#nyahbaubusuk

Rahsia wanita....
#harumnitafemininewash #wangi #terbaik #sisjual #nyahkeputihan #nyahbaubusuk #nyahkegatalan #loveyourself
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey. 
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#pandanspray #lemongrassspray #haruman #terbaik #sutra #nyahbaubusuk #antibacteria #multipurpose
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey.
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#pandanspray #lemongrassspray #haruman #terbaik #sutra #nyahbaubusuk #antibacteria #multipurpose
Stok akan sampai pada minggu hadapan. InsyaAllah.

SAJDAH wangian yang mempunyai ciri2 antibakteria.

Wangian Sutra Aromaterapi Sajdah khusus untuk Tikar Sejadah, Telekung, Jubah serta Ruang Solat. 
Di formulasi dengan minyak Pati Tea Tree sebagai anti bakteria serta bau bauan yang sangat menenangkan.
#sutra #sisjual #rawdah #rumi #antibakteria #terbaik #nyahbaubusuk

RAWDAH
-Di inspirasi dari Raudhah yang terdapat dalam Masjid Nabawi.

RUMI
-Di inspirasi dari Bauan Kiswah (kain kelambu Kaabah)
Stok akan sampai pada minggu hadapan. InsyaAllah.

SAJDAH wangian yang mempunyai ciri2 antibakteria.

Wangian Sutra Aromaterapi Sajdah khusus untuk Tikar Sejadah, Telekung, Jubah serta Ruang Solat.
Di formulasi dengan minyak Pati Tea Tree sebagai anti bakteria serta bau bauan yang sangat menenangkan.
#sutra #sisjual #rawdah #rumi #antibakteria #terbaik #nyahbaubusuk

RAWDAH
-Di inspirasi dari Raudhah yang terdapat dalam Masjid Nabawi.

RUMI
-Di inspirasi dari Bauan Kiswah (kain kelambu Kaabah)
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey. 
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#pandanspray #lemongrassspray #haruman #terbaik #sutra #nyahbaubusuk #antibacteria #multipurpose
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey.
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#pandanspray #lemongrassspray #haruman #terbaik #sutra #nyahbaubusuk #antibacteria #multipurpose
Stok akan sampai pada minggu hadapan. InsyaAllah.

SAJDAH wangian yang mempunyai ciri2 antibakteria.

Wangian Sutra Aromaterapi Sajdah khusus untuk Tikar Sejadah, Telekung, Jubah serta Ruang Solat. 
Di formulasi dengan minyak Pati Tea Tree sebagai anti bakteria serta bau bauan yang sangat menenangkan.
#sutra #sisjual #rawdah #rumi #antibakteria #terbaik #nyahbaubusuk

RAWDAH
-Di inspirasi dari Raudhah yang terdapat dalam Masjid Nabawi.

RUMI
-Di inspirasi dari Bauan Kiswah (kain kelambu Kaabah)
#sutra #rawdah #rumi #haruman #sunnah #terbaik #antibakteria
Stok akan sampai pada minggu hadapan. InsyaAllah.

SAJDAH wangian yang mempunyai ciri2 antibakteria.

Wangian Sutra Aromaterapi Sajdah khusus untuk Tikar Sejadah, Telekung, Jubah serta Ruang Solat.
Di formulasi dengan minyak Pati Tea Tree sebagai anti bakteria serta bau bauan yang sangat menenangkan.
#sutra #sisjual #rawdah #rumi #antibakteria #terbaik #nyahbaubusuk

RAWDAH
-Di inspirasi dari Raudhah yang terdapat dalam Masjid Nabawi.

RUMI
-Di inspirasi dari Bauan Kiswah (kain kelambu Kaabah)
#sutra #rawdah #rumi #haruman #sunnah #terbaik #antibakteria
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey. 
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#pandanspray #lemongrassspray #haruman #terbaik #sutra #nyahbaubusuk #antibacteria #multipurpose
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey.
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#pandanspray #lemongrassspray #haruman #terbaik #sutra #nyahbaubusuk #antibacteria #multipurpose
Stok akan sampai pada minggu hadapan. InsyaAllah.

SAJDAH wangian yang mempunyai ciri2 antibakteria.

Wangian Sutra Aromaterapi Sajdah khusus untuk Tikar Sejadah, Telekung, Jubah serta Ruang Solat. 
Di formulasi dengan minyak Pati Tea Tree sebagai anti bakteria serta bau bauan yang sangat menenangkan.
#sutra #sisjual #rawdah #rumi #antibakteria #terbaik #nyahbaubusuk

RAWDAH
-Di inspirasi dari Raudhah yang terdapat dalam Masjid Nabawi.

RUMI
-Di inspirasi dari Bauan Kiswah (kain kelambu Kaabah)
Stok akan sampai pada minggu hadapan. InsyaAllah.

SAJDAH wangian yang mempunyai ciri2 antibakteria.

Wangian Sutra Aromaterapi Sajdah khusus untuk Tikar Sejadah, Telekung, Jubah serta Ruang Solat.
Di formulasi dengan minyak Pati Tea Tree sebagai anti bakteria serta bau bauan yang sangat menenangkan.
#sutra #sisjual #rawdah #rumi #antibakteria #terbaik #nyahbaubusuk

RAWDAH
-Di inspirasi dari Raudhah yang terdapat dalam Masjid Nabawi.

RUMI
-Di inspirasi dari Bauan Kiswah (kain kelambu Kaabah)
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #agensahsingapore #aslegacysingapore #harumnita #femininewash #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #agensahsingapore #aslegacysingapore #harumnita #femininewash #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Kepam habis bau kereta. Terus amik Purification eo, renjis2 dipilis terus kat seat kereta. Baru la tenang.

Muaz siap ckp, "fuh.. Tiba2 wangi kereta mami ni"! Of course la. Terbaik nyah bau ok.

#nyahbaubusuk
#purification
#purifyairwithpurification
Kepam habis bau kereta. Terus amik Purification eo, renjis2 dipilis terus kat seat kereta. Baru la tenang.

Muaz siap ckp, "fuh.. Tiba2 wangi kereta mami ni"! Of course la. Terbaik nyah bau ok.

#nyahbaubusuk
#purification
#purifyairwithpurification
Nak rumah macam bau kat SPA? 
Tak payah nak pening2 kepala beli produk yang mahal2🤗
Ni Spray Lemongrass & Spray Pandan sudah memadai🥰
Dengan 2 botol + smartpac TAK sampai 30 ketol ponnn😉
Yok kita wangi2kan rumah & halau kaum suku serangga2 yang ada😊
Yang pasti BEST sangat😍
#haruman #spadirumah #awesome #nyahbaubusuk #nyahbauhapak #nyahlipas #pandanspray #lemongrassspray
Nak rumah macam bau kat SPA?
Tak payah nak pening2 kepala beli produk yang mahal2🤗
Ni Spray Lemongrass & Spray Pandan sudah memadai🥰
Dengan 2 botol + smartpac TAK sampai 30 ketol ponnn😉
Yok kita wangi2kan rumah & halau kaum suku serangga2 yang ada😊
Yang pasti BEST sangat😍
#haruman #spadirumah #awesome #nyahbaubusuk #nyahbauhapak #nyahlipas #pandanspray #lemongrassspray
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey. 
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#pandanspray #lemongrassspray #haruman #terbaik #sutra #nyahbaubusuk #antibacteria #multipurpose
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey.
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#pandanspray #lemongrassspray #haruman #terbaik #sutra #nyahbaubusuk #antibacteria #multipurpose
Sambungan... Campur dengan carrier oil (saya gunakan V6 oils) sebagai minyak urut.. Perghhh.. hilang lenguh-lenguh badan.. Minyak serai memang banyak digunakan oleh tukang urut kita. Sebab dia lancarkan aliran darah dan memberi terapi relax pada tubuh kita.

Selain purification, minyak pati lemongrass juga sangat berkesan untuk nyah bau busuk serta aroma yang tidak disukai serangga. 
Sangat bagus untuk menghalau nyamuk!

Jangan tak tau aroma lemongrass juga mampu membersihkan udara.

Harga pun jauh lebih murah dari minyak pati purification.

Titik banyak pun tak pe 🤪

Sangat sesuai untuk oilers yang ingin mencuba tapi bajet ketat.

Harga sangat murah!

#lemongrass
#minyakurut
#nyahbaubusuk
#naturalinsectrepellent
#younglivingmuar
#younglivingbatupahat
#younglivingmelaka
Sambungan... Campur dengan carrier oil (saya gunakan V6 oils) sebagai minyak urut.. Perghhh.. hilang lenguh-lenguh badan.. Minyak serai memang banyak digunakan oleh tukang urut kita. Sebab dia lancarkan aliran darah dan memberi terapi relax pada tubuh kita.

Selain purification, minyak pati lemongrass juga sangat berkesan untuk nyah bau busuk serta aroma yang tidak disukai serangga.
Sangat bagus untuk menghalau nyamuk!

Jangan tak tau aroma lemongrass juga mampu membersihkan udara.

Harga pun jauh lebih murah dari minyak pati purification.

Titik banyak pun tak pe 🤪

Sangat sesuai untuk oilers yang ingin mencuba tapi bajet ketat.

Harga sangat murah!

#lemongrass
#minyakurut
#nyahbaubusuk
#naturalinsectrepellent
#younglivingmuar
#younglivingbatupahat
#younglivingmelaka
Nak rumah macam bau kat SPA? 
Tak payah nak pening2 kepala beli produk yang mahal2🤗
Ni Spray Lemongrass & Spray Pandan sudah memadai🥰
Dengan 2 botol + smartpac TAK sampai 30 ketol ponnn😉
Yok kita wangi2kan rumah & halau kaum suku serangga2 yang ada😊
Yang pasti BEST sangat😍
#haruman #spadirumah #awesome #nyahbaubusuk #nyahbauhapak #nyahlipas #pandanspray #lemongrassspray
Nak rumah macam bau kat SPA?
Tak payah nak pening2 kepala beli produk yang mahal2🤗
Ni Spray Lemongrass & Spray Pandan sudah memadai🥰
Dengan 2 botol + smartpac TAK sampai 30 ketol ponnn😉
Yok kita wangi2kan rumah & halau kaum suku serangga2 yang ada😊
Yang pasti BEST sangat😍
#haruman #spadirumah #awesome #nyahbaubusuk #nyahbauhapak #nyahlipas #pandanspray #lemongrassspray
Nak rumah macam bau kat SPA? 
Tak payah nak pening2 kepala beli produk yang mahal2🤗
Ni Spray Lemongrass & Spray Pandan sudah memadai🥰
Dengan 2 botol + smartpac TAK sampai 30 ketol ponnn😉
Yok kita wangi2kan rumah & halau kaum suku serangga2 yang ada😊
Yang pasti BEST sangat😍
#haruman #spadirumah #awesome #nyahbaubusuk #nyahbauhapak #nyahlipas #pandanspray #lemongrassspray
Nak rumah macam bau kat SPA?
Tak payah nak pening2 kepala beli produk yang mahal2🤗
Ni Spray Lemongrass & Spray Pandan sudah memadai🥰
Dengan 2 botol + smartpac TAK sampai 30 ketol ponnn😉
Yok kita wangi2kan rumah & halau kaum suku serangga2 yang ada😊
Yang pasti BEST sangat😍
#haruman #spadirumah #awesome #nyahbaubusuk #nyahbauhapak #nyahlipas #pandanspray #lemongrassspray
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#aslegacy #harumnitafemininewash #terbaik #sisjual #agensahsingapura #hargamampumilik #nyahbaubusuk #nyahkegatalan
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#aslegacy #harumnitafemininewash #terbaik #sisjual #agensahsingapura #hargamampumilik #nyahbaubusuk #nyahkegatalan
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #agensahsingapore #aslegacysingapore #harumnita #femininewash #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #agensahsingapore #aslegacysingapore #harumnita #femininewash #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey. 
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#pandanspray #lemongrassspray #haruman #terbaik #sutra #nyahbaubusuk #antibacteria #multipurpose
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey.
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#pandanspray #lemongrassspray #haruman #terbaik #sutra #nyahbaubusuk #antibacteria #multipurpose
UrineFREE available.

Selepas 4 hari beraya di kampung wow.. ada kawan2 cikTi buat biz. Nasib baik di tandas. Tak pernah2 ni masuk. Cuba basuh mcm biasa pakai sabun. Tak jadi. Kering bau naik balik... bau kencing tikus fuh memang tak tahan. Basuh lagi. Hilang. Bila kering bau. Nampaknya dah masuk ke konkrit tu... jadi kita spray UrineFREE biar lah bioenzimes bantu menyahkan bau. Ok dah.simple solution. Spray masa kering. Biar ia meresap ke konkrit.
#nyahbaubusuk #nyahbauhancing #hilangkankotor
UrineFREE available.

Selepas 4 hari beraya di kampung wow.. ada kawan2 cikTi buat biz. Nasib baik di tandas. Tak pernah2 ni masuk. Cuba basuh mcm biasa pakai sabun. Tak jadi. Kering bau naik balik... bau kencing tikus fuh memang tak tahan. Basuh lagi. Hilang. Bila kering bau. Nampaknya dah masuk ke konkrit tu... jadi kita spray UrineFREE biar lah bioenzimes bantu menyahkan bau. Ok dah.simple solution. Spray masa kering. Biar ia meresap ke konkrit.
#nyahbaubusuk #nyahbauhancing #hilangkankotor
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #harumnita #nyahbaubusuk #nyahkegatalan #aslegacysingapore
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #harumnita #nyahbaubusuk #nyahkegatalan #aslegacysingapore
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#harumnitafemininewash #feelingfresh #nyahbaubusuk #nyahkeputihan #nyahkegatalan #sisjual #aslegacysingapore
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#harumnitafemininewash #feelingfresh #nyahbaubusuk #nyahkeputihan #nyahkegatalan #sisjual #aslegacysingapore
Pssst....Standby Lemongrass Spray atau Pandan Spray wokey.
Almaklum Raya nanti ramai tamu akan mampir.
Spray2lah agar rumah sentiasa bersih & berbau harum.
#nyahbaubusuk #lemongrassspray #pandanspray #harum #antibacteria #multipurpose #sisjual
Pssst....Standby Lemongrass Spray atau Pandan Spray wokey.
Almaklum Raya nanti ramai tamu akan mampir.
Spray2lah agar rumah sentiasa bersih & berbau harum.
#nyahbaubusuk #lemongrassspray #pandanspray #harum #antibacteria #multipurpose #sisjual
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣
#nyahbaubusuk #nyahkeputihan #nyahkegatalan #harumnitafemininewash #harum #terbaik #aslegacysingapore #hargamampumilik
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣
#nyahbaubusuk #nyahkeputihan #nyahkegatalan #harumnitafemininewash #harum #terbaik #aslegacysingapore #hargamampumilik
Nak Raya ni....
Yok kemas2 sambil spray2 dengan Lemongrass atau Pandan Spray & nyahkan bau2 yang kurang menyenangkan.
Selamat digunakan untuk esbok, cabinet, wardrobe etc.
Yang bestnya ia anti bakteria & multipurpose. Nak spray kat cermin atau barang perabot pon boleh.
#antibacteria #lemongrassspray #pandanspray #awesome #haruman #terbaik #multipurpose #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahsemut
Nak Raya ni....
Yok kemas2 sambil spray2 dengan Lemongrass atau Pandan Spray & nyahkan bau2 yang kurang menyenangkan.
Selamat digunakan untuk esbok, cabinet, wardrobe etc.
Yang bestnya ia anti bakteria & multipurpose. Nak spray kat cermin atau barang perabot pon boleh.
#antibacteria #lemongrassspray #pandanspray #awesome #haruman #terbaik #multipurpose #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahsemut
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #harumnita #nyahbaubusuk #nyahkegatalan #aslegacysingapore
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #harumnita #nyahbaubusuk #nyahkegatalan #aslegacysingapore
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#femininewash #harumnita #nyahkegatalan #nyahbaubusuk #loveyourself #terbaik #healthylifestyle #healthiswealth
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#femininewash #harumnita #nyahkegatalan #nyahbaubusuk #loveyourself #terbaik #healthylifestyle #healthiswealth
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#femininewash #harumnita #nyahkegatalan #nyahbaubusuk #loveyourself #terbaik #healthylifestyle #healthiswealth
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#femininewash #harumnita #nyahkegatalan #nyahbaubusuk #loveyourself #terbaik #healthylifestyle #healthiswealth
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#spraylemongrass #spraypandan #harum #sunnah #sisjual #terbaik #nyahbaubusuk #antibakteria #multipurposes
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#spraylemongrass #spraypandan #harum #sunnah #sisjual #terbaik #nyahbaubusuk #antibakteria #multipurposes
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #agensahsingapore #aslegacysingapore #harumnita #femininewash #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #agensahsingapore #aslegacysingapore #harumnita #femininewash #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #agensahsingapore #aslegacysingapore #harumnita #femininewash #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #agensahsingapore #aslegacysingapore #harumnita #femininewash #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #agensahsingapore #aslegacysingapore #harumnita #femininewash #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #agensahsingapore #aslegacysingapore #harumnita #femininewash #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Agent AS Legacy Hougang. Readystock. #Repost from @madameariezz with @regram.app ... Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #femininewash #harum #nyahbaubusuk #nyahkeputihan #harumnita #aslegacy #agensahsingapura
Agent AS Legacy Hougang. Readystock. #Repost from @madameariezz with @regram.app ... Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #femininewash #harum #nyahbaubusuk #nyahkeputihan #harumnita #aslegacy #agensahsingapura
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #femininewash #harum #nyahbaubusuk #nyahkeputihan #harumnita #aslegacy #agensahsingapura
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#sisjual #femininewash #harum #nyahbaubusuk #nyahkeputihan #harumnita #aslegacy #agensahsingapura
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey. 
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#sutra #haruman #antibacteria #pandanspray #lemongrassspray #sisjual #terbaik #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey.
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#sutra #haruman #antibacteria #pandanspray #lemongrassspray #sisjual #terbaik #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk
Ada yang kembang tekak ke tengok lipas pepagi ni. Ampun beribu2 ampun.

Nak tunjuk sebenarnya pasal KESAN MPS PANDAN ni kepada LIPAS.

Umpama PANDAN KATA MARI, LIPAS KATA PERGI.

Begini la nasib lipas, ada yang terkorban, ada yang sempat menutup hidung dan berlari meninggalkan kampung. 
Cuba perhatikan lipas mana tahu ada dalam almari baju, cabinet dapur dan laci-laci. Jangan lupa DALAM KERETA. 🤣🤣🤣 Jangan risau, orang tak lari dengan bau Pandan ni, enjoy lagi ada. Macam bilik pengantin katanya. 
Bau rokok dalam kereta pun boleh hilang tau.

Bestkan SUTRA?
#sisjual #pandanspray #haruman #sunnah #terbaik #antibacteria #multipurpose #awesome #nyahlipas #nyahbaubusuk
Ada yang kembang tekak ke tengok lipas pepagi ni. Ampun beribu2 ampun.

Nak tunjuk sebenarnya pasal KESAN MPS PANDAN ni kepada LIPAS.

Umpama PANDAN KATA MARI, LIPAS KATA PERGI.

Begini la nasib lipas, ada yang terkorban, ada yang sempat menutup hidung dan berlari meninggalkan kampung.
Cuba perhatikan lipas mana tahu ada dalam almari baju, cabinet dapur dan laci-laci. Jangan lupa DALAM KERETA. 🤣🤣🤣 Jangan risau, orang tak lari dengan bau Pandan ni, enjoy lagi ada. Macam bilik pengantin katanya.
Bau rokok dalam kereta pun boleh hilang tau.

Bestkan SUTRA?
#sisjual #pandanspray #haruman #sunnah #terbaik #antibacteria #multipurpose #awesome #nyahlipas #nyahbaubusuk
Bila kala lori sampah datang, bau sampah pun ikut masuk dalam rumah. Dah lama ni tapi masih bau lagi. Mungkin sebab cuaca mendung hari ni kut.
.
Moh ler kite difffuse purification dan lemon. Favourite mix iema belajar dari @farhanahler. Sedap bau dia. Alhamdulillah, bau busuk pun hilang.
.
#ceritesurirumahiema #purification #lemon #minyakpati #yleo #nyahbaubusuk #mamatips #pewangirumah #diffuserblend #desertmistdiffuser #desertmist #pskoils
Bila kala lori sampah datang, bau sampah pun ikut masuk dalam rumah. Dah lama ni tapi masih bau lagi. Mungkin sebab cuaca mendung hari ni kut.
.
Moh ler kite difffuse purification dan lemon. Favourite mix iema belajar dari @farhanahler. Sedap bau dia. Alhamdulillah, bau busuk pun hilang.
.
#ceritesurirumahiema #purification #lemon #minyakpati #yleo #nyahbaubusuk #mamatips #pewangirumah #diffuserblend #desertmistdiffuser #desertmist #pskoils
Hukum membakar buhur itu adalah sunnah dan sunat. Hence setiap kali memasak masakan yang aromanya sedikit kuat, akan diusahakan untuk membakar buhur.
.
.
#kemenyanarab
#perasaprumah
#buhur
#nyahbaubusuk
Hukum membakar buhur itu adalah sunnah dan sunat. Hence setiap kali memasak masakan yang aromanya sedikit kuat, akan diusahakan untuk membakar buhur.
.
.
#kemenyanarab
#perasaprumah
#buhur
#nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
⁣⁣#sisjual #harumnitawash #terbaik #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
⁣⁣#sisjual #harumnitawash #terbaik #nyahkegatalan #nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣
⁣
✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#femininewash #sisjual #agensahsingapura #harumnitafemininewash #terbaik #loveyourself #nyahbaubusuk
Harumnita Feminine Wash:⁣⁣

✔ Mencegah jangkitan kuman pada bahagian intim⁣⁣
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Menyegarkan bahagian intim sepanjang hari⁣⁣
✔ Membersihkan bahagian intim kaum wanita⁣⁣
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar yang menjejaskan keselesaan pada bahagian intim⁣⁣
✔ Membantu mengetatkan otot faraj⁣⁣
✔ Membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil⁣⁣
⁣⁣
Caranya:⁣⁣
❗Tuangkan sedikit pembersih Harumnita Feminine Wash keatas tapak tangan yang lembut⁣⁣
❗Bersihkan bahagian intim dengan lembut⁣⁣
❗Bilas dengan air⁣⁣
#femininewash #sisjual #agensahsingapura #harumnitafemininewash #terbaik #loveyourself #nyahbaubusuk
SELAMAT PAGI

#naturaldeodorant
#novau
#nyahbaubusuk
#muslimproduct
SELAMAT PAGI

#naturaldeodorant
#novau
#nyahbaubusuk
#muslimproduct
Harumnita Feminine Wash

Bagus dan sangat berbeza dari yg lain sebab dalam ni terdapat gabungan herba tradisional CINA dan MELAYU. Paling penting harum semerbak.

Bagi yang tengah haid, lepas bersalin dan banyak keputihan memang kena cuba.. hilang semua bau2 tak menyenangkan 💃

Antara herba yg ada adalah Astragalus,Manjakani,Gelam Wangi,Angelica sinensis dan Coptis.
#harumnitafemininewash #terbaik #harum #nyahbaubusuk #nyahkeputihan #sisjual #instock #agensahsingapura
Harumnita Feminine Wash

Bagus dan sangat berbeza dari yg lain sebab dalam ni terdapat gabungan herba tradisional CINA dan MELAYU. Paling penting harum semerbak.

Bagi yang tengah haid, lepas bersalin dan banyak keputihan memang kena cuba.. hilang semua bau2 tak menyenangkan 💃

Antara herba yg ada adalah Astragalus,Manjakani,Gelam Wangi,Angelica sinensis dan Coptis.
#harumnitafemininewash #terbaik #harum #nyahbaubusuk #nyahkeputihan #sisjual #instock #agensahsingapura
Bertuah punya anak. Anakku ini terbuang angin. Dia segera bangkit dan spray SD Multi Spray Perfume ke udara. Belum sempat aku marah dia kerana sebabkan pencemaran bau, bau dah bertukar wangi😂. Selamat anakku kerana bertindak cepat dan bijak.
Nak control macho, anakku kata,"Saja buang angin, nak test betul ke SD Multi Spray Perfume ni boleh hapuskan bau busuk serta merta😎".
Sabar jelah😁.
#pewangiserbaguna  #nyahbaubusuk #pewangiudara  #pewangikereta  #pewangibiliktidur  #pewangikain #nyahbauhapak #antibakteria #lovewangi  #pewangirumah  #pewangitandas #perfume #produkmuslim
Bertuah punya anak. Anakku ini terbuang angin. Dia segera bangkit dan spray SD Multi Spray Perfume ke udara. Belum sempat aku marah dia kerana sebabkan pencemaran bau, bau dah bertukar wangi😂. Selamat anakku kerana bertindak cepat dan bijak.
Nak control macho, anakku kata,"Saja buang angin, nak test betul ke SD Multi Spray Perfume ni boleh hapuskan bau busuk serta merta😎".
Sabar jelah😁.
#pewangiserbaguna #nyahbaubusuk #pewangiudara #pewangikereta #pewangibiliktidur #pewangikain #nyahbauhapak #antibakteria #lovewangi #pewangirumah #pewangitandas #perfume #produkmuslim
Terima kasih sis 🤩 katanya nk bg present untuk cik abg. Kesian cik abg balik kerja badan berbau 😅. Haa lepas ni dah ada parisa, balik rumah pon sentiasa segar dan wangi. Katakan "hang p sana bau busuk jangan dok lekat kat badan kami" . Semoga cik abg sis sentiasa wangi bersama parisa 😎

Untuk pembelian boleh whatsapp sis di no 0195993737

#parisa #armpit #deodorant #wangi #longlasting #8hours #terbaik #virall #visitmyig #best #white #harum #rose #nyahbaubusuk #baazarpknil #baazaronline #girl #boys #ketiak #putih #daki #skincare #kosmetik #meletops #therapy
Terima kasih sis 🤩 katanya nk bg present untuk cik abg. Kesian cik abg balik kerja badan berbau 😅. Haa lepas ni dah ada parisa, balik rumah pon sentiasa segar dan wangi. Katakan "hang p sana bau busuk jangan dok lekat kat badan kami" . Semoga cik abg sis sentiasa wangi bersama parisa 😎

Untuk pembelian boleh whatsapp sis di no 0195993737

#parisa #armpit #deodorant #wangi #longlasting #8hours #terbaik #virall #visitmyig #best #white #harum #rose #nyahbaubusuk #baazarpknil #baazaronline #girl #boys #ketiak #putih #daki #skincare #kosmetik #meletops #therapy
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #nyahbaubusuk #antibakteria #haruman #pandan #lemongrass #sisjual #terbaik
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #nyahbaubusuk #antibakteria #haruman #pandan #lemongrass #sisjual #terbaik
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey. 
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#spraymultipurpose #antibakteria #sutra #pandan #lemongrass #terbaik #sisjual #nyahbaubusuk #nyakbakteria
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey.
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#spraymultipurpose #antibakteria #sutra #pandan #lemongrass #terbaik #sisjual #nyahbaubusuk #nyakbakteria
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey. 
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#spraypandan #spraylemongrass #antibakteria #haruman #sunnah #nyahbaubusuk #sisjual
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey.
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#spraypandan #spraylemongrass #antibakteria #haruman #sunnah #nyahbaubusuk #sisjual
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #pandanspray #lemongrassspray #antibakteria #terbaik #haruman #sunnah #sisjual #awesome #nyahbaubusuk
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #pandanspray #lemongrassspray #antibakteria #terbaik #haruman #sunnah #sisjual #awesome #nyahbaubusuk
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#antibakteria #sutra #pandan #lemongrass #spray #nyahbaubusuk #sisjual
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#antibakteria #sutra #pandan #lemongrass #spray #nyahbaubusuk #sisjual
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #haruman #antibakteria #multipurposes #terbaik #pandan #lemongrass #sisjual #nyahbaubusuk
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #haruman #antibakteria #multipurposes #terbaik #pandan #lemongrass #sisjual #nyahbaubusuk
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #antibacteria #lemongrass #pandan #haruman #sunnah #terbaik #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #antibacteria #lemongrass #pandan #haruman #sunnah #terbaik #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #lemongrassspray #pandanspray #ohsem #haruman #terbaik #antibakteria #nyahlipas #nyahbaubusuk #nyahcicak
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #lemongrassspray #pandanspray #ohsem #haruman #terbaik #antibakteria #nyahlipas #nyahbaubusuk #nyahcicak
Sesetengah deodorant ada meninggalkan kesan pada baju kan?? Tapi tidak pada parisa. Parisa tidak akan tinggalkan sebarang kesan pada permukaan baju. Tapi hanya mengekalkan bau haruman rose yg tersangat wangi 😍 suka tak ?? Kalau suka cepat2 order sementara stok masih ada.

Untuk pembelian boleh wssp di no 0195993737

#parisa #armpit #deodorant #best #harum #rose #longlasting #perfume #segar #cosmetic #nyahbaubusuk #meletops #viral #ig #produk #powder
Sesetengah deodorant ada meninggalkan kesan pada baju kan?? Tapi tidak pada parisa. Parisa tidak akan tinggalkan sebarang kesan pada permukaan baju. Tapi hanya mengekalkan bau haruman rose yg tersangat wangi 😍 suka tak ?? Kalau suka cepat2 order sementara stok masih ada.

Untuk pembelian boleh wssp di no 0195993737

#parisa #armpit #deodorant #best #harum #rose #longlasting #perfume #segar #cosmetic #nyahbaubusuk #meletops #viral #ig #produk #powder
Apa istimewa SUTRA Manjakani Feminine Wash berbanding jenama lain di pasaran?? -Pekat
-Wangi
-Tahan lama
-Diekstrak dari Herba yang terpilih.
-Mampu milik.
-Memberi kesan yang sangat positif.

Pencuci wanita SUTRA Manjakani sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah yang di alami oleh kaum hawa.Tidak dinafikan, Herba Manjakani sangat sinonim dengan wanita. Ini kerana, khasiat yang tersimpan 1000 rahsia di dalamnya sangat baik untuk digunakan.

Berikut adalah khasiat Manjakani:

1)Melancarkan peredaran darah.

2)Antioksidan yang terkandung di dalam ekstrak Manjakani boleh mencegah barah serviks.

3)Melambatkan proses penuaan sel.

4)Oleh kerana Manjakani bersifat Astringen, ia boleh membasmi kuman dan bakteria yang mengakibatkan bau tidak selesa di kawasan faraj.

5)Tannin yang terdapat di dalam manjakani mempunyai sifat menegangkan semula otot-otot di dalam faraj dan berfungsi mengecut tisu-tisu dan mengetatkan Miss V.

6)Astringen juga berfungi menyerap segala lendir dan lelehan yang mengakibatkan bauan yang tidak selesa.

7) Bertindak sebagai penyembuh pada luka-luka selepas bersalin. 😎 Memulihkan keanjalan organ intim kewanitaaan

9)Menghilangkan gatal-gatal, Keputihan dan bau yang kurang menyenangkan.

10)Meningkatkan hormon estrogen
#femininewash #terbaik #sutra #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk #kacipfatimah #manjakani #sisjual
Apa istimewa SUTRA Manjakani Feminine Wash berbanding jenama lain di pasaran?? -Pekat
-Wangi
-Tahan lama
-Diekstrak dari Herba yang terpilih.
-Mampu milik.
-Memberi kesan yang sangat positif.

Pencuci wanita SUTRA Manjakani sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah yang di alami oleh kaum hawa.Tidak dinafikan, Herba Manjakani sangat sinonim dengan wanita. Ini kerana, khasiat yang tersimpan 1000 rahsia di dalamnya sangat baik untuk digunakan.

Berikut adalah khasiat Manjakani:

1)Melancarkan peredaran darah.

2)Antioksidan yang terkandung di dalam ekstrak Manjakani boleh mencegah barah serviks.

3)Melambatkan proses penuaan sel.

4)Oleh kerana Manjakani bersifat Astringen, ia boleh membasmi kuman dan bakteria yang mengakibatkan bau tidak selesa di kawasan faraj.

5)Tannin yang terdapat di dalam manjakani mempunyai sifat menegangkan semula otot-otot di dalam faraj dan berfungsi mengecut tisu-tisu dan mengetatkan Miss V.

6)Astringen juga berfungi menyerap segala lendir dan lelehan yang mengakibatkan bauan yang tidak selesa.

7) Bertindak sebagai penyembuh pada luka-luka selepas bersalin. 😎 Memulihkan keanjalan organ intim kewanitaaan

9)Menghilangkan gatal-gatal, Keputihan dan bau yang kurang menyenangkan.

10)Meningkatkan hormon estrogen
#femininewash #terbaik #sutra #harum #nyahkegatalan #nyahbaubusuk #kacipfatimah #manjakani #sisjual
New improved formula.
#Sutra Manjakani Feminine Wash.
.
Antara kandungannya termasuklah ekstrak manjakani, sirih, kacip fatimah, rumpai laut, minyak pati tea tree dan vitamin E.
.
Ianya bebas daripada: 🌸 SLS 🌸 Mineral oil 🌸 Paraben 🌸 Phenoxyethanol
#femininewash #terbaik #kacipfatimah #manjakani #nyahbaubusuk #nyahkegatalan #nyahkeputihan #sutra
New improved formula.
#Sutra Manjakani Feminine Wash.
.
Antara kandungannya termasuklah ekstrak manjakani, sirih, kacip fatimah, rumpai laut, minyak pati tea tree dan vitamin E.
.
Ianya bebas daripada: 🌸 SLS 🌸 Mineral oil 🌸 Paraben 🌸 Phenoxyethanol
#femininewash #terbaik #kacipfatimah #manjakani #nyahbaubusuk #nyahkegatalan #nyahkeputihan #sutra
Bahan utama dalam penghasilan deodorant Magic blue..bahannya simple tp bnyk khasiat, so hasilnya pastilah kebabommmm
.. #magic
#naturaldeodorant 
#deodorantsemulajadi
#tahan3hari
#tahan72jam
#nyahbaubusuk
#badankekalwangi
#agenwanted
Bahan utama dalam penghasilan deodorant Magic blue..bahannya simple tp bnyk khasiat, so hasilnya pastilah kebabommmm
.. #magic
#naturaldeodorant
#deodorantsemulajadi
#tahan3hari
#tahan72jam
#nyahbaubusuk
#badankekalwangi
#agenwanted
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #pandanspray #lemongrassspray #antibakteria #terbaik #ohsem #nyahbaubusuk #nyahcicak #nyahlipas #nyahnyamuk
Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sutra #pandanspray #lemongrassspray #antibakteria #terbaik #ohsem #nyahbaubusuk #nyahcicak #nyahlipas #nyahnyamuk
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey. 
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#lemongrassspray #pandanspray
#haruman 
#antibakteria 
#multipurpose 
#ohsem
#sisjual
#nyahbaubusuk 
#terbaik
Yang mana satu piihan hati?
Kedua2nya meletop top top🌟🌟🌟
Jadikan mereka BFF uols wokey.
Segala bau busuk, cicak, lipas, nyamuk dorang hapuskan! Lagi best mereka anti bakteria👏🏻👏🏻
Cubalah conpem uols akan jatuh cinta terusssss😍
#lemongrassspray #pandanspray
#haruman
#antibakteria
#multipurpose
#ohsem
#sisjual
#nyahbaubusuk
#terbaik
Sutra Aromatherapy Multi Purpose Spray (MPS) 🌻

Stay Safe. Stay Natural

Let's switch to Sutra Aromatheraphy multi purpose spray 😊
🌿penyegar udara
🌿wangian aromatheraphy
🌿membantu hilangkan stress
🌿mengatasi masalah serangga
🌿pembersih cermin dan meja
🌿ironing aid
#sisjual #sutra #pandanspray #lemongrassspray #antibakteria #terbaik #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahsemut #nyahnyamuk #haruman #multipurpose
Sutra Aromatherapy Multi Purpose Spray (MPS) 🌻

Stay Safe. Stay Natural

Let's switch to Sutra Aromatheraphy multi purpose spray 😊
🌿penyegar udara
🌿wangian aromatheraphy
🌿membantu hilangkan stress
🌿mengatasi masalah serangga
🌿pembersih cermin dan meja
🌿ironing aid
#sisjual #sutra #pandanspray #lemongrassspray #antibakteria #terbaik #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahsemut #nyahnyamuk #haruman #multipurpose
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#haruman #sunnah #pandanspray #lemongrassspray #antibakteria #ohsem #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk #sisjual
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#haruman #sunnah #pandanspray #lemongrassspray #antibakteria #ohsem #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk #sisjual
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#antibacteria #haruman #sunnah #sisjual #sutra #pandanspray #lemongrassspray #terbaik #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk #cubauntukpercaya
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Spray di dapur, bilik air air, bilik tidur etc.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#antibacteria #haruman #sunnah #sisjual #sutra #pandanspray #lemongrassspray #terbaik #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk #cubauntukpercaya
Happy Saturday uols!! Macam biasa lah ke pasar carik ikan kita pagi tadi and this PANDAN spray here never fails me to get rid of that not-so-nice fishy smell in my kitchen 😁 Semerbak bau harum pandan!

Selain daripada menyegarkan, ia juga menghalau lipas, lalat dan semut secara selamat!
Yang pasti memang best sebab spray ni ANTI BAKTERIA tau 😍
#sutra #pandanspray #haruman #sunnah #antibakteria #ohsem #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahbakteria
Happy Saturday uols!! Macam biasa lah ke pasar carik ikan kita pagi tadi and this PANDAN spray here never fails me to get rid of that not-so-nice fishy smell in my kitchen 😁 Semerbak bau harum pandan!

Selain daripada menyegarkan, ia juga menghalau lipas, lalat dan semut secara selamat!
Yang pasti memang best sebab spray ni ANTI BAKTERIA tau 😍
#sutra #pandanspray #haruman #sunnah #antibakteria #ohsem #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahbakteria
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sisjual #pandanspray #lemongrassspray #ohsem #haruman #antibakteria #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk #nyahcicak #sutra
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sisjual #pandanspray #lemongrassspray #ohsem #haruman #antibakteria #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk #nyahcicak #sutra
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sisjual #pandanspray #lemongrassspray #sutra #antibakteria #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk #nyahcicak
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sisjual #pandanspray #lemongrassspray #sutra #antibakteria #nyahbaubusuk #nyahlipas #nyahnyamuk #nyahcicak
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sisjual #pandanspray #lemongrassdpray #antibakteria #nyahbaubusuk #nyahbakteria #nyahbaukusam #nyahlipas #nyahnyamuk #nyahcicak
2 jenis Spray yang ANTI BACTERIA ini dapat menghapuskan bau2 yang kurang menyenangkan di persekitaran rumah kita.
Tiada masaalah & selamat untuk di gunakan di dalam esbok, cabinet, oven, wardrobe, bilik tidur & sebagainya.
Yang pasti bau semerbak HARUM!
#sisjual #pandanspray #lemongrassdpray #antibakteria #nyahbaubusuk #nyahbakteria #nyahbaukusam #nyahlipas #nyahnyamuk #nyahcicak
Produk terkini keluaran Sutra...
PEPPERMINT LEMONGRASS MULTIPURPOSE AROMATHERAPY SPRAY
PERLU ADA DI MANA-MANA. MENGAPA?
******************************************
Dihasilkan daripada campuran minyak pati tulen Serai (Lemongrass) dan Pudina (Peppermint), tidak mengandungi bahan kimia, bahan sintetik dan pewangi tiruan. 
1. Bau Aromaterapi Serai dan Pudina yang menyegarkan. 
2. Penyahbau semulajadi yang terbaik dengan menyerap bau-bau kurang menyenangkan seperti asap rokok.

3. Bersifat anti-bakteria.

4. Sesuai digunakan sebagai penyegar ruang udara, bilik air dan tandas, kereta dan dapur. 
5. Menyegarkan bau langsir, linen dan fabrik.

6. Sesuai untuk membersihkan kesan minyak di permukaan meja dan kaca atau cermin

7. Bertindak sebagai penghalau serangga terutamanya nyamuk dan lalat.
#sisjual #antibakteria #terbaik #lemongrassspray #haruman #sunnah #nyahnyamuk #nyahbaubusuk
Produk terkini keluaran Sutra...
PEPPERMINT LEMONGRASS MULTIPURPOSE AROMATHERAPY SPRAY
PERLU ADA DI MANA-MANA. MENGAPA?
******************************************
Dihasilkan daripada campuran minyak pati tulen Serai (Lemongrass) dan Pudina (Peppermint), tidak mengandungi bahan kimia, bahan sintetik dan pewangi tiruan.
1. Bau Aromaterapi Serai dan Pudina yang menyegarkan.
2. Penyahbau semulajadi yang terbaik dengan menyerap bau-bau kurang menyenangkan seperti asap rokok.

3. Bersifat anti-bakteria.

4. Sesuai digunakan sebagai penyegar ruang udara, bilik air dan tandas, kereta dan dapur.
5. Menyegarkan bau langsir, linen dan fabrik.

6. Sesuai untuk membersihkan kesan minyak di permukaan meja dan kaca atau cermin

7. Bertindak sebagai penghalau serangga terutamanya nyamuk dan lalat.
#sisjual #antibakteria #terbaik #lemongrassspray #haruman #sunnah #nyahnyamuk #nyahbaubusuk
Super Duo yang bertindak untuk menghapuskan bau2an yang kurang menyenangkan!!!
Termasuk cicak, lipas, nyamuk, semut & yang sewaktu dengannya.
Apa lagi sista2ku cuba untuk percaya.
#sisjual
#pandanspray
#lemongrassspray 
#antibakteria
#sisjual
#nyahbaubusuk
#nyahsemut
#nyahlipas
#nyahnyamuk 
#nyahcicak
Super Duo yang bertindak untuk menghapuskan bau2an yang kurang menyenangkan!!!
Termasuk cicak, lipas, nyamuk, semut & yang sewaktu dengannya.
Apa lagi sista2ku cuba untuk percaya.
#sisjual
#pandanspray
#lemongrassspray
#antibakteria
#sisjual
#nyahbaubusuk
#nyahsemut
#nyahlipas
#nyahnyamuk
#nyahcicak
Super Duo yang bertindak untuk menghapuskan bau2an yang kurang menyenangkan!!!
Termasuk cicak, lipas, nyamuk, semut & yang sewaktu dengannya.
Apa lagi sista2ku cuba untuk percaya.
#pandanspray #lemongrassspray. #ohsem #nyahbaubusuk #nyahsemut #nyahcicak #nyahlipas #nyahnyamuk #sisjual #terbaik #goodreview
Super Duo yang bertindak untuk menghapuskan bau2an yang kurang menyenangkan!!!
Termasuk cicak, lipas, nyamuk, semut & yang sewaktu dengannya.
Apa lagi sista2ku cuba untuk percaya.
#pandanspray #lemongrassspray. #ohsem #nyahbaubusuk #nyahsemut #nyahcicak #nyahlipas #nyahnyamuk #sisjual #terbaik #goodreview
SAJDAH...
Semburan ini diinspirasi dari bauan Rawdah di Masjid Nabawi dan Kain Kiswah di Kaabah dari Timur Tengah.

Selain digunakan sebagai wangian di permukaan sejadah, Kain Telekung serta Songkok dan bertindak sebagai antibakteria. Ianya juga mengandungi minyak pati tea tree yang memberikan ketenangan ketika ingin menunaikan ibadah.

Hanya sembur 1-2 kali ke permukaan sejadah terutama di kawasan sujud, di telekung dan juga bahagian dalam songkok. Boleh juga disembur ke udara untuk mengharumkan persekitaran.

Yang penting..ianya TANPA ALKOHOL.
Harumannya mampu tahan sehingga 7hari!!!
#sajdah #rumi #rawdah #antibakteria #terbaik #nyahbaubusuk #haruman #sunnah
SAJDAH...
Semburan ini diinspirasi dari bauan Rawdah di Masjid Nabawi dan Kain Kiswah di Kaabah dari Timur Tengah.

Selain digunakan sebagai wangian di permukaan sejadah, Kain Telekung serta Songkok dan bertindak sebagai antibakteria. Ianya juga mengandungi minyak pati tea tree yang memberikan ketenangan ketika ingin menunaikan ibadah.

Hanya sembur 1-2 kali ke permukaan sejadah terutama di kawasan sujud, di telekung dan juga bahagian dalam songkok. Boleh juga disembur ke udara untuk mengharumkan persekitaran.

Yang penting..ianya TANPA ALKOHOL.
Harumannya mampu tahan sehingga 7hari!!!
#sajdah #rumi #rawdah #antibakteria #terbaik #nyahbaubusuk #haruman #sunnah
Apa istimewa SUTRA Manjakani Feminine Wash berbanding jenama lain di pasaran?? -Pekat
-Wangi
-Tahan lama
-Diekstrak dari Herba yang terpilih.
-Mampu milik.
-Memberi kesan yang sangat positif.

Pencuci wanita SUTRA Manjakani sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah yang di alami oleh kaum hawa.Tidak dinafikan, Herba Manjakani sangat sinonim dengan wanita. Ini kerana, khasiat yang tersimpan 1000 rahsia di dalamnya sangat baik untuk digunakan.

Berikut adalah khasiat Manjakani:

1)Melancarkan peredaran darah.

2)Antioksidan yang terkandung di dalam ekstrak Manjakani boleh mencegah barah serviks.

3)Melambatkan proses penuaan sel.

4)Oleh kerana Manjakani bersifat Astringen, ia boleh membasmi kuman dan bakteria yang mengakibatkan bau tidak selesa di kawasan faraj.

5)Tannin yang terdapat di dalam manjakani mempunyai sifat menegangkan semula otot-otot di dalam faraj dan berfungsi mengecut tisu-tisu dan mengetatkan Miss V.

6)Astringen juga berfungi menyerap segala lendir dan lelehan yang mengakibatkan bauan yang tidak selesa.

7) Bertindak sebagai penyembuh pada luka-luka selepas bersalin.

8) Memulihkan keanjalan organ intim kewanitaaan

9)Menghilangkan gatal-gatal, Keputihan dan bau yang kurang menyenangkan.

10)Meningkatkan hormon estrogen
#femininewash #kacipfatimah #terbaik #manjakani #nyahbaubusuk #nyahkeputihan #nyahkegatalan #loveyourself
Apa istimewa SUTRA Manjakani Feminine Wash berbanding jenama lain di pasaran?? -Pekat
-Wangi
-Tahan lama
-Diekstrak dari Herba yang terpilih.
-Mampu milik.
-Memberi kesan yang sangat positif.

Pencuci wanita SUTRA Manjakani sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah yang di alami oleh kaum hawa.Tidak dinafikan, Herba Manjakani sangat sinonim dengan wanita. Ini kerana, khasiat yang tersimpan 1000 rahsia di dalamnya sangat baik untuk digunakan.

Berikut adalah khasiat Manjakani:

1)Melancarkan peredaran darah.

2)Antioksidan yang terkandung di dalam ekstrak Manjakani boleh mencegah barah serviks.

3)Melambatkan proses penuaan sel.

4)Oleh kerana Manjakani bersifat Astringen, ia boleh membasmi kuman dan bakteria yang mengakibatkan bau tidak selesa di kawasan faraj.

5)Tannin yang terdapat di dalam manjakani mempunyai sifat menegangkan semula otot-otot di dalam faraj dan berfungsi mengecut tisu-tisu dan mengetatkan Miss V.

6)Astringen juga berfungi menyerap segala lendir dan lelehan yang mengakibatkan bauan yang tidak selesa.

7) Bertindak sebagai penyembuh pada luka-luka selepas bersalin.

8) Memulihkan keanjalan organ intim kewanitaaan

9)Menghilangkan gatal-gatal, Keputihan dan bau yang kurang menyenangkan.

10)Meningkatkan hormon estrogen
#femininewash #kacipfatimah #terbaik #manjakani #nyahbaubusuk #nyahkeputihan #nyahkegatalan #loveyourself
Bismillah...Produk terkini keluaran Sutra...
PEPPERMINT LEMONGRASS MULTIPURPOSE AROMATHERAPY SPRAY

Stock akan tiba pada Sabtu ini...InsyaAllah.. PERLU ADA DI MANA-MANA. MENGAPA?
******************************************
Dihasilkan daripada campuran minyak pati tulen Serai (Lemongrass) dan Pudina (Peppermint), tidak mengandungi bahan kimia, bahan sintetik dan pewangi tiruan. 
1. Bau Aromaterapi Serai dan Pudina yang menyegarkan. 
2. Penyahbau semulajadi yang terbaik dengan menyerap bau-bau kurang menyenangkan seperti asap rokok.

3. Bersifat anti-bakteria.

4. Sesuai digunakan sebagai penyegar ruang udara, bilik air dan tandas, kereta dan dapur. 
5. Menyegarkan bau langsir, linen dan fabrik.

6. Sesuai untuk membersihkan kesan minyak di permukaan meja dan kaca atau cermin

7. Bertindak sebagai penghalau serangga terutamanya nyamuk dan lalat.
#sutra #lemongrassspray #terbaik #sayajual #nyahbaubusuk #nyahnyamuk #antibakteria #haruman #selamatdigunakan #hargatermampu
Bismillah...Produk terkini keluaran Sutra...
PEPPERMINT LEMONGRASS MULTIPURPOSE AROMATHERAPY SPRAY

Stock akan tiba pada Sabtu ini...InsyaAllah.. PERLU ADA DI MANA-MANA. MENGAPA?
******************************************
Dihasilkan daripada campuran minyak pati tulen Serai (Lemongrass) dan Pudina (Peppermint), tidak mengandungi bahan kimia, bahan sintetik dan pewangi tiruan.
1. Bau Aromaterapi Serai dan Pudina yang menyegarkan.
2. Penyahbau semulajadi yang terbaik dengan menyerap bau-bau kurang menyenangkan seperti asap rokok.

3. Bersifat anti-bakteria.

4. Sesuai digunakan sebagai penyegar ruang udara, bilik air dan tandas, kereta dan dapur.
5. Menyegarkan bau langsir, linen dan fabrik.

6. Sesuai untuk membersihkan kesan minyak di permukaan meja dan kaca atau cermin

7. Bertindak sebagai penghalau serangga terutamanya nyamuk dan lalat.
#sutra #lemongrassspray #terbaik #sayajual #nyahbaubusuk #nyahnyamuk #antibakteria #haruman #selamatdigunakan #hargatermampu
Yang mana satu pilihan hati???
Yang pasti kedua spray ini MELETOPzzzzz
Stok akan tiba pada Sabtu ini.
Ramai yang sudah BOOKING..... anda bagaimana?
#sutra #terbaik #multipurposespray #lemongrass #pandan #nyahbaubusuk #haruman #antibakteria #sunnah
Yang mana satu pilihan hati???
Yang pasti kedua spray ini MELETOPzzzzz
Stok akan tiba pada Sabtu ini.
Ramai yang sudah BOOKING..... anda bagaimana?
#sutra #terbaik #multipurposespray #lemongrass #pandan #nyahbaubusuk #haruman #antibakteria #sunnah
Apa istimewa SUTRA Manjakani Feminine Wash berbanding jenama lain di pasaran?? -Pekat
-Wangi
-Tahan lama
-Diekstrak dari Herba yang terpilih.
-Mampu milik.
-Memberi kesan yang sangat positif.

Pencuci wanita SUTRA Manjakani sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah yang di alami oleh kaum hawa.Tidak dinafikan, Herba Manjakani sangat sinonim dengan wanita. Ini kerana, khasiat yang tersimpan 1000 rahsia di dalamnya sangat baik untuk digunakan.
#sayajual #sutra #femininewash #kacipfatimah #manjakani #nyahbaubusuk #nyahkegatalan #nyahkeputihan #terbaik
Apa istimewa SUTRA Manjakani Feminine Wash berbanding jenama lain di pasaran?? -Pekat
-Wangi
-Tahan lama
-Diekstrak dari Herba yang terpilih.
-Mampu milik.
-Memberi kesan yang sangat positif.

Pencuci wanita SUTRA Manjakani sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah yang di alami oleh kaum hawa.Tidak dinafikan, Herba Manjakani sangat sinonim dengan wanita. Ini kerana, khasiat yang tersimpan 1000 rahsia di dalamnya sangat baik untuk digunakan.
#sayajual #sutra #femininewash #kacipfatimah #manjakani #nyahbaubusuk #nyahkegatalan #nyahkeputihan #terbaik
WOW!!!! Dapat matikan cicak!!!! Pergghhhh!!!!
Btw sista2 yang sudah conpem orders....Next week courier akan sampai ya.
#sutra #mintandlemongrassspray #haruman #sunnah #terbaik #awesome #nyahcicak #nyahnyamuk #nyahbaubusuk #antibakteria #produkhalal
WOW!!!! Dapat matikan cicak!!!! Pergghhhh!!!!
Btw sista2 yang sudah conpem orders....Next week courier akan sampai ya.
#sutra #mintandlemongrassspray #haruman #sunnah #terbaik #awesome #nyahcicak #nyahnyamuk #nyahbaubusuk #antibakteria #produkhalal

FeedMe is investigator of posts from social media.