburungviral #birdnest #birdnestmalaysia
Cod Area 🚚
#Manir (seluruh manir) #DurianBurung #PulauRusa #Telemong #Koberang #GongBadak #Batu6 #KualaTerengganu #Unisza #Umt #TelukKetapang #SeberangTakir #WakafTembesu #DataranAustin #DataranAustinGongBadak #TokJiring #KualaNerus #Tepuh #Felda ✔Hujung minggu

#Kemaman area bandor semua on..
#Kemasik
#Kerteh
#Paka (bndr paka)
#Dungun (area bandor)
Kisah hari ni.. tengah sistur sibuk2 siapkan anak siapkan diri nk pergi kerja pula..
.
Tingg!! Whatsapp masuk “anis kalau beli serum dapat tak scrub?” Nsb laa scrub ada lagi 2pcs.. nampak gaya ni kena restok lg laa sample Ainaa scrub..
.
Tq to my husbaby sistur tolong COD kan AINAA SERUM kat kolej komuniti, lecturer pon nk santik juga weii.. xsempat snap gambar sbb td hujan lebat selebatnya.. .
Alhamdulillah rezeki hari ini.. siapa lagi nak cuba pakai Ainaa Beauty mehh grab sekarang❗️sementara stock masih ada lagi ni 😍
.
💥Whatsapp sekarang ‼️‼️
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
Atau tekan link di ig bio @hanezkyna.nsa
.
#nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautysunscreen #nsabeautyofficial #nsabeautykualaterengganu #nsawanisquad #agentnsabeautyterengganu #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codbukitpayong #codseberangtakir #organicskincare #skincareroutine #kejayaandemikebahagiaan #marang #kuterer #visitterengganu #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #pantaibatuburuk #pulaukapas #pulauredang #seberangtakir #drawbridge #terengganudrawbridge
Kisah hari ni.. tengah sistur sibuk2 siapkan anak siapkan diri nk pergi kerja pula..
.
Tingg!! Whatsapp masuk “anis kalau beli serum dapat tak scrub?” Nsb laa scrub ada lagi 2pcs.. nampak gaya ni kena restok lg laa sample Ainaa scrub..
.
Tq to my husbaby sistur tolong COD kan AINAA SERUM kat kolej komuniti, lecturer pon nk santik juga weii.. xsempat snap gambar sbb td hujan lebat selebatnya.. .
Alhamdulillah rezeki hari ini.. siapa lagi nak cuba pakai Ainaa Beauty mehh grab sekarang❗️sementara stock masih ada lagi ni 😍
.
💥Whatsapp sekarang ‼️‼️
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
Atau tekan link di ig bio @hanezkyna.nsa
.
#nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautysunscreen #nsabeautyofficial #nsabeautykualaterengganu #nsawanisquad #agentnsabeautyterengganu #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codbukitpayong #codseberangtakir #organicskincare #skincareroutine #kejayaandemikebahagiaan #marang #kuterer #visitterengganu #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #pantaibatuburuk #pulaukapas #pulauredang #seberangtakir #drawbridge #terengganudrawbridge
#best ke best korang
#topping utk manggo tart
#nk order tekan link kat bio... Masih available utk hr ni ye...
#fizmiebakery
#kedaikeksedap
#seberangtakir
#birthdaycake
#surprisedelivery
#cakelovers
#096621935
#0109778353
#best ke best korang
#topping utk manggo tart
#nk order tekan link kat bio... Masih available utk hr ni ye...
#fizmiebakery
#kedaikeksedap
#seberangtakir
#birthdaycake
#surprisedelivery
#cakelovers
#096621935
#0109778353
Alhamdulillah..
Hati ceria bila customer kau happy dgn ape kau jual.. Anak beli utk mak 15botol, suke la mak kn, supplement tambahan.. bg tenaga yg sgt bgs utk mak.. Lepas tu anak call, mak nk repeat.. Muka ada sinyummmm.. pastu ckp, lps 15hri dtg hntr lg tau, mcik nk 30botol.. xpyh tgu call tau.. datang je hntr.. Ya Allah.. I will macik.. ♥
Alhamdulillah, customer tak cerewet.. hati senang.. #sayajual #sarangburungwaletasli
#sarangburungviral #birdnest #birdnestmalaysia 
Cod Area
#Manir (seluruh manir) #DurianBurung #PulauRusa #Telemong #Koberang #GongBadak #Batu6 #KualaTerengganu #Unisza #Umt #TelukKetapang #SeberangTakir #WakafTembesu #DataranAustin #DataranAustinGongBadak #TokJiring #KualaNerus #Tepuh #Felda ✔Hujung minggu

#Kemaman area bandor semua on..
#Kemasik
#Kerteh
#Paka (bndr paka)
#Dungun (area bandor)
Alhamdulillah..
Hati ceria bila customer kau happy dgn ape kau jual.. Anak beli utk mak 15botol, suke la mak kn, supplement tambahan.. bg tenaga yg sgt bgs utk mak.. Lepas tu anak call, mak nk repeat.. Muka ada sinyummmm.. pastu ckp, lps 15hri dtg hntr lg tau, mcik nk 30botol.. xpyh tgu call tau.. datang je hntr.. Ya Allah.. I will macik.. ♥
Alhamdulillah, customer tak cerewet.. hati senang.. #sayajual #sarangburungwaletasli
#sarangburungviral #birdnest #birdnestmalaysia
Cod Area
#Manir (seluruh manir) #DurianBurung #PulauRusa #Telemong #Koberang #GongBadak #Batu6 #KualaTerengganu #Unisza #Umt #TelukKetapang #SeberangTakir #WakafTembesu #DataranAustin #DataranAustinGongBadak #TokJiring #KualaNerus #Tepuh #Felda ✔Hujung minggu

#Kemaman area bandor semua on..
#Kemasik
#Kerteh
#Paka (bndr paka)
#Dungun (area bandor)
14 SOALAN LAZIM TENTANG VIVIX SHAKLEE.
.
Jom dapatkan PROMO VIVIX dengan harga istimewa bulan ni ! .
.
Whatsapp 0133130901.
www.wasap.my/60133130901
.
Free COD Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📫📫
#shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleeterbaik #seberangtakir #promosishaklee #umt #unisza #ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers  #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #vivixshaklee #vivix #instep #shakleeinstep #baturakit #wakaftengah #shakkeewakaftengah #vivixterengganu #promosivivix #vivixmurahterengganu
14 SOALAN LAZIM TENTANG VIVIX SHAKLEE.
.
Jom dapatkan PROMO VIVIX dengan harga istimewa bulan ni ! .
.
Whatsapp 0133130901.
www.wasap.my/60133130901
.
Free COD Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📫📫
#shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleeterbaik #seberangtakir #promosishaklee #umt #unisza #ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #vivixshaklee #vivix #instep #shakleeinstep #baturakit #wakaftengah #shakkeewakaftengah #vivixterengganu #promosivivix #vivixmurahterengganu
PURE COCOA MASS FOR YOU CHOCOLATE LOVERS! 
Make a little effort today.  Change your chocolate baking ingredients,  your glaze,  your frosting,  your hot creamy hot chocolate also your bulletproof coffee. 
Do you know NON DAIRY BULLETPROOF COFFEE using cocoa mass IS SUPER CREAMY AND SEDAAAPPP. 
Jom. 
www.wasap.my/+60109007079/HEALTHIERCHOICESTATION

#dietsihat #glutenfreediet #eatcleanmalaysia #jomkurus1malaysia #pinggansihat #dietkalori #sayajualmakanansihat #makanansihat #homemadechocolate #naturalcacaopowder #dietjourney #jomfit #menusihat #dietmalaysia #intermittentfastingmalaysia #terengganubaker #kualaterengganu #seberangtakir #gongbadak #dataranaustin #nutastyterengganu #aslibynooreen

#aslibynooreen
PURE COCOA MASS FOR YOU CHOCOLATE LOVERS!
Make a little effort today. Change your chocolate baking ingredients, your glaze, your frosting, your hot creamy hot chocolate also your bulletproof coffee.
Do you know NON DAIRY BULLETPROOF COFFEE using cocoa mass IS SUPER CREAMY AND SEDAAAPPP.
Jom.
www.wasap.my/+60109007079/HEALTHIERCHOICESTATION

#dietsihat #glutenfreediet #eatcleanmalaysia #jomkurus1malaysia #pinggansihat #dietkalori #sayajualmakanansihat #makanansihat #homemadechocolate #naturalcacaopowder #dietjourney #jomfit #menusihat #dietmalaysia #intermittentfastingmalaysia #terengganubaker #kualaterengganu #seberangtakir #gongbadak #dataranaustin #nutastyterengganu #aslibynooreen

#aslibynooreen
Tengok ni.. Mudah je nak sediakan makanan untuk anak. Tak perlu lagi dah nak potong sayur halus-halus tak nak bagi anak asingkan.. Guna Vege Pasta Eatalian Express je. 
Dalam gambar : Carbonara Vege Pasta & Chicken Fingers. 
Nak order? Mommy klik link di ig profile ya⬇⬇⬇ 010-9007079
www.wasap.my/+60109007079/pastabyBBC

#babyfoodterengganu #eatalianexpresspasta #eatalianexpresspastaterengganu #eatalianexpressterengganu #pastaforbaby #pastasayur #vegepasta
#homemadebabyfood #naturalbabyfood #makananbaby #makananbaby7bulan #makananbaby8bulan #babyfood #babyfoodmalaysia #gengmasakuntukanak #sayajualbabyfood #codkualaterengganu #babycookies #codmakanankualaterengganu #makananbabyterengganu #tokjembal #ajil #baturakit  #vendorkualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #kualanerus #dataranaustin #kedaibabyterengganu
Tengok ni.. Mudah je nak sediakan makanan untuk anak. Tak perlu lagi dah nak potong sayur halus-halus tak nak bagi anak asingkan.. Guna Vege Pasta Eatalian Express je.
Dalam gambar : Carbonara Vege Pasta & Chicken Fingers.
Nak order? Mommy klik link di ig profile ya⬇⬇⬇ 010-9007079
www.wasap.my/+60109007079/pastabyBBC

#babyfoodterengganu #eatalianexpresspasta #eatalianexpresspastaterengganu #eatalianexpressterengganu #pastaforbaby #pastasayur #vegepasta
#homemadebabyfood #naturalbabyfood #makananbaby #makananbaby7bulan #makananbaby8bulan #babyfood #babyfoodmalaysia #gengmasakuntukanak #sayajualbabyfood #codkualaterengganu #babycookies #codmakanankualaterengganu #makananbabyterengganu #tokjembal #ajil #baturakit  #vendorkualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #kualanerus #dataranaustin #kedaibabyterengganu
Assalamualaikum. Morning guys. Akak nak ingatkan yang #promosivivix masih on tau.
.
Untuk #VivixLovers , ni waktu yang paling tepat untuk korang grab. Sebab harga time promo ni sangatlah murah.
.
.
NAK BELI 1 BOTOL PUN MURAH ❗
KALAU BELI 2 BOTOL LAAGI MURAH❗❗
.
.
Promo sampai akhir bulan ni je tau. So, cepat cepat dapatkan. Whatsapp je akak terus okey !
.
Yang area-area akak ni kalau korang nak, akak boleh cod je terus. Akak ada #vivixreadystock dan FREE COD akak bagi. Yang jauh, akak boleh pos kan. Takde hal lah ! .
.
Whatsapp 0133130901.
www.wasap.my/60133130901
.
Free COD Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📫📫
#shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleeterbaik #seberangtakir #promosishaklee #umt #unisza #ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers  #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #vivixshaklee #vivix #instep #shakleeinstep #baturakit #wakaftengah #shakkeewakaftengah #vivixterengganu #promosivivix #vivixmurahterengganu
Assalamualaikum. Morning guys. Akak nak ingatkan yang #promosivivix masih on tau.
.
Untuk #VivixLovers , ni waktu yang paling tepat untuk korang grab. Sebab harga time promo ni sangatlah murah.
.
.
NAK BELI 1 BOTOL PUN MURAH ❗
KALAU BELI 2 BOTOL LAAGI MURAH❗❗
.
.
Promo sampai akhir bulan ni je tau. So, cepat cepat dapatkan. Whatsapp je akak terus okey !
.
Yang area-area akak ni kalau korang nak, akak boleh cod je terus. Akak ada #vivixreadystock dan FREE COD akak bagi. Yang jauh, akak boleh pos kan. Takde hal lah ! .
.
Whatsapp 0133130901.
www.wasap.my/60133130901
.
Free COD Area Kuala Nerus dan sekitarnya. Postage seluruh Malaysia. 📫📫
#shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleeterbaik #seberangtakir #promosishaklee #umt #unisza #ipgkualaterengganu #gongbadak #trustedsid #tokjembal #shakleelovers #kurus #cantik #alhamdulillah #customer #readystock #vivixshaklee #vivix #instep #shakleeinstep #baturakit #wakaftengah #shakkeewakaftengah #vivixterengganu #promosivivix #vivixmurahterengganu
Ruang parking yang sangat luas #homestayterengganu #homestaykualaterengganu #homestaymurah #tokjembal #gongbadak #telukketapang #homestaykualanerus #pantaitokjembal #airportkualaterengganu #ikanceluptepung #homestaybersih #homestaymuslim #poknong #nrcafe #tokjembalgolfresort #kerepoklekor #seberangtakir #seberangtakirkualaterengganu #drawbridge #drawbridgeterengganu #jambatanangkat
Life can only be understood backward, but it must be lived forwards... #life #boys #terengganu #seberangtakir #vacay
Life can only be understood backward, but it must be lived forwards... #life #boys #terengganu #seberangtakir #vacay
F A R A H | BERTANDANG 
13 / 8 / 2019 .
.
Makeup bertandang farah zamnah ke kelantan. tq yangg sudi makeup seawal 5.30 pagi sbb lepas tu terus bertolak ke sana .
WHATSAPP 0145423626 . .
#muaterengganu #muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbydyanaadyana #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muamarang #muakualaterengganu #makeupkualaterengganu #makeupterengganu #mekapcantikterengganu #makeupkahwinterengganu #muabukitpayong #makeupmurahterengganu
F A R A H | BERTANDANG
13 / 8 / 2019 .
.
Makeup bertandang farah zamnah ke kelantan. tq yangg sudi makeup seawal 5.30 pagi sbb lepas tu terus bertolak ke sana .
WHATSAPP 0145423626 . .
#muaterengganu #muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbydyanaadyana #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muamarang #muakualaterengganu #makeupkualaterengganu #makeupterengganu #mekapcantikterengganu #makeupkahwinterengganu #muabukitpayong #makeupmurahterengganu
2017💪
#footballterengganu #tbfc #seberangtakir #kualanerus #terengganu #footballgames
"EATALIAN EXPRESS -Homemade Fresh Pasta"

Bentuk pasta:
🐚Small Shell
➖Macaroni
♒Fusilli ⭐Star 
Istimewanya pasta ni:
✔sesuai untuk 8 bulan ke atas
✔dibuat daripada durum wheat semolina dan sayuran segar
✔100% bahan semulajadi
✔tinggi serat (15.35g /100g)
✔mengandungi vitamin A dan C
✔mengandungi 10 jenis sayuran ✔ produk bumiputra ✖no egg
✖no salt
✖no oil
✖no artificial colourings or preservatives

Cara rebus:
-Didihkan air dulu,masukkan pasta dan masak 3-5minit atau sehingga pasta kembang.
- Lepas siap rebus,mommy boleh masak pelbagai resepi yang yummyyy 😉
.
.
.
🌷🌷🌷
Nak order? Mommy klik link di ig profile ya⬇⬇⬇ 010-9007079
www.wasap.my/+60109007079/pastabyBBC

#babyfoodterengganu #eatalianexpresspasta #eatalianexpresspastaterengganu #eatalianexpressterengganu #pastaforbaby #pastasayur #vegepasta
#homemadebabyfood #naturalbabyfood #makananbaby #makananbaby7bulan #makananbaby8bulan #babyfood #babyfoodmalaysia #gengmasakuntukanak #sayajualbabyfood #codkualaterengganu #babycookies #codmakanankualaterengganu #makananbabyterengganu #tokjembal #ajil #baturakit  #vendorkualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #kualanerus #dataranaustin #kedaibabyterengganu
"EATALIAN EXPRESS -Homemade Fresh Pasta"

Bentuk pasta:
🐚Small Shell
➖Macaroni
♒Fusilli ⭐Star
Istimewanya pasta ni:
✔sesuai untuk 8 bulan ke atas
✔dibuat daripada durum wheat semolina dan sayuran segar
✔100% bahan semulajadi
✔tinggi serat (15.35g /100g)
✔mengandungi vitamin A dan C
✔mengandungi 10 jenis sayuran ✔ produk bumiputra ✖no egg
✖no salt
✖no oil
✖no artificial colourings or preservatives

Cara rebus:
-Didihkan air dulu,masukkan pasta dan masak 3-5minit atau sehingga pasta kembang.
- Lepas siap rebus,mommy boleh masak pelbagai resepi yang yummyyy 😉
.
.
.
🌷🌷🌷
Nak order? Mommy klik link di ig profile ya⬇⬇⬇ 010-9007079
www.wasap.my/+60109007079/pastabyBBC

#babyfoodterengganu #eatalianexpresspasta #eatalianexpresspastaterengganu #eatalianexpressterengganu #pastaforbaby #pastasayur #vegepasta
#homemadebabyfood #naturalbabyfood #makananbaby #makananbaby7bulan #makananbaby8bulan #babyfood #babyfoodmalaysia #gengmasakuntukanak #sayajualbabyfood #codkualaterengganu #babycookies #codmakanankualaterengganu #makananbabyterengganu #tokjembal #ajil #baturakit  #vendorkualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #kualanerus #dataranaustin #kedaibabyterengganu
#sis terliur tngok gambar manggo tart ni... So sis upload kat ig ni, sbb org kata benda sedap kena share kan...
#sis teringin nk mkn manggo tart ni esk, korang nk join order tk, just tekan link kat bio... Ptg ni sis cr buah fresh dulu....
#kita layan weekend ni ngan manggo tart, kompom menyegat...
#fizmiebakery
#kedaikeksedap
#seberangtakir
#birthdaycake
#surprisedelivery
#cakelovers
#096621935
#0109778353
#sis terliur tngok gambar manggo tart ni... So sis upload kat ig ni, sbb org kata benda sedap kena share kan...
#sis teringin nk mkn manggo tart ni esk, korang nk join order tk, just tekan link kat bio... Ptg ni sis cr buah fresh dulu....
#kita layan weekend ni ngan manggo tart, kompom menyegat...
#fizmiebakery
#kedaikeksedap
#seberangtakir
#birthdaycake
#surprisedelivery
#cakelovers
#096621935
#0109778353
Happy lunch all 🥰
.
Ramai sangat yang tanya sis, boleh ke ibu pregnant consume BeauBlend ni 🤰🏻🤔
.
Boleh sangat! Jus delima di dalam Beublend kaya dengan asid folik dan antioksida dimna dapat membantu dalam proses kehamilan
.
Tapi kita syorkan untuk consume selepas trimester pertama ya ☝🏻
.
Just whatsapp www.wasap.my/60109226102/OlicandyDrink atau click link on bio @olicandy_terengganu
.
#olicandy #olicandyhq #olicandybeaublend #olicandysupersquad #olicandyterengganu #kualaterengganu #seberangtakir #terengganu #codkualaterengganu #visitterengganu
Happy lunch all 🥰
.
Ramai sangat yang tanya sis, boleh ke ibu pregnant consume BeauBlend ni 🤰🏻🤔
.
Boleh sangat! Jus delima di dalam Beublend kaya dengan asid folik dan antioksida dimna dapat membantu dalam proses kehamilan
.
Tapi kita syorkan untuk consume selepas trimester pertama ya ☝🏻
.
Just whatsapp www.wasap.my/60109226102/OlicandyDrink atau click link on bio @olicandy_terengganu
.
#olicandy #olicandyhq #olicandybeaublend #olicandysupersquad #olicandyterengganu #kualaterengganu #seberangtakir #terengganu #codkualaterengganu #visitterengganu
Ada yg tanye, boleh pos tak?? Why not sis.. meh kite wrap2.. kite pos teruss pd uolss.. Senang kn nk cantik..
RM5 je gaisss.. #pos everyday♥

#sayajual #sarangburungwaletasli
#sarangburungviral #birdnest #birdnestmalaysia 
Cod Area♥
#Manir (seluruh manir) #DurianBurung #PulauRusa #Telemong #Koberang #GongBadak #Batu6 #KualaTerengganu #Unisza #Umt #TelukKetapang #SeberangTakir #WakafTembesu #DataranAustin #DataranAustinGongBadak #TokJiring #KualaNerus #Tepuh #Felda ✔Hujung minggu

#Kemaman area bandor semua on..
#Kemasik
#Kerteh
#Paka (bndr paka)
#Dungun (area bandor)
Ada yg tanye, boleh pos tak?? Why not sis.. meh kite wrap2.. kite pos teruss pd uolss.. Senang kn nk cantik..
RM5 je gaisss.. #pos everyday♥

#sayajual #sarangburungwaletasli
#sarangburungviral #birdnest #birdnestmalaysia
Cod Area♥
#Manir (seluruh manir) #DurianBurung #PulauRusa #Telemong #Koberang #GongBadak #Batu6 #KualaTerengganu #Unisza #Umt #TelukKetapang #SeberangTakir #WakafTembesu #DataranAustin #DataranAustinGongBadak #TokJiring #KualaNerus #Tepuh #Felda ✔Hujung minggu

#Kemaman area bandor semua on..
#Kemasik
#Kerteh
#Paka (bndr paka)
#Dungun (area bandor)
Apa yg best tentang pasta EatalianExpress®?
.
Ok ni citernya... pasta sayur EatalianExpress® mmg sgt revolutionary... hah revolutionary mcm mana tu 🤔
.
1️⃣ sebab the colours 🌈 are very vibrant
memang cantik sgt sampai ada yg panggil as rainbow pasta 🥰
memanglah cantik sebab guna 40-50% puri sayuran 🥦🍅🥬 segar😲! puri sayur mcm yg kita buat untuk baby tu... bukannya serbuk sayur mcm pasta kat supermarket tu...
dan bukan juga guna hanya setakat juice extract mcm kebanyakan vege based produk
.
2️⃣ pastu pulak dia guna tepung semolina diimport khas dari Australia 🇳🇿
semolina ni sgt tinggi serat + protein 💪... and mmg byk sgt khasiat berbanding tepung gandum - mmg bila digabung dgn sayur super duper 🦸‍♂️🦸‍♀️ohsem karbo lah jadinya
.
Kannn... 😊sebab tu juga permintaan pasta ni semakin meningkat naik. Anak2 bila tengok pasta ni mmg x sabar2 nak makan... maka gembiralah dan senang hati ibu2 mcm kita 🥰🥰🥰
.
Tiada lagi istilah berperang nak bagi anak makan! .
Jom whatsapp terus kat sini, or komen je sy akan balas satu persatu ye... 😊

010-9007079
www.wasap.my/+60109007079/pastabyBBC

#babyfoodterengganu #eatalianexpresspasta #eatalianexpresspastaterengganu #eatalianexpressterengganu #pastaforbaby #pastasayur #vegepasta
#homemadebabyfood #naturalbabyfood #makananbaby #makananbaby7bulan #makananbaby8bulan #babyfood #babyfoodmalaysia #gengmasakuntukanak #sayajualbabyfood #codkualaterengganu #babycookies #codmakanankualaterengganu #makananbabyterengganu #tokjembal #ajil #baturakit  #vendorkualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #kualanerus #dataranaustin #kedaibabyterengganu
Apa yg best tentang pasta EatalianExpress®?
.
Ok ni citernya... pasta sayur EatalianExpress® mmg sgt revolutionary... hah revolutionary mcm mana tu 🤔
.
1️⃣ sebab the colours 🌈 are very vibrant
memang cantik sgt sampai ada yg panggil as rainbow pasta 🥰
memanglah cantik sebab guna 40-50% puri sayuran 🥦🍅🥬 segar😲! puri sayur mcm yg kita buat untuk baby tu... bukannya serbuk sayur mcm pasta kat supermarket tu...
dan bukan juga guna hanya setakat juice extract mcm kebanyakan vege based produk
.
2️⃣ pastu pulak dia guna tepung semolina diimport khas dari Australia 🇳🇿
semolina ni sgt tinggi serat + protein 💪... and mmg byk sgt khasiat berbanding tepung gandum - mmg bila digabung dgn sayur super duper 🦸‍♂️🦸‍♀️ohsem karbo lah jadinya
.
Kannn... 😊sebab tu juga permintaan pasta ni semakin meningkat naik. Anak2 bila tengok pasta ni mmg x sabar2 nak makan... maka gembiralah dan senang hati ibu2 mcm kita 🥰🥰🥰
.
Tiada lagi istilah berperang nak bagi anak makan! .
Jom whatsapp terus kat sini, or komen je sy akan balas satu persatu ye... 😊

010-9007079
www.wasap.my/+60109007079/pastabyBBC

#babyfoodterengganu #eatalianexpresspasta #eatalianexpresspastaterengganu #eatalianexpressterengganu #pastaforbaby #pastasayur #vegepasta
#homemadebabyfood #naturalbabyfood #makananbaby #makananbaby7bulan #makananbaby8bulan #babyfood #babyfoodmalaysia #gengmasakuntukanak #sayajualbabyfood #codkualaterengganu #babycookies #codmakanankualaterengganu #makananbabyterengganu #tokjembal #ajil #baturakit  #vendorkualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #kualanerus #dataranaustin #kedaibabyterengganu
Apa yg best tentang pasta EatalianExpress®?
.
Ok ni citernya... pasta sayur EatalianExpress® mmg sgt revolutionary... hah revolutionary mcm mana tu 🤔
.
1️⃣ sebab the colours 🌈 are very vibrant
memang cantik sgt sampai ada yg panggil as rainbow pasta 🥰
memanglah cantik sebab guna 40-50% puri sayuran 🥦🍅🥬 segar😲! puri sayur mcm yg kita buat untuk baby tu... bukannya serbuk sayur mcm pasta kat supermarket tu...
dan bukan juga guna hanya setakat juice extract mcm kebanyakan vege based produk
.
2️⃣ pastu pulak dia guna tepung semolina diimport khas dari Australia 🇳🇿
semolina ni sgt tinggi serat + protein 💪... and mmg byk sgt khasiat berbanding tepung gandum - mmg bila digabung dgn sayur super duper 🦸‍♂️🦸‍♀️ohsem karbo lah jadinya
.
Kannn... 😊sebab tu juga permintaan pasta ni semakin meningkat naik. Anak2 bila tengok pasta ni mmg x sabar2 nak makan... maka gembiralah dan senang hati ibu2 mcm kita 🥰🥰🥰
.
Tiada lagi istilah berperang nak bagi anak makan! .
Jom whatsapp terus kat sini, or komen je sy akan balas satu persatu ye... 😊

010-9007079
www.wasap.my/+60109007079/pastabyBBC

#babyfoodterengganu #eatalianexpresspasta #eatalianexpresspastaterengganu #eatalianexpressterengganu #pastaforbaby #pastasayur #vegepasta
#homemadebabyfood #naturalbabyfood #makananbaby #makananbaby7bulan #makananbaby8bulan #babyfood #babyfoodmalaysia #gengmasakuntukanak #sayajualbabyfood #codkualaterengganu #babycookies #codmakanankualaterengganu #makananbabyterengganu #tokjembal #ajil #baturakit  #vendorkualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #kualanerus #dataranaustin #kedaibabyterengganu
Apa yg best tentang pasta EatalianExpress®?
.
Ok ni citernya... pasta sayur EatalianExpress® mmg sgt revolutionary... hah revolutionary mcm mana tu 🤔
.
1️⃣ sebab the colours 🌈 are very vibrant
memang cantik sgt sampai ada yg panggil as rainbow pasta 🥰
memanglah cantik sebab guna 40-50% puri sayuran 🥦🍅🥬 segar😲! puri sayur mcm yg kita buat untuk baby tu... bukannya serbuk sayur mcm pasta kat supermarket tu...
dan bukan juga guna hanya setakat juice extract mcm kebanyakan vege based produk
.
2️⃣ pastu pulak dia guna tepung semolina diimport khas dari Australia 🇳🇿
semolina ni sgt tinggi serat + protein 💪... and mmg byk sgt khasiat berbanding tepung gandum - mmg bila digabung dgn sayur super duper 🦸‍♂️🦸‍♀️ohsem karbo lah jadinya
.
Kannn... 😊sebab tu juga permintaan pasta ni semakin meningkat naik. Anak2 bila tengok pasta ni mmg x sabar2 nak makan... maka gembiralah dan senang hati ibu2 mcm kita 🥰🥰🥰
.
Tiada lagi istilah berperang nak bagi anak makan! .
Jom whatsapp terus kat sini, or komen je sy akan balas satu persatu ye... 😊

010-9007079
www.wasap.my/+60109007079/pastabyBBC

#babyfoodterengganu #eatalianexpresspasta #eatalianexpresspastaterengganu #eatalianexpressterengganu #pastaforbaby #pastasayur #vegepasta
#homemadebabyfood #naturalbabyfood #makananbaby #makananbaby7bulan #makananbaby8bulan #babyfood #babyfoodmalaysia #gengmasakuntukanak #sayajualbabyfood #codkualaterengganu #babycookies #codmakanankualaterengganu #makananbabyterengganu #tokjembal #ajil #baturakit  #vendorkualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #kualanerus #dataranaustin #kedaibabyterengganu
Smile will helps to cure the pain.
Not just for yourself. 
But also cure the pain of other people that saw your smile. 😌😅
.
.
.
.
.
.
.
.
#shotoniphone 
#miami 
#beach 
#seberangtakir 
#terengganu
Smile will helps to cure the pain.
Not just for yourself.
But also cure the pain of other people that saw your smile. 😌😅
.
.
.
.
.
.
.
.
#shotoniphone
#miami
#beach
#seberangtakir
#terengganu
A M I R A H | SOLEMNIZATION
12 / 8 / 2019 .
.
DRESS @kaksitisirehpinang .
WHATSAPP 0145423626 . .
#muaterengganu #muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbydyanaadyana #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muamarang #muakualaterengganu #makeupkualaterengganu #makeupterengganu #mekapcantikterengganu #makeupkahwinterengganu #muabukitpayong #makeupmurahterengganu
Siapa kat sini jenis macam keknis.. bila keluar nk kata makeup tu tak la sangat.. just pakai blusher dgn lipmatte je.
.
Sbenarnya keknis nie jenis simple nk keluar mana2 senang xpayah susah2 nk bawak bnyk brg.. 😅lepas bersalin ni makin simple.. kadang2 Foundation pun mls nk pkai 🤣
.
Alhamdulillah selama keknis Konsisten pakai produk #ainaabeauty nie kulit makin sihat je.. lagi rasa yakin nk keluar tak makeup pun x apa.. janji kulit dah nampak sihat..
.
Korang tak rasa ke nk cantik natural macam ni?? Kalau korang nk cantik natural cepat2 whatsapp keknis tau.. keknis akan ajar korang step by step mcm mana nk jaga skincare 😉
.
💥Whatsapp sekarang ‼️‼️
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
Atau tekan link di ig bio @hanezkyna.nsa
.
#nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautysunscreen #nsabeautyofficial #nsabeautykualaterengganu #nsawanisquad #agentnsabeautyterengganu #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codbukitpayong #codseberangtakir #organicskincare #skincareroutine #kejayaandemikebahagiaan #marang #kuterer #visitterengganu #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #pantaibatuburuk #pulaukapas #pulauredang #seberangtakir #drawbridge #terengganudrawbridge
Siapa kat sini jenis macam keknis.. bila keluar nk kata makeup tu tak la sangat.. just pakai blusher dgn lipmatte je.
.
Sbenarnya keknis nie jenis simple nk keluar mana2 senang xpayah susah2 nk bawak bnyk brg.. 😅lepas bersalin ni makin simple.. kadang2 Foundation pun mls nk pkai 🤣
.
Alhamdulillah selama keknis Konsisten pakai produk #ainaabeauty nie kulit makin sihat je.. lagi rasa yakin nk keluar tak makeup pun x apa.. janji kulit dah nampak sihat..
.
Korang tak rasa ke nk cantik natural macam ni?? Kalau korang nk cantik natural cepat2 whatsapp keknis tau.. keknis akan ajar korang step by step mcm mana nk jaga skincare 😉
.
💥Whatsapp sekarang ‼️‼️
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
Atau tekan link di ig bio @hanezkyna.nsa
.
#nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautysunscreen #nsabeautyofficial #nsabeautykualaterengganu #nsawanisquad #agentnsabeautyterengganu #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codbukitpayong #codseberangtakir #organicskincare #skincareroutine #kejayaandemikebahagiaan #marang #kuterer #visitterengganu #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #pantaibatuburuk #pulaukapas #pulauredang #seberangtakir #drawbridge #terengganudrawbridge
IZNI | RECEPTION
17/8/2019 . *makeup seawal 5.30 pg(fd yg sama,blusher teknik tanam maka hasil fresh lagi utk acara pkul 12 tgh hari😍😍) *bride req touchup bronzy2 pink part mata asalkan sesuai dgn baju
LOCATION: Sumai hotel & apartment
😘😘 📲 WHATSAPP 0145251604. 
#muabukitpayong 
#muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbypuanmira #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muaklangvalley #muaselangor #muaampang #muakeramat #muawangsamaju #muasetiawangsa
IZNI | RECEPTION
17/8/2019 . *makeup seawal 5.30 pg(fd yg sama,blusher teknik tanam maka hasil fresh lagi utk acara pkul 12 tgh hari😍😍) *bride req touchup bronzy2 pink part mata asalkan sesuai dgn baju
LOCATION: Sumai hotel & apartment
😘😘 📲 WHATSAPP 0145251604.
#muabukitpayong
#muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbypuanmira #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muaklangvalley #muaselangor #muaampang #muakeramat #muawangsamaju #muasetiawangsa
KHAIRUNNISA | BERTANDANG
17/8/2019 . 
Kali ni kite buat bold makeup,pengantin before makeup pn dah lawa,,nah bila makeup terletak terus😍🥰 *bride req sesuai dgn baju😍😍 LOCATION: Padang midin
😘😘 📲 WHATSAPP 0145251604. 
#muabukitpayong 
#muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbypuanmira #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muaklangvalley #muaselangor #muaampang #muakeramat #muawangsamaju #muasetiawangsa
KHAIRUNNISA | BERTANDANG
17/8/2019 .
Kali ni kite buat bold makeup,pengantin before makeup pn dah lawa,,nah bila makeup terletak terus😍🥰 *bride req sesuai dgn baju😍😍 LOCATION: Padang midin
😘😘 📲 WHATSAPP 0145251604.
#muabukitpayong
#muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbypuanmira #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muaklangvalley #muaselangor #muaampang #muakeramat #muawangsamaju #muasetiawangsa
IZNI | SOLEMNIZATION
17/8/2019 . *bride req sweet n soft ,no fake eyelash
LOCATION: Sumai hotel & apartment
😘😘 📲 WHATSAPP 0145251604. 
#muabukitpayong 
#muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbypuanmira #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muaklangvalley #muaselangor #muaampang #muakeramat #muawangsamaju #muasetiawangsa
IZNI | SOLEMNIZATION
17/8/2019 . *bride req sweet n soft ,no fake eyelash
LOCATION: Sumai hotel & apartment
😘😘 📲 WHATSAPP 0145251604.
#muabukitpayong
#muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbypuanmira #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muaklangvalley #muaselangor #muaampang #muakeramat #muawangsamaju #muasetiawangsa
NOR AMIRA | SOLEMNIZATION
16/8/2019 . * bride req pink2 gitu
LOCATION: kg sungai rengas
😘😘 📲 WHATSAPP 0145251604. 
#muabukitpayong 
#muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbypuanmira #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muaklangvalley #muaselangor #muaampang #muakeramat #muawangsamaju #muasetiawangsa
NOR AMIRA | SOLEMNIZATION
16/8/2019 . * bride req pink2 gitu
LOCATION: kg sungai rengas
😘😘 📲 WHATSAPP 0145251604.
#muabukitpayong
#muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbypuanmira #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muaklangvalley #muaselangor #muaampang #muakeramat #muawangsamaju #muasetiawangsa
S Y A Z W A N I | RECEPTION 
12 / 8 / 2019 .
.
DRESS @impian_bridal . tq yangg sudi makeup 2 kali ngn yana dari majlis nikah dan sandinggg .
WHATSAPP 0145423626 . .
#muaterengganu #muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbydyanaadyana #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muamarang #muakualaterengganu #makeupkualaterengganu #makeupterengganu #mekapcantikterengganu #makeupkahwinterengganu #muabukitpayong #makeupmurahterengganu
S Y A Z W A N I | RECEPTION
12 / 8 / 2019 .
.
DRESS @impian_bridal . tq yangg sudi makeup 2 kali ngn yana dari majlis nikah dan sandinggg .
WHATSAPP 0145423626 . .
#muaterengganu #muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbydyanaadyana #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muamarang #muakualaterengganu #makeupkualaterengganu #makeupterengganu #mekapcantikterengganu #makeupkahwinterengganu #muabukitpayong #makeupmurahterengganu
Customer sis malu.. Hahahhaha.. Yg dah order, InShaAllah, cik pieqa cod by today.. Stock #bffbirdnest dah sampai!!! Riang rs dihati.. Yg baru nk order, meh pm cik pieqa, kite deal smpai jadi.. preorder dulu tau.. stock sgt mencemburui kita syg2 semua.. #sayajual #sarangburungwaletasli
#sarangburungviral #birdnest #birdnestmalaysia 
Cod Area
#Manir (seluruh manir) #DurianBurung #PulauRusa #Telemong #Koberang #GongBadak #Batu6 #KualaTerengganu #Unisza #Umt #TelukKetapang #SeberangTakir #WakafTembesu #DataranAustin #DataranAustinGongBadak #TokJiring #KualaNerus #Tepuh #Felda ✔Hujung minggu

#Kemaman area bandor semua on..
#Kemasik
#Kerteh
#Paka (bndr paka)
#Dungun(area bandor)
Customer sis malu.. Hahahhaha.. Yg dah order, InShaAllah, cik pieqa cod by today.. Stock #bffbirdnest dah sampai!!! Riang rs dihati.. Yg baru nk order, meh pm cik pieqa, kite deal smpai jadi.. preorder dulu tau.. stock sgt mencemburui kita syg2 semua.. #sayajual #sarangburungwaletasli
#sarangburungviral #birdnest #birdnestmalaysia
Cod Area
#Manir (seluruh manir) #DurianBurung #PulauRusa #Telemong #Koberang #GongBadak #Batu6 #KualaTerengganu #Unisza #Umt #TelukKetapang #SeberangTakir #WakafTembesu #DataranAustin #DataranAustinGongBadak #TokJiring #KualaNerus #Tepuh #Felda ✔Hujung minggu

#Kemaman area bandor semua on..
#Kemasik
#Kerteh
#Paka (bndr paka)
#Dungun(area bandor)
*RAMAI SANGAT TANYA TRIAL PACK IZLIYAH KITCHEN*

Khas untuk pack trial 6 bulan ke atas
Trial set ni special sebab apa?

1) instant white rice mix pumpkin -100gram

2) instant white rice sweet potato- 100gram

3) instant white/brown rice-100gram

4) serbuk bilis 20gram

TRIAL PACK NI BEST SEBAB APA?
SEBAB DALAM SET NI JE ADA INSTANT WHITE RICE MIX DGN SAYUR

DAN HARGA? *RM70 adalah harga asal*

Tapi harga kita jual pada cuStomer adalah *RM49* sahaja

Izliyah Kitchen, 'Your baby's perfect travel buddy'
'Teman bercuti terbaik bagi bayi anda. '

www.wasap.my/+60109007079/babyfoodIKbyBBC

#trialpackizliyahkitchen
#babyfoodterengganu
#homemadebabyfood #naturalbabyfood #makananbaby#makananbaby6bulan #makananbaby7bulan #makananbaby8bulan #babyfood #babyfoodmalaysia #gengmasakuntukanak #instantbabyfood #sayajualbabyfood #codkualaterengganu #izliyahkitchenterengganu #babycookies #biskutbaby #izliyahkitchenkualaterengganu #codmakanankualaterengganu #makananbabyterengganu #tokjembal #ajil #baturakit  #vendorkualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #kualanerus #dataranaustin
*RAMAI SANGAT TANYA TRIAL PACK IZLIYAH KITCHEN*

Khas untuk pack trial 6 bulan ke atas
Trial set ni special sebab apa?

1) instant white rice mix pumpkin -100gram

2) instant white rice sweet potato- 100gram

3) instant white/brown rice-100gram

4) serbuk bilis 20gram

TRIAL PACK NI BEST SEBAB APA?
SEBAB DALAM SET NI JE ADA INSTANT WHITE RICE MIX DGN SAYUR

DAN HARGA? *RM70 adalah harga asal*

Tapi harga kita jual pada cuStomer adalah *RM49* sahaja

Izliyah Kitchen, 'Your baby's perfect travel buddy'
'Teman bercuti terbaik bagi bayi anda. '

www.wasap.my/+60109007079/babyfoodIKbyBBC

#trialpackizliyahkitchen
#babyfoodterengganu
#homemadebabyfood #naturalbabyfood #makananbaby#makananbaby6bulan #makananbaby7bulan #makananbaby8bulan #babyfood #babyfoodmalaysia #gengmasakuntukanak #instantbabyfood #sayajualbabyfood #codkualaterengganu #izliyahkitchenterengganu #babycookies #biskutbaby #izliyahkitchenkualaterengganu #codmakanankualaterengganu #makananbabyterengganu #tokjembal #ajil #baturakit  #vendorkualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #kualanerus #dataranaustin
Set Kurus Shaklee .
.
Antara produk yang highly recommended;
.

BAKAR --> Produk yang echa selalu suggest pada customer adalah Omega Guard. Omega Guard akan bakar semua LEMAK yang tidak perlu dalam badan 😊 Perlu ke Omega Guard ni? Adat kita orang melayu ni kannn, memang tak lari dari makanan berlemak ni so Omega Guard ni sangat penting untuk bakar lemak tuh.
.

BUANG --> Herblax akan membantu buang lemak yang dibakar tadi. Toksin juga dapat dibuang dan proses penyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar. Yang susah nak membuang air besar atau lawas ni juga sangat digalakkan untuk ambil Herblax ni bagi memudahkan proses pelawasan tadi.
.

BINA --> penting bagi kita untuk bina muscle supaya metabolism akan jadi tinggi dan selepas kurus nanti, takde laa awak dapat yoyo effect atau perut jadi menggeleber. Kenapa penting utk bina otot ni? Nanti lepas awak loose weight dan otot dapat dibina, awak makan sikit je takde laa berat tu tetiba naik mendadak 😊 ingat lelaki je ke yg perlu ada muscle ni? Hihi
.

Extra info, ESP juga mampu kawal nafsu makan dan awak akan jadi lebih kenyang utk jangka masa yg lama. Yang bestnyaa, sesiapa yg ada prob kulit muka dan badan pun boleh cuba ESP ni. InshaaAllah masalah awak tersebut dapat diatasi. Sebab tu ESP ni menjadi kegilaan ramai!
.

Ingin cuba?
.

018-9465910👈 ORDER HERE
Set Kurus Shaklee .
.
Antara produk yang highly recommended;
.

BAKAR --> Produk yang echa selalu suggest pada customer adalah Omega Guard. Omega Guard akan bakar semua LEMAK yang tidak perlu dalam badan 😊 Perlu ke Omega Guard ni? Adat kita orang melayu ni kannn, memang tak lari dari makanan berlemak ni so Omega Guard ni sangat penting untuk bakar lemak tuh.
.

BUANG --> Herblax akan membantu buang lemak yang dibakar tadi. Toksin juga dapat dibuang dan proses penyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar. Yang susah nak membuang air besar atau lawas ni juga sangat digalakkan untuk ambil Herblax ni bagi memudahkan proses pelawasan tadi.
.

BINA --> penting bagi kita untuk bina muscle supaya metabolism akan jadi tinggi dan selepas kurus nanti, takde laa awak dapat yoyo effect atau perut jadi menggeleber. Kenapa penting utk bina otot ni? Nanti lepas awak loose weight dan otot dapat dibina, awak makan sikit je takde laa berat tu tetiba naik mendadak 😊 ingat lelaki je ke yg perlu ada muscle ni? Hihi
.

Extra info, ESP juga mampu kawal nafsu makan dan awak akan jadi lebih kenyang utk jangka masa yg lama. Yang bestnyaa, sesiapa yg ada prob kulit muka dan badan pun boleh cuba ESP ni. InshaaAllah masalah awak tersebut dapat diatasi. Sebab tu ESP ni menjadi kegilaan ramai!
.

Ingin cuba?
.

018-9465910👈 ORDER HERE
S H A H I R A| SOLEMNIZATION + RECEPTION 
12 / 8 / 2019 .
.
WHATSAPP 0145423626 . .
#muaterengganu #muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbydyanaadyana #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muamarang #muakualaterengganu #makeupkualaterengganu #makeupterengganu #mekapcantikterengganu #makeupkahwinterengganu #muabukitpayong #makeupmurahterengganu
S H A H I R A| SOLEMNIZATION + RECEPTION 
12 / 8 / 2019 .
.
WHATSAPP 0145423626 . .
#muaterengganu #muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbydyanaadyana #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muamarang #muakualaterengganu #makeupkualaterengganu #makeupterengganu #mekapcantikterengganu #makeupkahwinterengganu #muabukitpayong #makeupmurahterengganu
S H A H I R A| SOLEMNIZATION + RECEPTION 
12 / 8 / 2019 .
.
WHATSAPP 0145423626 . .
#muaterengganu #muaterengganu #muakualaterengganu #makeupbydyanaadyana #eliseterengganu #mekapterengganu #terengganu #kualaterengganu #seberangtakir #bukitpayong #marang #muamarang #muakualaterengganu #makeupkualaterengganu #makeupterengganu #mekapcantikterengganu #makeupkahwinterengganu #muabukitpayong #makeupmurahterengganu
A dual cleansing gel that fits every girls need❗️ One, it deeply cleanse your face and Two, it can effectively removes your makeup just in ONE simple step❗️☝🏻
.
With a gentle formulation, this purifying Gel is suitable for all skin types with minimal foam produced, it is specially designed for those with dry or sensitive skins
.
💥Whatsapp sekarang ‼️‼️
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
Atau tekan link di ig bio @hanezkyna.nsa
.
#nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautysunscreen #nsabeautyofficial #nsabeautykualaterengganu #nsawanisquad #agentnsabeautyterengganu #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codbukitpayong #codseberangtakir #organicskincare #skincareroutine #kejayaandemikebahagiaan #marang #kuterer #visitterengganu #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #pantaibatuburuk #pulaukapas #pulauredang #seberangtakir #drawbridge #terengganudrawbridge
A dual cleansing gel that fits every girls need❗️ One, it deeply cleanse your face and Two, it can effectively removes your makeup just in ONE simple step❗️☝🏻
.
With a gentle formulation, this purifying Gel is suitable for all skin types with minimal foam produced, it is specially designed for those with dry or sensitive skins
.
💥Whatsapp sekarang ‼️‼️
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
📲www.wasap.my/60109226102
.
Atau tekan link di ig bio @hanezkyna.nsa
.
#nsabeautyserum #nsabeautycleanser #nsabeautysunscreen #nsabeautyofficial #nsabeautykualaterengganu #nsawanisquad #agentnsabeautyterengganu #kualaterengganu #terengganu #codkualaterengganu #codkualanerus #codbukitpayong #codseberangtakir #organicskincare #skincareroutine #kejayaandemikebahagiaan #marang #kuterer #visitterengganu #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #pantaibatuburuk #pulaukapas #pulauredang #seberangtakir #drawbridge #terengganudrawbridge
Ni adalah antara kelebihan yang you all boleh dapat dengan minum beaubled ni 😍
.
Bukan sahaja kulit kita cantik dan sihat tapi jus ni juga untuk energy booster ya!
.
Setiap pagi boleh grab satu pek dan kekal bertenaga sepanjang hari 🏃🏻‍♀️
.
Just whatsapp www.wasap.my/60109226102/OlicandyDrink atau click link on bio @olicandy_terengganu
.
#olicandy #olicandyhq #olicandybeaublend #olicandysupersquad #olicandyterengganu #kualaterengganu #seberangtakir #terengganu #codkualaterengganu #visitterengganu
Ni adalah antara kelebihan yang you all boleh dapat dengan minum beaubled ni 😍
.
Bukan sahaja kulit kita cantik dan sihat tapi jus ni juga untuk energy booster ya!
.
Setiap pagi boleh grab satu pek dan kekal bertenaga sepanjang hari 🏃🏻‍♀️
.
Just whatsapp www.wasap.my/60109226102/OlicandyDrink atau click link on bio @olicandy_terengganu
.
#olicandy #olicandyhq #olicandybeaublend #olicandysupersquad #olicandyterengganu #kualaterengganu #seberangtakir #terengganu #codkualaterengganu #visitterengganu

FeedMe is investigator of posts from social media.