#jamu

Usaha jamu cap potret Ibu Meneer bermula dari upaya beliau mengobati suaminya yang sakit-sakitan di tahun 1900-an. Saat jamu racikan beliau terbukti manjur, tetangga dan kerabat pun turut meminta dibuatkan jamu.⁠
⁠
Pada tahun 1919, usaha 'Jamu Cap Potret Nyonya Meneer' didirikan di Semarang, dan berkembang menjadi salah satu perusahaan jamu terbesar di Indonesia. ⁠
⁠
Seratus tahun berlalu, resep ramuan Ibu Meneer masih dikonsumsi tidak hanya oleh masyarakat Indonesia tapi juga penikmat jamu di berbagai negara, membuktikan bahwa penggunaanya bukan sekedar tradisi dan khasiatnya bukan sekedar mitos. ⁠
⁠
Mari Bunda, kembali ke perawatan kesehatan alami #naturalhealing, dan follow akun IG kami untuk berbagai informasi berguna mengenai jamu dan produk JMK. ⁠
⁠
#jamu #jamutradisional #budayaindonesia #nyonyameneer #lauwpingnio #wirausaha #ekonomikreatif #cintaprodukindonesia #indonesiabisa⁠
Usaha jamu cap potret Ibu Meneer bermula dari upaya beliau mengobati suaminya yang sakit-sakitan di tahun 1900-an. Saat jamu racikan beliau terbukti manjur, tetangga dan kerabat pun turut meminta dibuatkan jamu.⁠

Pada tahun 1919, usaha 'Jamu Cap Potret Nyonya Meneer' didirikan di Semarang, dan berkembang menjadi salah satu perusahaan jamu terbesar di Indonesia. ⁠

Seratus tahun berlalu, resep ramuan Ibu Meneer masih dikonsumsi tidak hanya oleh masyarakat Indonesia tapi juga penikmat jamu di berbagai negara, membuktikan bahwa penggunaanya bukan sekedar tradisi dan khasiatnya bukan sekedar mitos. ⁠

Mari Bunda, kembali ke perawatan kesehatan alami #naturalhealing, dan follow akun IG kami untuk berbagai informasi berguna mengenai jamu dan produk JMK. ⁠

#jamu #jamutradisional #budayaindonesia #nyonyameneer #lauwpingnio #wirausaha #ekonomikreatif #cintaprodukindonesia #indonesiabisa⁠
Alhamdulillah customer borong 5 kotak terus untuk 5 bulan katanya nak ikhtiar hamil semoga dipermudahkan urusannya amin.. Rezki Allah nak bagi hari ni 5 kotak terjual 😍
.
Wassap kami 0174035952
Hanya rm44 sahaja
Alhamdulillah customer borong 5 kotak terus untuk 5 bulan katanya nak ikhtiar hamil semoga dipermudahkan urusannya amin.. Rezki Allah nak bagi hari ni 5 kotak terjual 😍
.
Wassap kami 0174035952
Hanya rm44 sahaja
VCARE
Isi 200 butir
Solusi wanita yang ingin tampil menawan dan percaya diri...😍 #myvcare #jamumissvsehat #jamumadura #jamumadura #jamumodern #jamukeputihan #jamumadurasuper #jamuantipelakor #jamuantipelakor #jamuhaid #jamu #jamutradisional #jamuwanita #jamuwanita #jamugadis #jamurapet #jamuherbal #jamumissv
SUPER BOOBS
. ❌ NORMAL PRICE RM150
. 
NOW ✅✅HARGA PENGENALAN RM120 ❗❗❗
. 
10BIJI *utk sebulan + FREE GIFT . 🙅xboleh diambil ketika period. orang mengandung tidak boleh menggunakan produk ini. 🍝wajib makan selepas lunch
🍸Minum air secukupnya untuk kesan yang lebih cepat
. 
Bahan kandungan
👑 Puereria mirifca
👑Collagen
👑Glutha
👑Aleppo Oak
👑Pacific kelp
👑Fenugrek
. 
FUNGSI
👙 Menegang payudara
💄Men'pink' kan nipple
💄 Memontokkan pinggul dan payudara
💊 Melancarkan period
📣Mengetatkan miss v
👠Mengurangkan masalah keputihan
🎂Menggebukan kulit
🙆Melebatkan rambut
💅Kuku yang cantik dan sihat
. 
Cara makan
💁 boleh makan 2 hari atau 3 hari - 1 biji
.
.
#superboobs #stokissuperboobs #asetpembesarpayudara #swisshormon #pilhormon #setmontok #agendiperlukan #superboobscodkedah #lolaempire #pinklady #perfectlady #ubatmontok #aidajebat #uitm #ootd #ctdk #noradanish #handbagraya #zizan #jamu #superboobseila
SUPER BOOBS
. ❌ NORMAL PRICE RM150
.
NOW ✅✅HARGA PENGENALAN RM120 ❗❗❗
.
10BIJI *utk sebulan + FREE GIFT . 🙅xboleh diambil ketika period. orang mengandung tidak boleh menggunakan produk ini. 🍝wajib makan selepas lunch
🍸Minum air secukupnya untuk kesan yang lebih cepat
.
Bahan kandungan
👑 Puereria mirifca
👑Collagen
👑Glutha
👑Aleppo Oak
👑Pacific kelp
👑Fenugrek
.
FUNGSI
👙 Menegang payudara
💄Men'pink' kan nipple
💄 Memontokkan pinggul dan payudara
💊 Melancarkan period
📣Mengetatkan miss v
👠Mengurangkan masalah keputihan
🎂Menggebukan kulit
🙆Melebatkan rambut
💅Kuku yang cantik dan sihat
.
Cara makan
💁 boleh makan 2 hari atau 3 hari - 1 biji
.
.
#superboobs #stokissuperboobs #asetpembesarpayudara #swisshormon #pilhormon #setmontok #agendiperlukan #superboobscodkedah #lolaempire #pinklady #perfectlady #ubatmontok #aidajebat #uitm #ootd #ctdk #noradanish #handbagraya #zizan #jamu #superboobseila
Enjoy a different breakfast experience with a traditional Javanese herbal concoction. The Alana Sentul now enhancing your breakfast experience and embracing the Indonesian culture by serving ‘Jamu’
.
.
📞 021 842 80 888
.
Sentul.alanahotels.com
.
.
.
#hotelinbogor #hotelinsentul #archipelagointernational #thealana #thealanasentul #jamu #breakfast
Enjoy a different breakfast experience with a traditional Javanese herbal concoction. The Alana Sentul now enhancing your breakfast experience and embracing the Indonesian culture by serving ‘Jamu’
.
.
📞 021 842 80 888
.
Sentul.alanahotels.com
.
.
.
#hotelinbogor #hotelinsentul #archipelagointernational #thealana #thealanasentul #jamu #breakfast
Enjoy a different breakfast experience with a traditional Javanese herbal concoction. The Alana Sentul now enhancing your breakfast experience and embracing the Indonesian culture by serving ‘Jamu’
.
.
📞 021 842 80 888
.
Sentul.alanahotels.com
.
.
.
#hotelinbogor #hotelinsentul #archipelagointernational #thealana #thealanasentul #jamu #breakfast
Enjoy a different breakfast experience with a traditional Javanese herbal concoction. The Alana Sentul now enhancing your breakfast experience and embracing the Indonesian culture by serving ‘Jamu’
.
.
📞 021 842 80 888
.
Sentul.alanahotels.com
.
.
.
#hotelinbogor #hotelinsentul #archipelagointernational #thealana #thealanasentul #jamu #breakfast
Enjoy a different breakfast experience with a traditional Javanese herbal concoction. The Alana Sentul now enhancing your breakfast experience and embracing the Indonesian culture by serving ‘Jamu’
.
.
📞 021 842 80 888
.
Sentul.alanahotels.com
.
.
.
#hotelinbogor #hotelinsentul #archipelagointernational #thealana #thealanasentul #jamu #breakfast
Enjoy a different breakfast experience with a traditional Javanese herbal concoction. The Alana Sentul now enhancing your breakfast experience and embracing the Indonesian culture by serving ‘Jamu’
.
.
📞 021 842 80 888
.
Sentul.alanahotels.com
.
.
.
#hotelinbogor #hotelinsentul #archipelagointernational #thealana #thealanasentul #jamu #breakfast
~ Lemonic

Manfaat Lemonic :
* Meningkatkan stamina tubuh
* Menurunkan kolestrol
* Menyembuhkan asam urat
* Menyembuhkan Vertigo
* Mencegah sakit jantung
* Menstabilkan tekanan darah
* Memperlancar sistem pencernaan
* Mempercepat metabolism
* Mencegah kanker
* Membantu program penurunan berat badan ✓Murni, tanpa campuran air Dan tanpa campuran bahan-bahan pengawet.
✓Bagus dikonsumsi oleh ibu hamil Dan menyusui (ASI Booster)

Informasi & pemasanan :
WA +62 877 6649 4779

#lemon #lemonherbal #juslemon #lemonic #lemonjahemadu #jusherbal #jusherbalmedan #jamu #jamusehat #jamukesehatan #jamuhomemade #jamuhomemademedan #jamumedan #susualmond #almondmilk #almondmilkcocoa #almondmilkmedan #langsingsehat #langsingalami #sehatalami #dietsehat #blossomfrais_herbal
~ Lemonic

Manfaat Lemonic :
* Meningkatkan stamina tubuh
* Menurunkan kolestrol
* Menyembuhkan asam urat
* Menyembuhkan Vertigo
* Mencegah sakit jantung
* Menstabilkan tekanan darah
* Memperlancar sistem pencernaan
* Mempercepat metabolism
* Mencegah kanker
* Membantu program penurunan berat badan ✓Murni, tanpa campuran air Dan tanpa campuran bahan-bahan pengawet.
✓Bagus dikonsumsi oleh ibu hamil Dan menyusui (ASI Booster)

Informasi & pemasanan :
WA +62 877 6649 4779

#lemon #lemonherbal #juslemon #lemonic #lemonjahemadu #jusherbal #jusherbalmedan #jamu #jamusehat #jamukesehatan #jamuhomemade #jamuhomemademedan #jamumedan #susualmond #almondmilk #almondmilkcocoa #almondmilkmedan #langsingsehat #langsingalami #sehatalami #dietsehat #blossomfrais_herbal
📣 SALE DAY 26 , 27 & 28 OCTOBER 2019 ❤

Hi salam to all gorgeous jangan lepas kan peluang untuk dapatkan products JSQ 👑 dengan harga berbaloi sempena menyambut hari Deepavali ni .. save the date 3 hari sahaja tak nak melepas tau 😘😘😘 #JamuSeriQueen #JSQ #JSQCorset #JSQVFace #JSQNailCoffin #jamu #juswanita #seri #cerah #langsing #wangi #rapat #sihat #sale
📣 SALE DAY 26 , 27 & 28 OCTOBER 2019 ❤

Hi salam to all gorgeous jangan lepas kan peluang untuk dapatkan products JSQ 👑 dengan harga berbaloi sempena menyambut hari Deepavali ni .. save the date 3 hari sahaja tak nak melepas tau 😘😘😘 #JamuSeriQueen #JSQ #JSQCorset #JSQVFace #JSQNailCoffin #jamu #juswanita #seri #cerah #langsing #wangi #rapat #sihat #sale
📣 SALE DAY 26 , 27 & 28 OCTOBER 2019 ❤

Hi salam to all gorgeous jangan lepas kan peluang untuk dapatkan products JSQ 👑 dengan harga berbaloi sempena menyambut hari Deepavali ni .. save the date 3 hari sahaja tak nak melepas tau 😘😘😘 #JamuSeriQueen #JSQ #JSQCorset #JSQVFace #JSQNailCoffin #jamu #juswanita #seri #cerah #langsing #wangi #rapat #sihat #sale
📣 SALE DAY 26 , 27 & 28 OCTOBER 2019 ❤

Hi salam to all gorgeous jangan lepas kan peluang untuk dapatkan products JSQ 👑 dengan harga berbaloi sempena menyambut hari Deepavali ni .. save the date 3 hari sahaja tak nak melepas tau 😘😘😘 #JamuSeriQueen #JSQ #JSQCorset #JSQVFace #JSQNailCoffin #jamu #juswanita #seri #cerah #langsing #wangi #rapat #sihat #sale
📣 SALE DAY 26 , 27 & 28 OCTOBER 2019 ❤

Hi salam to all gorgeous jangan lepas kan peluang untuk dapatkan products JSQ 👑 dengan harga berbaloi sempena menyambut hari Deepavali ni .. save the date 3 hari sahaja tak nak melepas tau 😘😘😘 #JamuSeriQueen #JSQ #JSQCorset #JSQVFace #JSQNailCoffin #jamu #juswanita #seri #cerah #langsing #wangi #rapat #sihat #sale
📣 SALE DAY 26 , 27 & 28 OCTOBER 2019 ❤

Hi salam to all gorgeous jangan lepas kan peluang untuk dapatkan products JSQ 👑 dengan harga berbaloi sempena menyambut hari Deepavali ni .. save the date 3 hari sahaja tak nak melepas tau 😘😘😘 #JamuSeriQueen #JSQ #JSQCorset #JSQVFace #JSQNailCoffin #jamu #juswanita #seri #cerah #langsing #wangi #rapat #sihat #sale
Minuman penyegar alami di kala matahari jakarta menyengat tubuh.
.
.
.
.
.
#jamu #kunyitasem #jualkunyitasem #jamufresh #tokopedia #jualonline #minumansehat #tumeric #onlineshop #jamumbokjenot #jamubotol #jamusehat #freeongkir #temulawak #jamukekinian #jualminumansehat #jamumodern #halal #minumanherbal #kuliner #diet #sintal #deliveryorder #gojek #kulinerjakarta #herbaldrink #minumjamu  #jamutradional #shopee
~ Lemonic

Manfaat Lemonic :
* Meningkatkan stamina tubuh
* Menurunkan kolestrol
* Menyembuhkan asam urat
* Menyembuhkan Vertigo
* Mencegah sakit jantung
* Menstabilkan tekanan darah
* Memperlancar sistem pencernaan
* Mempercepat metabolism
* Mencegah kanker
* Membantu program penurunan berat badan ✓Murni, tanpa campuran air Dan tanpa campuran bahan-bahan pengawet.
✓Bagus dikonsumsi oleh ibu hamil Dan menyusui (ASI Booster)

Informasi & pemasanan :
WA +62 877 6649 4779

#lemon #lemonherbal #juslemon #lemonic #lemonjahemadu #jusherbal #jusherbalmedan #jamu #jamusehat #jamukesehatan #jamuhomemade #jamuhomemademedan #jamumedan #susualmond #almondmilk #almondmilkcocoa #almondmilkmedan #langsingsehat #langsingalami #sehatalami #dietsehat #blossomfrais_herbal
~ Lemonic

Manfaat Lemonic :
* Meningkatkan stamina tubuh
* Menurunkan kolestrol
* Menyembuhkan asam urat
* Menyembuhkan Vertigo
* Mencegah sakit jantung
* Menstabilkan tekanan darah
* Memperlancar sistem pencernaan
* Mempercepat metabolism
* Mencegah kanker
* Membantu program penurunan berat badan ✓Murni, tanpa campuran air Dan tanpa campuran bahan-bahan pengawet.
✓Bagus dikonsumsi oleh ibu hamil Dan menyusui (ASI Booster)

Informasi & pemasanan :
WA +62 877 6649 4779

#lemon #lemonherbal #juslemon #lemonic #lemonjahemadu #jusherbal #jusherbalmedan #jamu #jamusehat #jamukesehatan #jamuhomemade #jamuhomemademedan #jamumedan #susualmond #almondmilk #almondmilkcocoa #almondmilkmedan #langsingsehat #langsingalami #sehatalami #dietsehat #blossomfrais_herbal
TARA JUICE FEEDBACK 🍷
.
.
Pengambilan TARA JUICE secara konsisten dapat memberikan tenaga, memulihkan period yang tidak teratur dan miss v bertambah ketat. Jamu moden ini mudah diambil di mana anda berada, hanya perlu ambil 1 sachet sehari dan rasai keberkesanannya seawal 3 hari 🥰
.
. 💰RM79
🚗COD AVAILABLE KLCC, LRT SRI RAMPAI, WANGSA WALK MALL, MELAWATI MALL, ALPHA ANGLE WANGSA MAJU, AEON AU2, MELATI, SETAPAK & GOMBAK
📮POSTAGE EVERYDAY
.
.
📲 WhatsApp 017 265 8519 / click link in bio .
🙋🏻 Agent Nationwide Needed
.
#tara
#tarabynoradanish 
#tarawomenwellness
#tarajuice 
#jamu
TARA JUICE FEEDBACK 🍷
.
.
Pengambilan TARA JUICE secara konsisten dapat memberikan tenaga, memulihkan period yang tidak teratur dan miss v bertambah ketat. Jamu moden ini mudah diambil di mana anda berada, hanya perlu ambil 1 sachet sehari dan rasai keberkesanannya seawal 3 hari 🥰
.
. 💰RM79
🚗COD AVAILABLE KLCC, LRT SRI RAMPAI, WANGSA WALK MALL, MELAWATI MALL, ALPHA ANGLE WANGSA MAJU, AEON AU2, MELATI, SETAPAK & GOMBAK
📮POSTAGE EVERYDAY
.
.
📲 WhatsApp 017 265 8519 / click link in bio .
🙋🏻 Agent Nationwide Needed
.
#tara
#tarabynoradanish
#tarawomenwellness
#tarajuice
#jamu
Hai kanca Hamzah Batik Kaliurang temukan berbagai koleksi daster kesukaanmu disini, kami tunggu kedatangannya 😊

Monggo mampir!
.
.
. 🏷 Hamzah Batik Kaliurang
🗓 Buka setiap hari
⏰ 09.00 - 21.00 WIB
📍 @ hamzahbatikkaliurang
.
Kunjungi kami juga di: 
@ramintenkaliurang 
@ramintenboutique 
@thepraja.coffee 
@weksrundeng 
@hamzahbatikkaliurang 
@bakpiaraminten .

#kaosjogja #belanjanyaman #batikjogja #belanjabatik #jogja #budaya #malioboro #guyonankekinian #wonderfuljogja #yogjakartatrip #visittojogjakarta #jogjatourism #oleholeh #surjan #pariwisatayogyakarta #lovebatik #lurik #buku #beajar #liburan #guyonjowo #borobudur #kesenianjawa #garangan #jamu #dagelanjowo #dagelan #humorjawa #budayajawa  #wonderfuljogja #traveljogja
Hai kanca Hamzah Batik Kaliurang temukan berbagai koleksi daster kesukaanmu disini, kami tunggu kedatangannya 😊

Monggo mampir!
.
.
. 🏷 Hamzah Batik Kaliurang
🗓 Buka setiap hari
⏰ 09.00 - 21.00 WIB
📍 @ hamzahbatikkaliurang
.
Kunjungi kami juga di:
@ramintenkaliurang
@ramintenboutique
@thepraja.coffee
@weksrundeng
@hamzahbatikkaliurang
@bakpiaraminten .

#kaosjogja #belanjanyaman #batikjogja #belanjabatik #jogja #budaya #malioboro #guyonankekinian #wonderfuljogja #yogjakartatrip #visittojogjakarta #jogjatourism #oleholeh #surjan #pariwisatayogyakarta #lovebatik #lurik #buku #beajar #liburan #guyonjowo #borobudur #kesenianjawa #garangan #jamu #dagelanjowo #dagelan #humorjawa #budayajawa #wonderfuljogja #traveljogja
Ira
DS-SL1875
SERI LADY AUTHORISED DS SINGAPORE
========== ADAKAH ANAK DARA ANDA MANGSA SENGGUGUT? MENGGANGGU PRESTASI NYA DI SEKOLAH?
.
Hindari semua ini dengan Jus Seri Lady.
Bolehkah anak dara anda minum Jus Seri Lady?
.
Sudah tentu boleh.
Tak kira anda anak dara, mak dara atau pon nenek dara.
Asalkan anda sudah datang haid, memang boleh consume Jus Seri Lady.
.
Mari kita bantu anak dara kita dari menjadi mangsa senggugut.
Mari kita dapatkan untuk mereka Jus Seri Lady.
.
Pm untuk dapatkan Jus Seri Lady anda hari ini.
Semuanya instock bersama kami. 😘
$40 untuk Sekotak ✔ ============ Be sure to purchase only from authorized agent(s) / dropship(s), 💯% original.

Material very high quality and recommended!

#serilady_teamizah #seriladysingapore #authorisedagent #jamu #jamumodern #jamuviral #4in1jamu #supplement #dailysupplement #harihariberseri #serilady
Ira
DS-SL1875
SERI LADY AUTHORISED DS SINGAPORE
========== ADAKAH ANAK DARA ANDA MANGSA SENGGUGUT? MENGGANGGU PRESTASI NYA DI SEKOLAH?
.
Hindari semua ini dengan Jus Seri Lady.
Bolehkah anak dara anda minum Jus Seri Lady?
.
Sudah tentu boleh.
Tak kira anda anak dara, mak dara atau pon nenek dara.
Asalkan anda sudah datang haid, memang boleh consume Jus Seri Lady.
.
Mari kita bantu anak dara kita dari menjadi mangsa senggugut.
Mari kita dapatkan untuk mereka Jus Seri Lady.
.
Pm untuk dapatkan Jus Seri Lady anda hari ini.
Semuanya instock bersama kami. 😘
$40 untuk Sekotak ✔ ============ Be sure to purchase only from authorized agent(s) / dropship(s), 💯% original.

Material very high quality and recommended!

#serilady_teamizah #seriladysingapore #authorisedagent #jamu #jamumodern #jamuviral #4in1jamu #supplement #dailysupplement #harihariberseri #serilady
Ira
DS-SL1875
SERI LADY AUTHORISED DS SINGAPORE
========== HANYA 2 KOTAK JUS SERI LADY, MUKA KEMBALI FLAWLESS

Hebat Kan? Hanya dengan mengamalkan Jus Seri Lady, setelah 2 kotak kulit wajah pengguna, menjadi bersih. Jerawat kecut dan hilang.

Ya betol, Jus Seri Lady amat membantu anda Yang mempunyai masalah jerawat chronic. Kenapa? Meh sis explain.

Punya jerawat nie, bukan hanya penjagaan luaran dengan pakai skincare. Jerawat juga timbul akibat dalaman yang Kotor atau penuh dengan toxins. Jerawat juga timbul dengan hormones yang tak seimbang. 
Jus Seri Lady mengerjakan dalaman wanita. Seimbang kan hormones & membuang segala toxins degil dalam badan. Sebab tu, kulit Kita akan bersih & tiada jerawat Lepas Jus Seri Lady

Nak order? Pm Ira 💕 ============ Be sure to purchase only from authorized agent(s) / dropship(s), 💯% original.

Material very high quality and recommended!

#serilady_teamizah #seriladysingapore #authorisedagent #jamu #jamumodern #jamuviral #4in1jamu #supplement #dailysupplement #harihariberseri #serilady
Ira
DS-SL1875
SERI LADY AUTHORISED DS SINGAPORE
========== HANYA 2 KOTAK JUS SERI LADY, MUKA KEMBALI FLAWLESS

Hebat Kan? Hanya dengan mengamalkan Jus Seri Lady, setelah 2 kotak kulit wajah pengguna, menjadi bersih. Jerawat kecut dan hilang.

Ya betol, Jus Seri Lady amat membantu anda Yang mempunyai masalah jerawat chronic. Kenapa? Meh sis explain.

Punya jerawat nie, bukan hanya penjagaan luaran dengan pakai skincare. Jerawat juga timbul akibat dalaman yang Kotor atau penuh dengan toxins. Jerawat juga timbul dengan hormones yang tak seimbang.
Jus Seri Lady mengerjakan dalaman wanita. Seimbang kan hormones & membuang segala toxins degil dalam badan. Sebab tu, kulit Kita akan bersih & tiada jerawat Lepas Jus Seri Lady

Nak order? Pm Ira 💕 ============ Be sure to purchase only from authorized agent(s) / dropship(s), 💯% original.

Material very high quality and recommended!

#serilady_teamizah #seriladysingapore #authorisedagent #jamu #jamumodern #jamuviral #4in1jamu #supplement #dailysupplement #harihariberseri #serilady
Hai hai haiii....
Ada yang baru nih minuman kesehatan dari dapur keaby.Kunyit Asam nya segerr semakin dingin semakin enak terbuat dari bahan pilihan.ga susah2 harus berkuning kuning ria tu jari jemari cantiknya lagi tinggal glek langsung minum.yang mau icip2 boleh dong yuuu di order selagi masih harga promo.

Info order WA 0821-2610-6678
#jamukunyitasam
#minumankesehatan 
#jamu 
#jamutradisional 
#kunyitasam 
#kulinerbengkulu 
#homemade 
#madebyorder
#instabengkulu
Hai hai haiii....
Ada yang baru nih minuman kesehatan dari dapur keaby.Kunyit Asam nya segerr semakin dingin semakin enak terbuat dari bahan pilihan.ga susah2 harus berkuning kuning ria tu jari jemari cantiknya lagi tinggal glek langsung minum.yang mau icip2 boleh dong yuuu di order selagi masih harga promo.

Info order WA 0821-2610-6678
#jamukunyitasam
#minumankesehatan
#jamu
#jamutradisional
#kunyitasam
#kulinerbengkulu
#homemade
#madebyorder
#instabengkulu
Kunyit Asam ukuran 400ml
Rp. 25.000
...
#kunyitasam #kunyitasem #jamu #jamupontianak #pontianak #kuburaya #aranglimbung #herbalife #pontianakinformasi #pontianakkite #ternak #bisnisonline #bisnis #kitepontianak #kulinerpontianakkite #sehat #bekal #bekalbekalku #bekalsehat #paket #paketpuas #youcandoit #plant #malaysia #indonesia #thailand #korea #japan
PENGAMAL JAMU TOLONG ALERT ❗️❗️❗️❗️ #WAJIB_BACA_NIE ‼️ 👇👇👇 Kenapa kita makan jamu tapi tak berkesan❔❔❔ Sedangkan Orang lain berkesan

Antaranya adalah....⬇️ 👉Suka minum air sejuk dlm peti ais, ais, serentak ketika ambil Jamu seeloknya setelah 1 ke 2 jam pengambilan jamu
Kerap makan makanan sejuk cam timun, tembikai🍉, labu, kangkung, taugeh dll seeloknya elakkan ketika saat dtg bulan time ni urat kembang makan lak benda sejuk makin parah kembangnya 👉Kurang minum air masak. Nak elok kena minum 2 liter ke 3 liter🍶 air kosong sehari. 👉Minum air kelapa.
1 ke 2 jam sesudah ambil jamu ini tak elok kerana air kelapa🍹 akan meneutralkan kpd yg asal jadi khasiat jamu juga akan di Neutral kan 👉Gemar minum minuman berkafen cam kopi☕️, tea dan minimun bergas🍺 keterlaluan. Minuman ini akan menyerap khasiat dan zat2 dr jamu/ubat. Pastikan anda neutralkan balik dgn 7 gelas air masak selepas minum secawan kopi.
Ingat tu...kemudian baru ambil jamu 👉Seperkara lagi konsisten lah waktu pengambilan jamu .Jika mmg ambil pagi tetapkan waktu pagi.Jika ambil malam tetapkan waktu malam.Jangan sesuka hati telan dan lagi satu dahlah makan waktu tak tetap kemudian skip2 kadang selang sehari lah kadang seminggu x makan

#SHARING_IS_CARING❤️❤️❤️ Kalau tak...penat je telan jamu tapi tak ada kesan huhuhu... Pastu kita bosan dan give up😞 nk amalkan jamu💊

Jamu Putih Gebu Yana_KL

Ig: https://instagram.com/jamuputihgebu.yana.kl
Carousell: http://carousell.com/jamuputihgebu.yana.kl

#feedbackcustomer
#jamuputihgebukl 
#jamumiyaka🤤❤️ #jamu 
#jamuMENYENGAT 
#ketat 
#bodymontok 
#asetmantap 
#bodyshape 
#misvgrip 
#jamumencerah
#putihgebu
PENGAMAL JAMU TOLONG ALERT ❗️❗️❗️❗️ #WAJIB_BACA_NIE ‼️ 👇👇👇 Kenapa kita makan jamu tapi tak berkesan❔❔❔ Sedangkan Orang lain berkesan

Antaranya adalah....⬇️ 👉Suka minum air sejuk dlm peti ais, ais, serentak ketika ambil Jamu seeloknya setelah 1 ke 2 jam pengambilan jamu
Kerap makan makanan sejuk cam timun, tembikai🍉, labu, kangkung, taugeh dll seeloknya elakkan ketika saat dtg bulan time ni urat kembang makan lak benda sejuk makin parah kembangnya 👉Kurang minum air masak. Nak elok kena minum 2 liter ke 3 liter🍶 air kosong sehari. 👉Minum air kelapa.
1 ke 2 jam sesudah ambil jamu ini tak elok kerana air kelapa🍹 akan meneutralkan kpd yg asal jadi khasiat jamu juga akan di Neutral kan 👉Gemar minum minuman berkafen cam kopi☕️, tea dan minimun bergas🍺 keterlaluan. Minuman ini akan menyerap khasiat dan zat2 dr jamu/ubat. Pastikan anda neutralkan balik dgn 7 gelas air masak selepas minum secawan kopi.
Ingat tu...kemudian baru ambil jamu 👉Seperkara lagi konsisten lah waktu pengambilan jamu .Jika mmg ambil pagi tetapkan waktu pagi.Jika ambil malam tetapkan waktu malam.Jangan sesuka hati telan dan lagi satu dahlah makan waktu tak tetap kemudian skip2 kadang selang sehari lah kadang seminggu x makan

#SHARING_IS_CARING❤️❤️❤️ Kalau tak...penat je telan jamu tapi tak ada kesan huhuhu... Pastu kita bosan dan give up😞 nk amalkan jamu💊

Jamu Putih Gebu Yana_KL

Ig: https://instagram.com/jamuputihgebu.yana.kl
Carousell: http://carousell.com/jamuputihgebu.yana.kl

#feedbackcustomer
#jamuputihgebukl
#jamumiyaka🤤❤️ #jamu
#jamuMENYENGAT
#ketat
#bodymontok
#asetmantap
#bodyshape
#misvgrip
#jamumencerah
#putihgebu

FeedMe is investigator of posts from social media.