#naksado

SIAPA SURUH JOIN? TAK PASAL DA KURUS
.
Setiap yang berlaku adalah akibat dari sesi pembelajaran ilmu diet dan amalan yg betul secara istiqomah.
.
Setiap bulan ada saja result yg berbeza daripada pesertaΒ² seluruh Malaysia. Yg paling best tak pernah jumpa tp berat mereka tetap turun.
.
Sama seperti pergi ke sekolah dgn buku text. Tanpa guru yg mengajar ADAKAH murid akan PANDAIi? Belom tentu betul? BETUL?
.
Program dpt memberi ilmu dlm pelbagai bentuk topik dan info agar peserta faham akan objektif dan misi dlm menguruskan berat badan dari bermulanya kesedaran sampai bilaΒ².
.
Harap RESULT ini dpt memberi SEMANGAT kepada mereka yg ingin mendapatkan berat idle.
.
Follow ig sy untuk tips dan idea untuk kurus atau ingin belajar tentang DIET SEIMBANG sepenuhnya boleh terus click link BIO diatas. Terima kasih.
.
Coach Rahim πŸ“² 013 200 4621
.
#weightlosschallenge #viral #sale #jomkurus #fitmalaysia #hijabstyle #hijabmurah #neelofa #nakkurus #carakurus #tudungmurah #naksado #jomkurus #dietatkins #diet #tv3 #hijabstyle #fitmalaysia #gym #tipskurus #dietcambridge #hijabista #minazmy #bellaammara #dietfood #tudungfareeda #weighlosschallengeonline #sayanakkurus #jomkurus
SIAPA SURUH JOIN? TAK PASAL DA KURUS
.
Setiap yang berlaku adalah akibat dari sesi pembelajaran ilmu diet dan amalan yg betul secara istiqomah.
.
Setiap bulan ada saja result yg berbeza daripada pesertaΒ² seluruh Malaysia. Yg paling best tak pernah jumpa tp berat mereka tetap turun.
.
Sama seperti pergi ke sekolah dgn buku text. Tanpa guru yg mengajar ADAKAH murid akan PANDAIi? Belom tentu betul? BETUL?
.
Program dpt memberi ilmu dlm pelbagai bentuk topik dan info agar peserta faham akan objektif dan misi dlm menguruskan berat badan dari bermulanya kesedaran sampai bilaΒ².
.
Harap RESULT ini dpt memberi SEMANGAT kepada mereka yg ingin mendapatkan berat idle.
.
Follow ig sy untuk tips dan idea untuk kurus atau ingin belajar tentang DIET SEIMBANG sepenuhnya boleh terus click link BIO diatas. Terima kasih.
.
Coach Rahim πŸ“² 013 200 4621
.
#weightlosschallenge #viral #sale #jomkurus #fitmalaysia #hijabstyle #hijabmurah #neelofa #nakkurus #carakurus #tudungmurah #naksado #jomkurus #dietatkins #diet #tv3 #hijabstyle #fitmalaysia #gym #tipskurus #dietcambridge #hijabista #minazmy #bellaammara #dietfood #tudungfareeda #weighlosschallengeonline #sayanakkurus #jomkurus
CHEATDAY? YA ALLAH SEDAPNYA 🀣
.
Bila cerita pasal cheat day. Ramai yg salah anggap.. salah tafsir pasal cheat day.
.
Cheat day tu bukan bermaksud seharian tu boleh makan atau telan la apa saja. Itu nak ini nak.. matilanak
.
Selepas seminggu buat simpanan kalori tiba hari sabtu atau hujung minggu lupa diri.. lupa dunia πŸ˜…
.
Ini pon merupakan salah satu sbb berat kita tak turunΒ². Tipsnya adalah ambil satu sahaja hidangan yg teringin nak makan.
.
Dan lepas tu kembali ke menu diet yg sepatutnya untuk meneruskan perjuangan mendapatkan berat idle.
.
Harap tips ini dpt memberi manafaat kepada mereka yg ingin mendapatkan berat idle.
.
Follow ig sy untuk tips dan idea untuk kurus atau ingin belajar tentang DIET SEIMBANG sepenuhnya boleh terus click link BIO di account ig sy. Terima kasih.
.
Coach Rahim πŸ“² 013 200 4621
.
#weightlosschallenge #viral #sale #jomkurus #fitmalaysia #hijabstyle #hijabmurah #neelofa #nakkurus #carakurus #tudungmurah #naksado #jomkurus #dietatkins #diet #tv3 #hijabstyle #fitmalaysia #gym #tipskurus #dietcambridge #hijabista #minazmy #bellaammara #dietfood #tudungfareeda #weighlosschallengeonline #sayanakkurus #jomkurus
CHEATDAY? YA ALLAH SEDAPNYA 🀣
.
Bila cerita pasal cheat day. Ramai yg salah anggap.. salah tafsir pasal cheat day.
.
Cheat day tu bukan bermaksud seharian tu boleh makan atau telan la apa saja. Itu nak ini nak.. matilanak
.
Selepas seminggu buat simpanan kalori tiba hari sabtu atau hujung minggu lupa diri.. lupa dunia πŸ˜…
.
Ini pon merupakan salah satu sbb berat kita tak turunΒ². Tipsnya adalah ambil satu sahaja hidangan yg teringin nak makan.
.
Dan lepas tu kembali ke menu diet yg sepatutnya untuk meneruskan perjuangan mendapatkan berat idle.
.
Harap tips ini dpt memberi manafaat kepada mereka yg ingin mendapatkan berat idle.
.
Follow ig sy untuk tips dan idea untuk kurus atau ingin belajar tentang DIET SEIMBANG sepenuhnya boleh terus click link BIO di account ig sy. Terima kasih.
.
Coach Rahim πŸ“² 013 200 4621
.
#weightlosschallenge #viral #sale #jomkurus #fitmalaysia #hijabstyle #hijabmurah #neelofa #nakkurus #carakurus #tudungmurah #naksado #jomkurus #dietatkins #diet #tv3 #hijabstyle #fitmalaysia #gym #tipskurus #dietcambridge #hijabista #minazmy #bellaammara #dietfood #tudungfareeda #weighlosschallengeonline #sayanakkurus #jomkurus
SABUN LELAKI KUAT
SABUN ABANG SADOπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Lelaki yg dah KAHWIN shj
tahan LAMA
memang TEGANG
makin BESAR
senjata KERAS
terasa MEMANJANG

Memg berbaloi.. Tak rugi cubaπŸ‘πŸ‘πŸ‘ Klik link ni wasap.my/60176083979/sabunabgsado

#maluapabossku
#sabunabgsado #naksado #nakkkuat #exstrakeras #exstrakuat 
#tahanlama #sabunsado #sabunkuat #sabunsadopacak #minyaklintahsado #mantap #montok #setmantap #setsuamiistri #sabunpacak #sabunabangsado #minyakmontok #minyaksaputerbaik #minyakviral #sabunsadoviral #sabunabangmaco #sabunabamsado
SABUN LELAKI KUAT
SABUN ABANG SADOπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Lelaki yg dah KAHWIN shj
tahan LAMA
memang TEGANG
makin BESAR
senjata KERAS
terasa MEMANJANG

Memg berbaloi.. Tak rugi cubaπŸ‘πŸ‘πŸ‘ Klik link ni wasap.my/60176083979/sabunabgsado

#maluapabossku
#sabunabgsado #naksado #nakkkuat #exstrakeras #exstrakuat
#tahanlama #sabunsado #sabunkuat #sabunsadopacak #minyaklintahsado #mantap #montok #setmantap #setsuamiistri #sabunpacak #sabunabangsado #minyakmontok #minyaksaputerbaik #minyakviral #sabunsadoviral #sabunabangmaco #sabunabamsado
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
INI SEMUA PUNCA 😩.
.
Ramai yg berdiet tp hasilnya seperti tidak nampak akan perbezaan. Adakah disebabkan oleh punca diatas?
.
Ok coach terangkan serba sedikit. 
1. Air yg cukup untuk mengawal selera makan.
2. Jgn stress.. follow the flow.
3. Tidur biar cukup dan ikut waktu tidur.
4. Elak dari amik makanan manis.
5. Jgn snacking makanan yg tidak bermanafaat.
6. Makan ikut waktu 5-6kali sehari
.
Senang je kalau nak turunkan berat badan dgn cara yg betul jika betul sumber ilmunya.
.
Harap info ini dpt memberi manafaat kepada mereka yg ingin mendapatkan berat idle.
.
Follow ig sy untuk tips dan idea untuk kurus atau ingin belajar tentang DIET SEIMBANG sepenuhnya boleh terus click link BIO diatas. Terima kasih.
.
Coach Rahim πŸ“² 013 200 4621
.
#weightlosschallenge #viral #sale #jomkurus #fitmalaysia #hijabstyle #hijabmurah #neelofa #nakkurus #carakurus #tudungmurah #naksado #jomkurus #dietatkins #diet #tv3 #hijabstyle #fitmalaysia #gym #tipskurus #dietcambridge #hijabista #minazmy #bellaammara #dietfood #tudungfareeda #weighlosschallengeonline #sayanakkurus #jomkurus
INI SEMUA PUNCA 😩.
.
Ramai yg berdiet tp hasilnya seperti tidak nampak akan perbezaan. Adakah disebabkan oleh punca diatas?
.
Ok coach terangkan serba sedikit.
1. Air yg cukup untuk mengawal selera makan.
2. Jgn stress.. follow the flow.
3. Tidur biar cukup dan ikut waktu tidur.
4. Elak dari amik makanan manis.
5. Jgn snacking makanan yg tidak bermanafaat.
6. Makan ikut waktu 5-6kali sehari
.
Senang je kalau nak turunkan berat badan dgn cara yg betul jika betul sumber ilmunya.
.
Harap info ini dpt memberi manafaat kepada mereka yg ingin mendapatkan berat idle.
.
Follow ig sy untuk tips dan idea untuk kurus atau ingin belajar tentang DIET SEIMBANG sepenuhnya boleh terus click link BIO diatas. Terima kasih.
.
Coach Rahim πŸ“² 013 200 4621
.
#weightlosschallenge #viral #sale #jomkurus #fitmalaysia #hijabstyle #hijabmurah #neelofa #nakkurus #carakurus #tudungmurah #naksado #jomkurus #dietatkins #diet #tv3 #hijabstyle #fitmalaysia #gym #tipskurus #dietcambridge #hijabista #minazmy #bellaammara #dietfood #tudungfareeda #weighlosschallengeonline #sayanakkurus #jomkurus
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
ANDA JENIS YANG MAKAN BANYAK??
.
RISAU BERAT TAK NAIK?? 😒
.
βœ… Hanya kemam2 je.. anda boleh berisi..
βœ… Hanya 2 biji sehari anda boleh dapat bentuk badan idaman anda..
.
❌ Katakan tidak kepada kurus yang melampau
❌ Katakan tidak kepada selera makan yang kurang
.
BEST KE BEST?? 😁
.
:: Bagaimana Kilo Up membantu saya ::
.
βœ” Tambah selera makan
βœ” Tambah sel dalam badan bagi ada isi
βœ” Memberikan tenaga seharian
βœ” Tambah berat badan
βœ” Daripada Tulang menjadi Otot
βœ” Bentukkan badan menjadi ideal
βœ” Tambah kalori dalam badan
βœ” Membentuk tubuh badan yang lebih ideal
.
Whassap 011-61809239
.
πŸŽ† Sekarang ada diskaun 50% tau.. 😁😁
πŸŽ† Siapa cepat dia dapat..
πŸŽ† Esok ada postage after jam 3.. nak join??
.
#kiloup #kiloupmalaysia #kilouphq #kiloupcandy #kiloupgainweight #gainweight #tambahberatbadan #tambahseleramakan #nakberisi #nakbadanideal #gengsado1 #naksado #ubatgemuk #nakgemuk #jomsado #tambahisi #tambahberat
Penting sangat ke air ni?? Apa kiraan air mengikut berat individu??
.
.
Yes air mmg penting part paling besar mempengaruhi tubuh . Jadi macam mana nak kira berapa liter nak minum sehari ? Ni formula dia berapa perlu minum sehari .
25 kg = 1 liter air
Ok dah boleh kira berapa liter kena minum sehari lagi2 musim jerebu ni mmg badan sangat2 perlukan air kan .nanti saya akan share waktu bila sesuai minum air berapa ml sekali minum πŸ’ͺ

#nakkurus#airkosong#otot#naksado#asianfood#jerebu#airasia
#travel #kesihatansihat #lawa #nakcantiktak #gebu #jomcuba #bendabolehbincang #bukanbisherbisher #weightlosechallenge #teamnickhinhussien #kroni #laju #makan2 #makanbest
Penting sangat ke air ni?? Apa kiraan air mengikut berat individu??
.
.
Yes air mmg penting part paling besar mempengaruhi tubuh . Jadi macam mana nak kira berapa liter nak minum sehari ? Ni formula dia berapa perlu minum sehari .
25 kg = 1 liter air
Ok dah boleh kira berapa liter kena minum sehari lagi2 musim jerebu ni mmg badan sangat2 perlukan air kan .nanti saya akan share waktu bila sesuai minum air berapa ml sekali minum πŸ’ͺ

#nakkurus#airkosong#otot#naksado#asianfood#jerebu#airasia
#travel #kesihatansihat #lawa #nakcantiktak #gebu #jomcuba #bendabolehbincang #bukanbisherbisher #weightlosechallenge #teamnickhinhussien #kroni #laju #makan2 #makanbest

FeedMe is investigator of posts from social media.