#bangsar

UPDATE : 3 SEATS LEFT!

Assalamualaikum and hi!
Weekend class updated.

Weekend Group Baking Class

Day & date : Saturday, 24th August

Time : 10 am till 4 pm @ finish

Location : Taman Bukit Mewah, Kajang

Fees : RM 250

Dalam modul ini anda akan belajar :
• Victoria sandwich cake
• Mango tango coconut cake
• Chocolate marble bundt cake
• Chocolate marble loaf cake
• Swiss meringue buttercream
• Homemade strawberries jam compote
• Mango curd

Serta banyak tips and tricks yg akan dikongsi dalam kelas.

Ruang solat disediakan serta lunch juga disediakan by my talented chef emak 😋

Beginner sangat dialu alukan! 
Class is LIMITED to 5 persons only.
To join class, pls kindly whatsapp / click link in bio.
Tq and see you guys soon! 🤗

#groupbakingclass
#bakingworkshop #bakingclass #mangotangococonutecake cake #victoriasandwichcake #marblecake
UPDATE : 3 SEATS LEFT!

Assalamualaikum and hi!
Weekend class updated.

Weekend Group Baking Class

Day & date : Saturday, 24th August

Time : 10 am till 4 pm @ finish

Location : Taman Bukit Mewah, Kajang

Fees : RM 250

Dalam modul ini anda akan belajar :
• Victoria sandwich cake
• Mango tango coconut cake
• Chocolate marble bundt cake
• Chocolate marble loaf cake
• Swiss meringue buttercream
• Homemade strawberries jam compote
• Mango curd

Serta banyak tips and tricks yg akan dikongsi dalam kelas.

Ruang solat disediakan serta lunch juga disediakan by my talented chef emak 😋

Beginner sangat dialu alukan!
Class is LIMITED to 5 persons only.
To join class, pls kindly whatsapp / click link in bio.
Tq and see you guys soon! 🤗

#groupbakingclass
#bakingworkshop #bakingclass #mangotangococonutecake cake #victoriasandwichcake #marblecake
Good morning 🌼🌼🌼
.
Siapa sini tak makan telur ? .
Nahhh nie special resipi NUTELLA GUNUNG BERAPI TANPA TELUR 🥚🥚🥚
.
Whatsapp Iqa ok 0172501724 . Ada link di profile boleh terus whatsapp Iqa untuk order & delivery terus pada hari yang sama (Opss kecuali AHAD ya awak)🤗
Good morning 🌼🌼🌼
.
Siapa sini tak makan telur ? .
Nahhh nie special resipi NUTELLA GUNUNG BERAPI TANPA TELUR 🥚🥚🥚
.
Whatsapp Iqa ok 0172501724 . Ada link di profile boleh terus whatsapp Iqa untuk order & delivery terus pada hari yang sama (Opss kecuali AHAD ya awak)🤗
Hai guys..
.
.
Whats your flavour 👇
OREO
NUTELLA
DURIAN
PEANUT
CUSTARD
COFFEE
TIRAMISU
STRAWBERRY CREAMY

Flavour MIX 3 flavour shj
.

RM10 (6 PCS)
RM15 (9 PCS)
RM20 (12 PCS)
PARTY BOX - RM45 (30 PCS)
MINI BOOM - RM35 (30 PCS)
CLASSIC DONUT - RM30/30PCS
.
DELIVERY CHARGES FROM RM5 - RM30 ONLY!
.
📌PLACE YOUR ORDER AT LEAST ONE (1) DAY  EARLIER & NO LAST MINUTE ORDER📌
.
NAK ORDER ??
CLICK LINK DI BIO👆
.
.
#donutboom #followmyig #dramasangat #cake #followme #likeforlike #donuts #kuih #oreo#chocolate #jamuan #cikgu #igers #bangsarsouth #tv3 #nutella #universitimalaya #rtm  #birthdayparty #ppum  #foodlover #event #donutbombolini #followers #instashop #openorder #subangjaya #petalingjaya  #universitimalaya #bangsar
Hai guys..
.
.
Whats your flavour 👇
OREO
NUTELLA
DURIAN
PEANUT
CUSTARD
COFFEE
TIRAMISU
STRAWBERRY CREAMY

Flavour MIX 3 flavour shj
.

RM10 (6 PCS)
RM15 (9 PCS)
RM20 (12 PCS)
PARTY BOX - RM45 (30 PCS)
MINI BOOM - RM35 (30 PCS)
CLASSIC DONUT - RM30/30PCS
.
DELIVERY CHARGES FROM RM5 - RM30 ONLY!
.
📌PLACE YOUR ORDER AT LEAST ONE (1) DAY EARLIER & NO LAST MINUTE ORDER📌
.
NAK ORDER ??
CLICK LINK DI BIO👆
.
.
#donutboom #followmyig #dramasangat #cake #followme #likeforlike #donuts #kuih #oreo#chocolate #jamuan #cikgu #igers #bangsarsouth #tv3 #nutella #universitimalaya #rtm #birthdayparty #ppum #foodlover #event #donutbombolini #followers #instashop #openorder #subangjaya #petalingjaya #universitimalaya #bangsar
Selalu duk tengok tortilla wrap kt kedai .. tak tahu nak makan macam mana??😆
.
Be creative .. be healthy .. and be smart with calorie .. cukup untuk 2kali snacking dan full of satisfaction.. enjoy semua😍
.
#ANJAKAN PEMIKIRAN,MENUKAR KEHIDUPAN ANDA!!💓✊
.
Peluang untuk anda mengubah diri kepada seorang yang lebih baik dalam 21 hari sahaja 💕
.
Sekiranya anda berminat untuk: 🔼Kurangkan berat badan/langsingkan badan.🤗
🔼Menikali otot yang kuat tampa lemak.💪
🔺 Meningkatkan kadar metabolisma.🙌
🔼Menambah tenaga badan💃

Dapat makmulat lanjut dari saya.
.
Program termasuk
.
➡Tip kecergasan dan kesihatan harian .💪
➡Tip membeli belah dengan cerdik .🍎
➡ Video senaman.🏃
➡ Bimbingan jurulatih peribadi🙏
➡Sokongan kumpulan🙌
➡Rancangan makanan peribadi.🍜.
.
#selangorian #brickfields #seputeh #bangsar #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlike #instalalike #tv3  #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysia  #plussize #herbsandspice #healthyme # africanempowerment #fruitlover #srilankanculture #puchong #subangputrajaya #spinalinjury #buildingyourbody #strokerehab #switzerland
#diabetes #motherhood
Selalu duk tengok tortilla wrap kt kedai .. tak tahu nak makan macam mana??😆
.
Be creative .. be healthy .. and be smart with calorie .. cukup untuk 2kali snacking dan full of satisfaction.. enjoy semua😍
.
#ANJAKAN PEMIKIRAN,MENUKAR KEHIDUPAN ANDA!!💓✊
.
Peluang untuk anda mengubah diri kepada seorang yang lebih baik dalam 21 hari sahaja 💕
.
Sekiranya anda berminat untuk: 🔼Kurangkan berat badan/langsingkan badan.🤗
🔼Menikali otot yang kuat tampa lemak.💪
🔺 Meningkatkan kadar metabolisma.🙌
🔼Menambah tenaga badan💃

Dapat makmulat lanjut dari saya.
.
Program termasuk
.
➡Tip kecergasan dan kesihatan harian .💪
➡Tip membeli belah dengan cerdik .🍎
➡ Video senaman.🏃
➡ Bimbingan jurulatih peribadi🙏
➡Sokongan kumpulan🙌
➡Rancangan makanan peribadi.🍜.
.
#selangorian #brickfields #seputeh #bangsar #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlike #instalalike #tv3  #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysia  #plussize #herbsandspice #healthyme # africanempowerment #fruitlover #srilankanculture #puchong #subangputrajaya #spinalinjury #buildingyourbody #strokerehab #switzerland
#diabetes #motherhood
SELAMAT PAGI
.
Bersyukur.
.
Hari permulaan yang baru.
.
Anda menarik tenaga positif.
.
Anda adalah magnet.
.
#ANJAKAN PEMIKIRAN,MENUKAR KEHIDUPAN ANDA!!💓✊
.
Peluang untuk anda mengubah diri kepada seorang yang lebih baik dalam 21 hari sahaja 💕
.
Sekiranya anda berminat untuk: 🔼Kurangkan berat badan/langsingkan badan.🤗
🔼Menikali otot yang kuat tampa lemak.💪
🔺 Meningkatkan kadar metabolisma.🙌
🔼Menambah tenaga badan💃

Dapat makmulat lanjut dari saya.
.
Program termasuk
.
➡Tip kecergasan dan kesihatan harian .💪
➡Tip membeli belah dengan cerdik .🍎
➡ Video senaman.🏃
➡ Bimbingan jurulatih peribadi🙏
➡Sokongan kumpulan🙌
➡Rancangan makanan peribadi.🍜.
.
#selangorian #brickfields #seputeh #bangsar #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlike #instalalike #tv3  #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysia  #plussize #herbsandspice #healthyme # africanempowerment #fruitlover #srilankanculture #puchong #subangputrajaya #spinalinjury #buildingyourbody #strokerehab #switzerland
#diabetes #motherhood
SELAMAT PAGI
.
Bersyukur.
.
Hari permulaan yang baru.
.
Anda menarik tenaga positif.
.
Anda adalah magnet.
.
#ANJAKAN PEMIKIRAN,MENUKAR KEHIDUPAN ANDA!!💓✊
.
Peluang untuk anda mengubah diri kepada seorang yang lebih baik dalam 21 hari sahaja 💕
.
Sekiranya anda berminat untuk: 🔼Kurangkan berat badan/langsingkan badan.🤗
🔼Menikali otot yang kuat tampa lemak.💪
🔺 Meningkatkan kadar metabolisma.🙌
🔼Menambah tenaga badan💃

Dapat makmulat lanjut dari saya.
.
Program termasuk
.
➡Tip kecergasan dan kesihatan harian .💪
➡Tip membeli belah dengan cerdik .🍎
➡ Video senaman.🏃
➡ Bimbingan jurulatih peribadi🙏
➡Sokongan kumpulan🙌
➡Rancangan makanan peribadi.🍜.
.
#selangorian #brickfields #seputeh #bangsar #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlike #instalalike #tv3  #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysia  #plussize #herbsandspice #healthyme # africanempowerment #fruitlover #srilankanculture #puchong #subangputrajaya #spinalinjury #buildingyourbody #strokerehab #switzerland
#diabetes #motherhood
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : M 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : L 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
Teh Hijau Boleh Mengurangkan Risiko Kanser
.
.
Kanser berlaku disebabkan oleh pertumbuhan sel yang tidak terkawal. Ia merupakan salah satu penyebab kematian diseluruh dunia.
Dan kita semua sedia maklum bahawa salah satu faktor kepada kanser adalah radikal bebas. Manakala antioksida adalah bahan yang dikatakan boleh mencegahnya.
Teh hijau merupakan salah satu sumber terbaik kepada antioksida, oleh itu masuk akallah kalau kita menyatakan bahawa teh hijau boleh mengurangkan risiko kanser.
.
.
Kanser Payudara: Satu kajian mendapati bahawa wanita yang meminum teh hijau boleh mengurangkan risiko daripada mendapat kanser payudara sebanyak 22%.
.
Kanser Prostat: Satu kajian mendapati lelaki yang meminum teh hijau boleh mengurangkan risiko mendapat prostat kanser sebanyak 48%.
.
Kanser Kolon: Satu kajian ke atas 69,710 wanita di China mendapati peminum teh hijua boleh kurangkan risiko mendapat kanser kolon sebanyak 57%.
.
.
Dan satu lagi, elakkan daripada meletakkan susu di dalam teh anda, kerana ia boleh mengurangkan kadar antioksida di dalamnya.
.
.
Jadi tunggu apa lagi ? Jom minum teh hijau untuk kesihatan & kebaikan diri bersama . Selamat & sihat bersama #stea .
.
Dapatkan teh hijau dengan iqaa yea 🤗
Sms/dm/whatsap/telegram iqa
.
.
📞 019-6667293
📞 019-6667293
📞 019-6667293
.
.
#infokesihatanbyiqaa
#stea 
#bangsar
#bangsarsouth
#steamy
#slimtea
#slimteamy
#steamalaysia
#steakl
#teamsteaiqaa
#steabyiqaa
#plussizemalaysia
#tehhijaumalaysia
#detoxteamalaysia
#teatoxmalaysia
#jk1m
Teh Hijau Boleh Mengurangkan Risiko Kanser
.
.
Kanser berlaku disebabkan oleh pertumbuhan sel yang tidak terkawal. Ia merupakan salah satu penyebab kematian diseluruh dunia.
Dan kita semua sedia maklum bahawa salah satu faktor kepada kanser adalah radikal bebas. Manakala antioksida adalah bahan yang dikatakan boleh mencegahnya.
Teh hijau merupakan salah satu sumber terbaik kepada antioksida, oleh itu masuk akallah kalau kita menyatakan bahawa teh hijau boleh mengurangkan risiko kanser.
.
.
Kanser Payudara: Satu kajian mendapati bahawa wanita yang meminum teh hijau boleh mengurangkan risiko daripada mendapat kanser payudara sebanyak 22%.
.
Kanser Prostat: Satu kajian mendapati lelaki yang meminum teh hijau boleh mengurangkan risiko mendapat prostat kanser sebanyak 48%.
.
Kanser Kolon: Satu kajian ke atas 69,710 wanita di China mendapati peminum teh hijua boleh kurangkan risiko mendapat kanser kolon sebanyak 57%.
.
.
Dan satu lagi, elakkan daripada meletakkan susu di dalam teh anda, kerana ia boleh mengurangkan kadar antioksida di dalamnya.
.
.
Jadi tunggu apa lagi ? Jom minum teh hijau untuk kesihatan & kebaikan diri bersama . Selamat & sihat bersama #stea .
.
Dapatkan teh hijau dengan iqaa yea 🤗
Sms/dm/whatsap/telegram iqa
.
.
📞 019-6667293
📞 019-6667293
📞 019-6667293
.
.
#infokesihatanbyiqaa
#stea
#bangsar
#bangsarsouth
#steamy
#slimtea
#slimteamy
#steamalaysia
#steakl
#teamsteaiqaa
#steabyiqaa
#plussizemalaysia
#tehhijaumalaysia
#detoxteamalaysia
#teatoxmalaysia
#jk1m
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : L 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
Teh Hijau Mengandungi Banyak Bahan Bioaktif
.
.
Teh hijau bukan sekadar minuman biasa. Ia mengandungi banyak bahan bioaktif yang asalnya terdapat pada daun teh itu sendiri – yang mengandungi banyak nutrisi kepada badan.
.
.
Ia dipenuhi dengan polifenol (polyphenols) seperti flavonoid dan catechin, yang mana bertindak sebagai antioksida yang kuat.
Antioksida boleh mengurangkan perbentukan radikal bebas di dalam badan, melindungi sel dan molekul daripada kerosakan. Radikal bebas merupakan bahan yang memainkan peranan di dalam proses penuaan dan pembawa kepada pelbagai jenis penyakit.
Salah satu bahan yang kuat di dalam teh hijau adalah Epigallocatechin Gallate (ECGG)  yang dikaji boleh merawat pelbagai jenis penyakit.
.
.
Disamping itu, kandungan mineral yang terdapat di dalam teh hijau turut memainkan peranan kepada kesihatan tubuh badan.
Anda dinasihatkan agar memilih teh hijau yang lebih berkualiti jika ingin mendapat semua khasiat dan manfaatnya. Teh hijau yang berkualiti rendah (biasanya lebih murah) mungkin mengandungi kadar fluorida yang berlebihan.
.
.
Kerana itu stea adalah pilihan yang tepat sebagai minuman teh hijau harian yang berkualiti tinggi. Jangan ingat murah semua boleh selesai. Fikirkan tahap keselamatan diri dulu ye 😊
.
.
Dapatkan teh hijau dengan iqaa yea 🤗
Sms/dm/whatsap/telegram iqa
.
.
📞 019-6667293
📞 019-6667293
📞 019-6667293
.
.
#infokesihatanbyiqaa
#stea 
#bangsar
#bangsarsouth
#steamy
#slimtea
#slimteamy
#steamalaysia
#steakl
#teamsteaiqaa
#steabyiqaa
#plussizemalaysia
#tehhijaumalaysia
#detoxteamalaysia
#teatoxmalaysia
#jk1m
#fitmalaysia
#pureslimmalaysia
#neelofattah
#dropshipneeded
#agentneeded
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamsteaiqaa
#kuruscantik
Teh Hijau Mengandungi Banyak Bahan Bioaktif
.
.
Teh hijau bukan sekadar minuman biasa. Ia mengandungi banyak bahan bioaktif yang asalnya terdapat pada daun teh itu sendiri – yang mengandungi banyak nutrisi kepada badan.
.
.
Ia dipenuhi dengan polifenol (polyphenols) seperti flavonoid dan catechin, yang mana bertindak sebagai antioksida yang kuat.
Antioksida boleh mengurangkan perbentukan radikal bebas di dalam badan, melindungi sel dan molekul daripada kerosakan. Radikal bebas merupakan bahan yang memainkan peranan di dalam proses penuaan dan pembawa kepada pelbagai jenis penyakit.
Salah satu bahan yang kuat di dalam teh hijau adalah Epigallocatechin Gallate (ECGG)  yang dikaji boleh merawat pelbagai jenis penyakit.
.
.
Disamping itu, kandungan mineral yang terdapat di dalam teh hijau turut memainkan peranan kepada kesihatan tubuh badan.
Anda dinasihatkan agar memilih teh hijau yang lebih berkualiti jika ingin mendapat semua khasiat dan manfaatnya. Teh hijau yang berkualiti rendah (biasanya lebih murah) mungkin mengandungi kadar fluorida yang berlebihan.
.
.
Kerana itu stea adalah pilihan yang tepat sebagai minuman teh hijau harian yang berkualiti tinggi. Jangan ingat murah semua boleh selesai. Fikirkan tahap keselamatan diri dulu ye 😊
.
.
Dapatkan teh hijau dengan iqaa yea 🤗
Sms/dm/whatsap/telegram iqa
.
.
📞 019-6667293
📞 019-6667293
📞 019-6667293
.
.
#infokesihatanbyiqaa
#stea
#bangsar
#bangsarsouth
#steamy
#slimtea
#slimteamy
#steamalaysia
#steakl
#teamsteaiqaa
#steabyiqaa
#plussizemalaysia
#tehhijaumalaysia
#detoxteamalaysia
#teatoxmalaysia
#jk1m
#fitmalaysia
#pureslimmalaysia
#neelofattah
#dropshipneeded
#agentneeded
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamsteaiqaa
#kuruscantik
Actually I do know , no conscience , let alone a heart or even bit of moral compass .

#rmuriel18
#rachelmuriellim
#malaysia
#kualalumpur
#singapore
#australia
#italy
#argentina
#switzerland
#france
#southkorea
#childright
#austria
#germany
#finland
#sweden
#mariaelenamaguerra
#japan
#shahalam
#montkiara
#damansara
#bangsar
#cheras
#newzealand
#uk
#usa
#childrights
#justice
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : L 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : M
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
Design batik Yang eksklusif khas untuk pencinta batik.
.
Lagi cantik gayakan KIRANA SET BATIK ni sedondon satu family ❤️
Design batik Yang eksklusif khas untuk pencinta batik.
.
Lagi cantik gayakan KIRANA SET BATIK ni sedondon satu family ❤️
Thanks again Lise @lstolze for the insightful 3-day course on Pilates Adaptations for People with Scoliosis (Supporting the Teachings of the Schroth Method)
.
#beyondmovementkl #pilates #scoliosis #schrothmethod #scoliosisawareness #spinehealth #fitness #bangsar #kualalumpur
Thanks again Lise @lstolze for the insightful 3-day course on Pilates Adaptations for People with Scoliosis (Supporting the Teachings of the Schroth Method)
.
#beyondmovementkl #pilates #scoliosis #schrothmethod #scoliosisawareness #spinehealth #fitness #bangsar #kualalumpur
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : S, M & L 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
See U there Gaisss !! 😍🤗
.
Reposted from @genbijak.my (@get_regrann) - ⭕🎙
[ #KARNIVAL #SEKOLAH ] sukacitanya kami menjemput semua datang bagi memeriahkan karnival sekolah peringkat daerah yang dianjurkan oleh PPW Bangsar Pudu✖️GenBijakdotMy
Pada : 24 Ogos 2019 (8pg - 10mlm)
Tempat : SMK Bandar Tasik Selatan.
.
Jemput singgah ke TAPAK 59 : Kek Batik Meletops..
.
Karnival Pendidikan Kokurikulum Daerah. Pelbagai aktiviti menarik menanti anda. Masuk PERCUMA!!
.
Permainan, vendor jualan & tetamu jemputan KHAS dah sedia menunggu kedatangan anda semua.
#KarnivalPendidikanKokurikulum #Outing #KarnivalSekolah #SekolahDiHatiku #Bangsar #Pudu
#ShareBijak
.
Nak kami BANTU uruskan program anda?
WhatsApp : http://GenBijakdotMy.wasap.my
FB Messenger : http://m.me/GenBijakdotMy
Telegram : https://t.me/InfoGenerasiBijak
Website : https://genbijak.my
.
#EventOrganizerKL #EducationConsultantKL
#KamiPakarKonsultanAnda #GenBijakdotMy #WeConsultWeEducate #KamiGenerasiBijak
#ilmuDiHujungJari
SB - #regrann
See U there Gaisss !! 😍🤗
.
Reposted from @genbijak.my (@get_regrann) - ⭕🎙
[ #KARNIVAL #SEKOLAH ] sukacitanya kami menjemput semua datang bagi memeriahkan karnival sekolah peringkat daerah yang dianjurkan oleh PPW Bangsar Pudu✖️GenBijakdotMy
Pada : 24 Ogos 2019 (8pg - 10mlm)
Tempat : SMK Bandar Tasik Selatan.
.
Jemput singgah ke TAPAK 59 : Kek Batik Meletops..
.
Karnival Pendidikan Kokurikulum Daerah. Pelbagai aktiviti menarik menanti anda. Masuk PERCUMA!!
.
Permainan, vendor jualan & tetamu jemputan KHAS dah sedia menunggu kedatangan anda semua.
#KarnivalPendidikanKokurikulum #Outing #KarnivalSekolah #SekolahDiHatiku #Bangsar #Pudu
#ShareBijak
.
Nak kami BANTU uruskan program anda?
WhatsApp : http://GenBijakdotMy.wasap.my
FB Messenger : http://m.me/GenBijakdotMy
Telegram : https://t.me/InfoGenerasiBijak
Website : https://genbijak.my
.
#EventOrganizerKL #EducationConsultantKL
#KamiPakarKonsultanAnda #GenBijakdotMy #WeConsultWeEducate #KamiGenerasiBijak
#ilmuDiHujungJari
SB - #regrann
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : S, M & L 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : M & L 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
Apa beza lampu dengan awak?
.
Lampu menerangi kegelapan tapiii awak terangi hati saya cia cia via 😁😁
.
Ofkos terangi hari saya sebab awak cantik dengan Kurung Kedah Batik ni. Lawa sangat2 tau 😍
.
.
.
#koleksiterkinibyanyss #teamof #oflovers #kendurikendara #bajubatik #batiksedondon #kurungkedah #bajubaru #viral #eseminar #youcanduit #syukurselalu #positifselalu #giveaway #jasin #johor #mirafilzah #bangsar #kuantan #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #love #terapiinstagram #jubah #jubahmuslimah #muslimahattire #usahawanonline #butikonline
Apa beza lampu dengan awak?
.
Lampu menerangi kegelapan tapiii awak terangi hati saya cia cia via 😁😁
.
Ofkos terangi hari saya sebab awak cantik dengan Kurung Kedah Batik ni. Lawa sangat2 tau 😍
.
.
.
#koleksiterkinibyanyss #teamof #oflovers #kendurikendara #bajubatik #batiksedondon #kurungkedah #bajubaru #viral #eseminar #youcanduit #syukurselalu #positifselalu #giveaway #jasin #johor #mirafilzah #bangsar #kuantan #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #love #terapiinstagram #jubah #jubahmuslimah #muslimahattire #usahawanonline #butikonline
.
#personalshoppermalaysia #innisfreemalaysia #innisfreeoriginal #innisfreeps #personalshopperinnisfreemalaysia
#bazaarpaknil #personalshopperkualalumpur #kualalumpur #personalshoppermy
#malaysia #selangor #cyberjaya #bangsar #victoriasecretmalaysia 
#victoriasecretpersonalshopper #personalshoppervictoriasecret #victoriasecretmalaysia
#personalshopperbathandbodyworks #personalshoppersephora #trustedpersonalshoppermalaysia
#pantaidalam #bangsar #nyxmalaysia #nyxpersonalshopper #psnyxmalaysia
#thebalmpersonalshopper #hudabeautypersonalshoppermalaysia #hudabeautymalaysia #narspersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #kbeauty
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : S, M & L 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
.
#personalshoppermalaysia #innisfreemalaysia #innisfreeoriginal #innisfreeps #personalshopperinnisfreemalaysia
#bazaarpaknil #personalshopperkualalumpur #kualalumpur #personalshoppermy
#malaysia #selangor #cyberjaya #bangsar #victoriasecretmalaysia 
#victoriasecretpersonalshopper #personalshoppervictoriasecret #victoriasecretmalaysia
#personalshopperbathandbodyworks #personalshoppersephora #trustedpersonalshoppermalaysia
#pantaidalam #bangsar #nyxmalaysia #nyxpersonalshopper #psnyxmalaysia
#thebalmpersonalshopper #hudabeautypersonalshoppermalaysia #hudabeautymalaysia #narspersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #kbeauty
.
#personalshoppermalaysia #innisfreemalaysia #innisfreeoriginal #innisfreeps #personalshopperinnisfreemalaysia
#bazaarpaknil #personalshopperkualalumpur #kualalumpur #personalshoppermy
#malaysia #selangor #cyberjaya #bangsar #victoriasecretmalaysia 
#victoriasecretpersonalshopper #personalshoppervictoriasecret #victoriasecretmalaysia
#personalshopperbathandbodyworks #personalshoppersephora #trustedpersonalshoppermalaysia
#pantaidalam #bangsar #nyxmalaysia #nyxpersonalshopper #psnyxmalaysia
#thebalmpersonalshopper #hudabeautypersonalshoppermalaysia #hudabeautymalaysia #narspersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #kbeauty
.
#personalshoppermalaysia #innisfreemalaysia #innisfreeoriginal #innisfreeps #personalshopperinnisfreemalaysia
#bazaarpaknil #personalshopperkualalumpur #kualalumpur #personalshoppermy
#malaysia #selangor #cyberjaya #bangsar #victoriasecretmalaysia 
#victoriasecretpersonalshopper #personalshoppervictoriasecret #victoriasecretmalaysia
#personalshopperbathandbodyworks #personalshoppersephora #trustedpersonalshoppermalaysia
#pantaidalam #bangsar #nyxmalaysia #nyxpersonalshopper #psnyxmalaysia
#thebalmpersonalshopper #hudabeautypersonalshoppermalaysia #hudabeautymalaysia #narspersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #kbeauty
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : S, M & L 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
.
#personalshoppermalaysia #innisfreemalaysia #innisfreeoriginal #innisfreeps #personalshopperinnisfreemalaysia
#bazaarpaknil #personalshopperkualalumpur #kualalumpur #personalshoppermy
#malaysia #selangor #cyberjaya #bangsar #victoriasecretmalaysia 
#victoriasecretpersonalshopper #personalshoppervictoriasecret #victoriasecretmalaysia
#personalshopperbathandbodyworks #personalshoppersephora #trustedpersonalshoppermalaysia
#pantaidalam #bangsar #nyxmalaysia #nyxpersonalshopper #psnyxmalaysia
#thebalmpersonalshopper #hudabeautypersonalshoppermalaysia #hudabeautymalaysia #narspersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #kbeauty
.
#personalshoppermalaysia #innisfreemalaysia #innisfreeoriginal #innisfreeps #personalshopperinnisfreemalaysia
#bazaarpaknil #personalshopperkualalumpur #kualalumpur #personalshoppermy
#malaysia #selangor #cyberjaya #bangsar #victoriasecretmalaysia 
#victoriasecretpersonalshopper #personalshoppervictoriasecret #victoriasecretmalaysia
#personalshopperbathandbodyworks #personalshoppersephora #trustedpersonalshoppermalaysia
#pantaidalam #bangsar #nyxmalaysia #nyxpersonalshopper #psnyxmalaysia
#thebalmpersonalshopper #hudabeautypersonalshoppermalaysia #hudabeautymalaysia #narspersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #kbeauty
.
#personalshoppermalaysia #innisfreemalaysia #innisfreeoriginal #innisfreeps #personalshopperinnisfreemalaysia
#bazaarpaknil #personalshopperkualalumpur #kualalumpur #personalshoppermy
#malaysia #selangor #cyberjaya #bangsar #victoriasecretmalaysia 
#victoriasecretpersonalshopper #personalshoppervictoriasecret #victoriasecretmalaysia
#personalshopperbathandbodyworks #personalshoppersephora #trustedpersonalshoppermalaysia
#pantaidalam #bangsar #nyxmalaysia #nyxpersonalshopper #psnyxmalaysia
#thebalmpersonalshopper #hudabeautypersonalshoppermalaysia #hudabeautymalaysia #narspersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #kbeauty
.
#personalshoppermalaysia #innisfreemalaysia #innisfreeoriginal #innisfreeps #personalshopperinnisfreemalaysia
#bazaarpaknil #personalshopperkualalumpur #kualalumpur #personalshoppermy
#malaysia #selangor #cyberjaya #bangsar #victoriasecretmalaysia 
#victoriasecretpersonalshopper #personalshoppervictoriasecret #victoriasecretmalaysia
#personalshopperbathandbodyworks #personalshoppersephora #trustedpersonalshoppermalaysia
#pantaidalam #bangsar #nyxmalaysia #nyxpersonalshopper #psnyxmalaysia
#thebalmpersonalshopper #hudabeautypersonalshoppermalaysia #hudabeautymalaysia #narspersonalshoppermalaysia #trustedpersonalshopper #kbeauty
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : M & L 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : XL 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : XL 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
READY STOCK 
ORIGINAL MERCHANDISE 
Size : XL 
RM90.00
Pos + RM7 SM RM10 SS 
PM / Whatsapp 016-6747034
#sayajual #sayajualbaju #terlajakmurah #terlajaklaris #bajubandoriginal #bajuband #sayajualtshirt #preorderkualalumpur #preordermalaysia #preordertshirt #sayajualbajuband #ttdi #damansara #bangsar #petalingjaya #selangor #kualalumpur #malaysia #igbizmalaysia #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopkualalumpur #followforfollowback #follow #followme #followmemalaysia
Give it a try
Make changes for better health.
.
#CHANGE YOUR  MINDSET, CHANGE YOUR  LIFE!!💓✊
.
Give yourself just 21 days to change and become a better version of yourself💕
.
If your looking to:
🔼Lose weight/Shape up.🤗
🔼Gain lean muscle.💪
🔼Boost your metabolism.🙌
🔼Increase your energy levels💃

DM me for details✊ 
Programme Includes. ➡Daily health & fitness tips.💪
➡Smart grocery shopping tips.🍎 ➡Workout videos.🏃
➡Personal coaching and guidence.🙏
➡Group support🙌
➡Personalized meal plan.🍜 . 
#selangorian #brickfields #seputeh #bangsar #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlike #instalalike #tv3  #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysia  #plussize #herbsandspice #healthyme # africanempowerment #fruitlover #srilankanculture #puchong #subangputrajaya #spinalinjury #buildingyourbody #strokerehab #switzerland
#diabetes #motherhood
Give it a try
Make changes for better health.
.
#CHANGE YOUR  MINDSET, CHANGE YOUR  LIFE!!💓✊
.
Give yourself just 21 days to change and become a better version of yourself💕
.
If your looking to:
🔼Lose weight/Shape up.🤗
🔼Gain lean muscle.💪
🔼Boost your metabolism.🙌
🔼Increase your energy levels💃

DM me for details✊
Programme Includes. ➡Daily health & fitness tips.💪
➡Smart grocery shopping tips.🍎 ➡Workout videos.🏃
➡Personal coaching and guidence.🙏
➡Group support🙌
➡Personalized meal plan.🍜 .
#selangorian #brickfields #seputeh #bangsar #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlike #instalalike #tv3  #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysia  #plussize #herbsandspice #healthyme # africanempowerment #fruitlover #srilankanculture #puchong #subangputrajaya #spinalinjury #buildingyourbody #strokerehab #switzerland
#diabetes #motherhood
GREETINGS
.
Have an awesome and fabulous day my wonderful friend.
.
Life is beautiful
Don't worry be happy
Take one day at a time
Everything happens for a reason
.
#CHANGE YOUR  MINDSET, CHANGE YOUR  LIFE!!💓✊
.
Give yourself just 21 days to change and become a better version of yourself💕
.
If your looking to:
🔼Lose weight/Shape up.🤗
🔼Gain lean muscle.💪
🔼Boost your metabolism.🙌
🔼Increase your energy levels💃

DM me for details✊ 
Programme Includes. ➡Daily health & fitness tips.💪
➡Smart grocery shopping tips.🍎 ➡Workout videos.🏃
➡Personal coaching and guidence.🙏
➡Group support🙌
➡Personalized meal plan.🍜 . 
#selangorian #brickfields #seputeh #bangsar #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlike #instalalike #tv3  #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysia  #plussize #herbsandspice #healthyme # africanempowerment #fruitlover #srilankanculture #puchong #subangputrajaya #spinalinjury #buildingyourbody #strokerehab #switzerland
#diabetes #motherhood
GREETINGS
.
Have an awesome and fabulous day my wonderful friend.
.
Life is beautiful
Don't worry be happy
Take one day at a time
Everything happens for a reason
.
#CHANGE YOUR  MINDSET, CHANGE YOUR  LIFE!!💓✊
.
Give yourself just 21 days to change and become a better version of yourself💕
.
If your looking to:
🔼Lose weight/Shape up.🤗
🔼Gain lean muscle.💪
🔼Boost your metabolism.🙌
🔼Increase your energy levels💃

DM me for details✊
Programme Includes. ➡Daily health & fitness tips.💪
➡Smart grocery shopping tips.🍎 ➡Workout videos.🏃
➡Personal coaching and guidence.🙏
➡Group support🙌
➡Personalized meal plan.🍜 .
#selangorian #brickfields #seputeh #bangsar #petalingjaya #workout #kl #jomkurus #tipssihat #baju #likeforlike #instalalike #tv3  #viralmalaysia #onlineshoppingmalaysia  #plussize #herbsandspice #healthyme # africanempowerment #fruitlover #srilankanculture #puchong #subangputrajaya #spinalinjury #buildingyourbody #strokerehab #switzerland
#diabetes #motherhood
Ecececehhhh kita skodeng Cookies & Cream Crunchy flavour pulak. Yang atas tu Oreo Crush. Gaul-gaul dengan rolled oat tu dah macam makan aiskrim oreo mekfleri dah 😍 sedapppp

Kanak-kanak suka flavour ni. Kalori untuk flavour ni adalah 255 kcal. Sedap sangat makan time sejuk beku tu. Sebijik aiskrim!

#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #overnightoat #overnightoatsmalaysia #kualalumpur #klcc #kltower #zoonegara #melawati #kgbaru #hkl #kpj #selayang #jalanduta #hartamas #montkiara #gombak #batucaves #petalingjaya #bangsar #damansara #selangor #healthybreakfast
Ecececehhhh kita skodeng Cookies & Cream Crunchy flavour pulak. Yang atas tu Oreo Crush. Gaul-gaul dengan rolled oat tu dah macam makan aiskrim oreo mekfleri dah 😍 sedapppp

Kanak-kanak suka flavour ni. Kalori untuk flavour ni adalah 255 kcal. Sedap sangat makan time sejuk beku tu. Sebijik aiskrim!

#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #overnightoat #overnightoatsmalaysia #kualalumpur #klcc #kltower #zoonegara #melawati #kgbaru #hkl #kpj #selayang #jalanduta #hartamas #montkiara #gombak #batucaves #petalingjaya #bangsar #damansara #selangor #healthybreakfast
Katakan tidak pada nasi dan ya kepada burger 😬😬😬 Untuk sebarang pertanyaan atau pesanan, hubungi kami @woodfirekl melalui WhatsApp di 011-3384 3034

Delivery Slots :-
Lunch 12pm-2pm
Evening 5pm-7pm
Dinner 7pm-9pm

Daily Route :- #kualalumpur  #bukitbintang #bangsar  #ampang #keramat #melawati #wangsamaju #setapak #cheras #kajang #bukitjalil

Pickup Point:-
#bangi #petalingjaya #subangjaya #kelanajaya #damansara #kotadamansara #selayang
Katakan tidak pada nasi dan ya kepada burger 😬😬😬 Untuk sebarang pertanyaan atau pesanan, hubungi kami @woodfirekl melalui WhatsApp di 011-3384 3034

Delivery Slots :-
Lunch 12pm-2pm
Evening 5pm-7pm
Dinner 7pm-9pm

Daily Route :- #kualalumpur #bukitbintang #bangsar #ampang #keramat #melawati #wangsamaju #setapak #cheras #kajang #bukitjalil

Pickup Point:-
#bangi #petalingjaya #subangjaya #kelanajaya #damansara #kotadamansara #selayang
Dollywax ❤️
.
✔️ Painless
✔️ Non-sticky
✔️ Stripless
.
Banyak kelebihan dollywax yang korang kena tau & sebab ni lah kenapa korang kena pilih dollywax 💕
.
Kenapa perlu Dollywax ?
.
Dollywax boleh wax seluruh badan tanpa kesan sampingan. Antara bahagian badan yang boleh di wax :
✔ Misai janggut, Misai nipis (Wanita)
✔ Muka
✔ Ketiak
✔ Tangan
✔ Kaki
✔ Misss V
.
KELEBIHAN DOLLYWAX
✔ Tiada bahan kimia
✔ Tidak berbau
✔ Hanya tarik dan sapu dan tidak perlu menggunakan kain lekap
✔ Bulu tanggal hingga ke akar umbi
✔ Tempoh bulu tumbuh semula lambat
✔ Bulu yang tumbuh semula lebih halus ,nipis dan jarang
.
.
Untuk order boleh ke link ws di ig profile. .
#waxing #wax #kualalumpur #bangsar #lrtuniversiti #hardwax #hardwaxbeans #hardwaxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #waxmurah #hygiene #likeforfollow #like4follow #utm #unikl #um #upm #wawawax #fynawax #candywax
Dollywax ❤️
.
✔️ Painless
✔️ Non-sticky
✔️ Stripless
.
Banyak kelebihan dollywax yang korang kena tau & sebab ni lah kenapa korang kena pilih dollywax 💕
.
Kenapa perlu Dollywax ?
.
Dollywax boleh wax seluruh badan tanpa kesan sampingan. Antara bahagian badan yang boleh di wax :
✔ Misai janggut, Misai nipis (Wanita)
✔ Muka
✔ Ketiak
✔ Tangan
✔ Kaki
✔ Misss V
.
KELEBIHAN DOLLYWAX
✔ Tiada bahan kimia
✔ Tidak berbau
✔ Hanya tarik dan sapu dan tidak perlu menggunakan kain lekap
✔ Bulu tanggal hingga ke akar umbi
✔ Tempoh bulu tumbuh semula lambat
✔ Bulu yang tumbuh semula lebih halus ,nipis dan jarang
.
.
Untuk order boleh ke link ws di ig profile. .
#waxing #wax #kualalumpur #bangsar #lrtuniversiti #hardwax #hardwaxbeans #hardwaxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #waxmurah #hygiene #likeforfollow #like4follow #utm #unikl #um #upm #wawawax #fynawax #candywax
READY STOCK. Hari ni order, hari ni juga boleh dapat.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
Penghantaran ke seluruh Malaysia. POSTAGE setiap hari jam 2ptg (⛔ Sunday & Public Holiday ⛔). WHTSAPP sis SEKARANG utk selit order.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
Click link in bio for more details & order 😊⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#teamtoujoursmiza
READY STOCK. Hari ni order, hari ni juga boleh dapat.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
Penghantaran ke seluruh Malaysia. POSTAGE setiap hari jam 2ptg (⛔ Sunday & Public Holiday ⛔). WHTSAPP sis SEKARANG utk selit order.⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
Click link in bio for more details & order 😊⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀
#teamtoujoursmiza
Berminat nak menjana pendapatan 3-4 angka sebulan? Beli 1 pun dapat harga diskaun. 
JOM JOIN MAMASAB BAKERY. ❤❤#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake#dropshipping  #dropshipwanted
Berminat nak menjana pendapatan 3-4 angka sebulan? Beli 1 pun dapat harga diskaun. 
JOM JOIN MAMASAB BAKERY. ❤❤#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake#dropshipping  #dropshipwanted
Berminat nak menjana pendapatan 3-4 angka sebulan? Beli 1 pun dapat harga diskaun. 
JOM JOIN MAMASAB BAKERY. ❤❤#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake#dropshipping  #dropshipwanted
Berminat nak menjana pendapatan 3-4 angka sebulan? Beli 1 pun dapat harga diskaun. 
JOM JOIN MAMASAB BAKERY. ❤❤#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake#dropshipping  #dropshipwanted
Berminat nak menjana pendapatan 3-4 angka sebulan? Beli 1 pun dapat harga diskaun. 
JOM JOIN MAMASAB BAKERY. ❤❤#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake#dropshipping  #dropshipwanted
Berminat nak menjana pendapatan 3-4 angka sebulan? Beli 1 pun dapat harga diskaun. 
JOM JOIN MAMASAB BAKERY. ❤❤#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake#dropshipping  #dropshipwanted
Av88 Malaysia Online Casino 🎉Lucky Customer !! Big Win Big Bonus🎉Berjaya Cuci 【RM8,100.00】💸dalam Games 【Ocean King】🚨 di 918kiss💋Masih ade yg belum mencuba luck ??🤔 Jum cuba luck anda juga🤗 hanya di AV88 Online Gaming 💯Trusted !! Telegram : 017-6604871
Wechat : Av88_GogoFight01
Whatsapp : 017-6604891

#Pavillon #klcc #midvalley #timesquare #sunwaypyramid #oneutama #sungaiwang #lowyat #ioi #aeon #tesco #bintang #paradigm #ksl #skyavenue #holidayplaza #velocity #themines #ikea #mydin #sutera #giant #nexis #thecurve #bangsar #outlet #KL #JB #kualalumpur #johorbaharu
Av88 Malaysia Online Casino 🎉Lucky Customer !! Big Win Big Bonus🎉Berjaya Cuci 【RM8,100.00】💸dalam Games 【Ocean King】🚨 di 918kiss💋Masih ade yg belum mencuba luck ??🤔 Jum cuba luck anda juga🤗 hanya di AV88 Online Gaming 💯Trusted !! Telegram : 017-6604871
Wechat : Av88_GogoFight01
Whatsapp : 017-6604891

#Pavillon #klcc #midvalley #timesquare #sunwaypyramid #oneutama #sungaiwang #lowyat #ioi #aeon #tesco #bintang #paradigm #ksl #skyavenue #holidayplaza #velocity #themines #ikea #mydin #sutera #giant #nexis #thecurve #bangsar #outlet #KL #JB #kualalumpur #johorbaharu
PROMO PROMO & PROMO
GRAB IT NOW B4 IT FLEW AWAY | Taxi to KLIA | Teksi ke KLIA | Budget Taxi to KLIA | Mpv Taxi to KLIA ■ Private transfer ■ Airport services ■ Transportation Hub ■
📱 Call Hotline : +60196259262
📲 Wassap : https://wa.me/60196259262
📧 Email : klteksi4u@gmail.com
🌐 Website : mykliataxi.simdif.com

FB : www.facebook.com/klteksi4u 
IG : www.instagram.com/klteksi4u 
#teksi #klteksi #kltaxi #klia #klia2 #taxikl  #taxitoklia #budgettaxi #kltour #melawati #gombak #ampang #damansara #ttdi #bangsar  #igmalaysia #malaysia #visitmalaysia #kualalumpur #klcc  #tb #love #happy #picoftheday #malacca #hotairballon #2019
PROMO PROMO & PROMO
GRAB IT NOW B4 IT FLEW AWAY | Taxi to KLIA | Teksi ke KLIA | Budget Taxi to KLIA | Mpv Taxi to KLIA ■ Private transfer ■ Airport services ■ Transportation Hub ■
📱 Call Hotline : +60196259262
📲 Wassap : https://wa.me/60196259262
📧 Email : klteksi4u@gmail.com
🌐 Website : mykliataxi.simdif.com

FB : www.facebook.com/klteksi4u
IG : www.instagram.com/klteksi4u
#teksi #klteksi #kltaxi #klia #klia2 #taxikl #taxitoklia #budgettaxi #kltour #melawati #gombak #ampang #damansara #ttdi #bangsar #igmalaysia #malaysia #visitmalaysia #kualalumpur #klcc #tb #love #happy #picoftheday #malacca #hotairballon #2019
Reformer Pilates at @beyond.movement.kl 
This morning feels like a private class with @gemini_heart_hope 
Even though we are half awake, we had a great 7am session with Christine. 
You can book your slot from @classpassmy or @mindbody apps, or register yourself directly from the studio.
#pilates #reformerpilates #pilatesreformer
Reformer Pilates at @beyond.movement.kl
This morning feels like a private class with @gemini_heart_hope
Even though we are half awake, we had a great 7am session with Christine.
You can book your slot from @classpassmy or @mindbody apps, or register yourself directly from the studio.
#pilates #reformerpilates #pilatesreformer
Just office stuff #accenture #malaysia #kl #klcity #bangsar #instagood #black #office #tuesday #vsco #2019 #snapchat #insta #august
For all our lovely ladies out there, there is no doubt we all face the same troubles of finding our “ME”- time pampering ourselves in midst of juggling our chores and errands
.
Ladies, have no worries no more, BARE NECESSITIES is here to save your day!
. 
Our primary motive is to meet your needs in your most convenient place i.e. home and at your most comfortable hours. We come to you! .
Do not be alarmed, there’s no extra charges for this and our prices are very reasonable market rates. We got you girl!
. 
Pls don’t forget to FOLLOW our IG and FB pages for the exhilarating offers and packages

#waxing #threading #hairbleaching #barenecessitieskl #mobilewaxingservices #mobilebeauty #klbeauty #women #kualalumpur #damansaraheights #damansara #bangsar #bangsarbeauty #montkiara #petalingjaya #hartamas #softwaxing #hardwaxing #brazilianwax #housewifeproblems #mummydiaries #waxproblems #waxkualalumpur
For all our lovely ladies out there, there is no doubt we all face the same troubles of finding our “ME”- time pampering ourselves in midst of juggling our chores and errands
.
Ladies, have no worries no more, BARE NECESSITIES is here to save your day!
.
Our primary motive is to meet your needs in your most convenient place i.e. home and at your most comfortable hours. We come to you! .
Do not be alarmed, there’s no extra charges for this and our prices are very reasonable market rates. We got you girl!
.
Pls don’t forget to FOLLOW our IG and FB pages for the exhilarating offers and packages

#waxing #threading #hairbleaching #barenecessitieskl #mobilewaxingservices #mobilebeauty #klbeauty #women #kualalumpur #damansaraheights #damansara #bangsar #bangsarbeauty #montkiara #petalingjaya #hartamas #softwaxing #hardwaxing #brazilianwax #housewifeproblems #mummydiaries #waxproblems #waxkualalumpur
⭕🎙
[ #KARNIVAL #SEKOLAH ] sukacitanya kami menjemput semua datang bagi memeriahkan karnival sekolah peringkat daerah yang dianjurkan oleh PPW Bangsar Pudu✖️GenBijakdotMy
Pada : 24 Ogos 2019 (8pg - 10mlm)
Tempat : SMK Bandar Tasik Selatan.
.
Jemput singgah ke TAPAK 59 : Kek Batik Meletops..
.
Karnival Pendidikan Kokurikulum Daerah. Pelbagai aktiviti menarik menanti anda. Masuk PERCUMA!!
.
Permainan, vendor jualan & tetamu jemputan KHAS dah sedia menunggu kedatangan anda semua.
#KarnivalPendidikanKokurikulum #Outing #KarnivalSekolah #SekolahDiHatiku #Bangsar #Pudu
#ShareBijak
.
Nak kami BANTU uruskan program anda?
WhatsApp : http://GenBijakdotMy.wasap.my
FB Messenger : http://m.me/GenBijakdotMy
Telegram : https://t.me/InfoGenerasiBijak
Website : https://genbijak.my
.
#EventOrganizerKL #EducationConsultantKL
#KamiPakarKonsultanAnda #GenBijakdotMy #WeConsultWeEducate #KamiGenerasiBijak
#ilmuDiHujungJari
SB
⭕🎙
[ #KARNIVAL #SEKOLAH ] sukacitanya kami menjemput semua datang bagi memeriahkan karnival sekolah peringkat daerah yang dianjurkan oleh PPW Bangsar Pudu✖️GenBijakdotMy
Pada : 24 Ogos 2019 (8pg - 10mlm)
Tempat : SMK Bandar Tasik Selatan.
.
Jemput singgah ke TAPAK 59 : Kek Batik Meletops..
.
Karnival Pendidikan Kokurikulum Daerah. Pelbagai aktiviti menarik menanti anda. Masuk PERCUMA!!
.
Permainan, vendor jualan & tetamu jemputan KHAS dah sedia menunggu kedatangan anda semua.
#KarnivalPendidikanKokurikulum #Outing #KarnivalSekolah #SekolahDiHatiku #Bangsar #Pudu
#ShareBijak
.
Nak kami BANTU uruskan program anda?
WhatsApp : http://GenBijakdotMy.wasap.my
FB Messenger : http://m.me/GenBijakdotMy
Telegram : https://t.me/InfoGenerasiBijak
Website : https://genbijak.my
.
#EventOrganizerKL #EducationConsultantKL
#KamiPakarKonsultanAnda #GenBijakdotMy #WeConsultWeEducate #KamiGenerasiBijak
#ilmuDiHujungJari
SB
⭕🎙
[ #KARNIVAL #SEKOLAH ] sukacitanya kami menjemput semua datang bagi memeriahkan karnival sekolah peringkat daerah yang dianjurkan oleh PPW Bangsar Pudu✖️GenBijakdotMy
Pada : 24 Ogos 2019 (8pg - 10mlm)
Tempat : SMK Bandar Tasik Selatan.
.
Jemput singgah ke TAPAK 59 : Kek Batik Meletops..
.
Karnival Pendidikan Kokurikulum Daerah. Pelbagai aktiviti menarik menanti anda. Masuk PERCUMA!!
.
Permainan, vendor jualan & tetamu jemputan KHAS dah sedia menunggu kedatangan anda semua.
#KarnivalPendidikanKokurikulum #Outing #KarnivalSekolah #SekolahDiHatiku #Bangsar #Pudu
#ShareBijak
.
Nak kami BANTU uruskan program anda?
WhatsApp : http://GenBijakdotMy.wasap.my
FB Messenger : http://m.me/GenBijakdotMy
Telegram : https://t.me/InfoGenerasiBijak
Website : https://genbijak.my
.
#EventOrganizerKL #EducationConsultantKL
#KamiPakarKonsultanAnda #GenBijakdotMy #WeConsultWeEducate #KamiGenerasiBijak
#ilmuDiHujungJari
SB
⭕🎙
[ #KARNIVAL #SEKOLAH ] sukacitanya kami menjemput semua datang bagi memeriahkan karnival sekolah peringkat daerah yang dianjurkan oleh PPW Bangsar Pudu✖️GenBijakdotMy
Pada : 24 Ogos 2019 (8pg - 10mlm)
Tempat : SMK Bandar Tasik Selatan.
.
Jemput singgah ke TAPAK 59 : Kek Batik Meletops..
.
Karnival Pendidikan Kokurikulum Daerah. Pelbagai aktiviti menarik menanti anda. Masuk PERCUMA!!
.
Permainan, vendor jualan & tetamu jemputan KHAS dah sedia menunggu kedatangan anda semua.
#KarnivalPendidikanKokurikulum #Outing #KarnivalSekolah #SekolahDiHatiku #Bangsar #Pudu
#ShareBijak
.
Nak kami BANTU uruskan program anda?
WhatsApp : http://GenBijakdotMy.wasap.my
FB Messenger : http://m.me/GenBijakdotMy
Telegram : https://t.me/InfoGenerasiBijak
Website : https://genbijak.my
.
#EventOrganizerKL #EducationConsultantKL
#KamiPakarKonsultanAnda #GenBijakdotMy #WeConsultWeEducate #KamiGenerasiBijak
#ilmuDiHujungJari
SB
⭕🎙
[ #KARNIVAL #SEKOLAH ] sukacitanya kami menjemput semua datang bagi memeriahkan karnival sekolah peringkat daerah yang dianjurkan oleh PPW Bangsar Pudu✖️GenBijakdotMy
Pada : 24 Ogos 2019 (8pg - 10mlm)
Tempat : SMK Bandar Tasik Selatan.
.
Jemput singgah ke TAPAK 59 : Kek Batik Meletops..
.
Karnival Pendidikan Kokurikulum Daerah. Pelbagai aktiviti menarik menanti anda. Masuk PERCUMA!!
.
Permainan, vendor jualan & tetamu jemputan KHAS dah sedia menunggu kedatangan anda semua.
#KarnivalPendidikanKokurikulum #Outing #KarnivalSekolah #SekolahDiHatiku #Bangsar #Pudu
#ShareBijak
.
Nak kami BANTU uruskan program anda?
WhatsApp : http://GenBijakdotMy.wasap.my
FB Messenger : http://m.me/GenBijakdotMy
Telegram : https://t.me/InfoGenerasiBijak
Website : https://genbijak.my
.
#EventOrganizerKL #EducationConsultantKL
#KamiPakarKonsultanAnda #GenBijakdotMy #WeConsultWeEducate #KamiGenerasiBijak
#ilmuDiHujungJari
SB
⭕🎙
[ #KARNIVAL #SEKOLAH ] sukacitanya kami menjemput semua datang bagi memeriahkan karnival sekolah peringkat daerah yang dianjurkan oleh PPW Bangsar Pudu✖️GenBijakdotMy
Pada : 24 Ogos 2019 (8pg - 10mlm)
Tempat : SMK Bandar Tasik Selatan.
.
Jemput singgah ke TAPAK 59 : Kek Batik Meletops..
.
Karnival Pendidikan Kokurikulum Daerah. Pelbagai aktiviti menarik menanti anda. Masuk PERCUMA!!
.
Permainan, vendor jualan & tetamu jemputan KHAS dah sedia menunggu kedatangan anda semua.
#KarnivalPendidikanKokurikulum #Outing #KarnivalSekolah #SekolahDiHatiku #Bangsar #Pudu
#ShareBijak
.
Nak kami BANTU uruskan program anda?
WhatsApp : http://GenBijakdotMy.wasap.my
FB Messenger : http://m.me/GenBijakdotMy
Telegram : https://t.me/InfoGenerasiBijak
Website : https://genbijak.my
.
#EventOrganizerKL #EducationConsultantKL
#KamiPakarKonsultanAnda #GenBijakdotMy #WeConsultWeEducate #KamiGenerasiBijak
#ilmuDiHujungJari
SB
*DRUM ROLLS* .
The anxiety is building and offers are splurging! Jump on the bandwagon to sign up for our offers! . 
We officially kick off services on the 1st of September 2019. And girls we can’t wait to meet your hair removal needs! .
So what’re you waiting for? Contact us and grab your slots before they run out! Limited slots for the offers!
.
Please follow our IG and FB pages to stay tuned for exhilarating promotions and offers!

#waxing #hairbleaching #BareNecessitiesKL #mobilewaxingservices #mobilebeauty #klbeauty #women #kualalumpur #damansaraheights #damansara #bangsar #bangsarbeauty #montkiara #softwaxing #hardwaxing #brazilianwax #threading #housewifeproblems #mummydiaries #waxproblems #waxkualalumpur #girlsneeds
*DRUM ROLLS* .
The anxiety is building and offers are splurging! Jump on the bandwagon to sign up for our offers! .
We officially kick off services on the 1st of September 2019. And girls we can’t wait to meet your hair removal needs! .
So what’re you waiting for? Contact us and grab your slots before they run out! Limited slots for the offers!
.
Please follow our IG and FB pages to stay tuned for exhilarating promotions and offers!

#waxing #hairbleaching #BareNecessitiesKL #mobilewaxingservices #mobilebeauty #klbeauty #women #kualalumpur #damansaraheights #damansara #bangsar #bangsarbeauty #montkiara #softwaxing #hardwaxing #brazilianwax #threading #housewifeproblems #mummydiaries #waxproblems #waxkualalumpur #girlsneeds
Termimpi-mimpi. Sekali rasa pasti nak lagi. Itulah daya tarikan Nutella Burnt Cheese Cake. .
.
Untuk tempahan whatssap 019-2354581 atau click sahaja link WhatsApp di bio. .
.
#flourjournal #nutellaburntcheesecake #dessert #btho #cheras #bangsar #foodphotography #foodporn
Termimpi-mimpi. Sekali rasa pasti nak lagi. Itulah daya tarikan Nutella Burnt Cheese Cake. .
.
Untuk tempahan whatssap 019-2354581 atau click sahaja link WhatsApp di bio. .
.
#flourjournal #nutellaburntcheesecake #dessert #btho #cheras #bangsar #foodphotography #foodporn
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja 
Www.wasap.my/60189012701/claas  RM50.00 ( Normal Price : RM100 ) 
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja
Www.wasap.my/60189012701/claas RM50.00 ( Normal Price : RM100 )
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja 
Www.wasap.my/60189012701/claas  RM50.00 ( Normal Price : RM100 ) 
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja
Www.wasap.my/60189012701/claas RM50.00 ( Normal Price : RM100 )
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja 
Www.wasap.my/60189012701/claas  RM50.00 ( Normal Price : RM100 ) 
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja
Www.wasap.my/60189012701/claas RM50.00 ( Normal Price : RM100 )
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja 
Www.wasap.my/60189012701/claas  RM50.00 ( Normal Price : RM100 ) 
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja
Www.wasap.my/60189012701/claas RM50.00 ( Normal Price : RM100 )
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja 
Www.wasap.my/60189012701/claas  RM50.00 ( Normal Price : RM100 ) 
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja
Www.wasap.my/60189012701/claas RM50.00 ( Normal Price : RM100 )
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja 
Www.wasap.my/60189012701/claas  RM50.00 ( Normal Price : RM100 ) 
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja
Www.wasap.my/60189012701/claas RM50.00 ( Normal Price : RM100 )
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja 
Www.wasap.my/60189012701/claas  RM50.00 ( Normal Price : RM100 ) 
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Nak belajar class PJJ tapi tak sure cikgu mana nak pilih??
.
Dah banyakk belajar PJJ, tapi sale masih sendu!!
.
Nak bisnes, cukup ke dgn resipe je? Ilmu bisnes mcm mana pulak? 😎
.
Peningg dgn org sana sini main buang harga, harga barang pulak makin mahal! Mcm mana niii 😖
.
Haaa sayang2 jangan pening dah.Kami dgr luahan bakers2 kesayangan semua.. Sebab tu team Mamasab ada di sini utk bantu syg2..
.
Kenapa kena pilih online class MAMASAB?
.
✅ Resepi yg terbukti menjadi pilihan ribuan pelanggan! Mamasab ajar resipi dan bahan yg sama mcm kami jual di cafe tau.
.
✅ 16 jenis module cookies yg lengkap! 7 jenis module cake yang lengkap! 1 Resepi combo 10 hot pudding! yang boleh anda pilih. Beli combo jaoh lebih murah tau! .
✅ Class daripada bakery No. 1 di Malaysia yg bukan jer buat sale jutaan setahun, tapi SEJUTA dalam masa SEBULAN 😱
.
✅ BONUS❗❗ Untuk pembelian package 10 resepi, FREE SHARING BISNES TIPS dari Mamasab sendiri, pemegang NONA SUPERWOMAN BEST GROWING F&B BUSSINES AWARD 🔥🔥🔥
.
Dah..dah jangan tunggu2 syg2. Inilah masa utk sayang2 buat pilihan yg tepat and pulun tekan minyak buat duit! .
Ajommm klik jer link ni, untuk kami bantu sayang2 utk rasai keseronokan dapat berguru dgn Ratu Dessert No. 1 Malaysia, Mamasab sendiri 😎.
.
⏬⏬⏬⏬ Fast respon klik sahaja
Www.wasap.my/60189012701/claas RM50.00 ( Normal Price : RM100 )
Kalau nk murah lagi, beli combo cake yang baru tu. Only RM40.. campuran RedVelvet dan DFCCno cheese. Hanya RM80 jurr.. kek dpt, resepi pun dapat.. haaa.. Www.wasap.my/60189012701/nctonlineclass
.
.
#temerloh #temerlohpahang #temerlohjaya #wargatemerloh #codtemerloh #mentakab #mentakabpahang #codtemerlohmentakab #uitmjengka #uitmjengkapahang #kambingperap #sayajualkambingperap #petalingjaya #bangsar #kuantan #mamasablovers #sayajualkek #keksedap #cheesecake #pjj #onlineclass #onlineclasspjj
Proudly presenting Bare Necessities KL!

We are a newly launched MOBILE BEAUTY SERVICE Company in KL to meet the needs of our ladies specifically in the niche of in-home services

Our services include the following:- WAXING
THREADING
BLEACHING

We are here for ladies requiring the above mentioned services in the comfort of their own homes
.
Pls contact us via Call/WhatsApp/DM/PM at the furnished info to book your slots
.
Our compelling offers and promotions are bound to catch your attention so please FOLLOW us on our social media to grab the opportunity!
.
Give us a try and sign up for our very affordable packages. We got you girls!

#waxing #hairbleaching #BareNecessitiesKL #mobilewaxingservices #mobilebeauty #klbeauty #women #kualalumpur #damansaraheights #damansara #bangsar #bangsarbeauty #montkiara #softwaxing #hardwaxing #brazilianwax#threading #housewifeproblems #mummydiaries #waxproblems #waxkualalumpur #girlsneeds #girlsthings #pamperingtime #girlpower #weruntheworld #weruntheworld #silkysmooth #smoothskin #hairfree #nomoreingrowns
Proudly presenting Bare Necessities KL!

We are a newly launched MOBILE BEAUTY SERVICE Company in KL to meet the needs of our ladies specifically in the niche of in-home services

Our services include the following:- WAXING
THREADING
BLEACHING

We are here for ladies requiring the above mentioned services in the comfort of their own homes
.
Pls contact us via Call/WhatsApp/DM/PM at the furnished info to book your slots
.
Our compelling offers and promotions are bound to catch your attention so please FOLLOW us on our social media to grab the opportunity!
.
Give us a try and sign up for our very affordable packages. We got you girls!

#waxing #hairbleaching #BareNecessitiesKL #mobilewaxingservices #mobilebeauty #klbeauty #women #kualalumpur #damansaraheights #damansara #bangsar #bangsarbeauty #montkiara #softwaxing #hardwaxing #brazilianwax#threading #housewifeproblems #mummydiaries #waxproblems #waxkualalumpur #girlsneeds #girlsthings #pamperingtime #girlpower #weruntheworld #weruntheworld #silkysmooth #smoothskin #hairfree #nomoreingrowns
We are proud to be one of the only two @thesmws_malaysia International Partner Bars in Malaysia. Thank you @RobbReport_Malaysia for the mention! Drop by The Cabinet for this months SMWS Pairings. 
_
Table Reservations: +6 03 2201 5080
Events: thecabinetkl@gmail.com
_
#thecabinetkl #cigarden #cigarlife #events #eventspace #livemusic #cocktails #newcigars #cigarsmalaysia #cigarsloungemalaysia #cigarloungemalaysia #cigarkualalumpur #cigarskl #whiskybarkl #bestbarkl #bangsar #kualalumpur #malaysia #whiskykl #robbreportmalaysia #smws #smwsmalaysia
We are proud to be one of the only two @thesmws_malaysia International Partner Bars in Malaysia. Thank you @RobbReport_Malaysia for the mention! Drop by The Cabinet for this months SMWS Pairings.
_
Table Reservations: +6 03 2201 5080
Events: thecabinetkl@gmail.com
_
#thecabinetkl #cigarden #cigarlife #events #eventspace #livemusic #cocktails #newcigars #cigarsmalaysia #cigarsloungemalaysia #cigarloungemalaysia #cigarkualalumpur #cigarskl #whiskybarkl #bestbarkl #bangsar #kualalumpur #malaysia #whiskykl #robbreportmalaysia #smws #smwsmalaysia
[PRINCESS GOLD by KARISMA COSMETIC]

BERAPA RAMAI NAK BUANG DAKI DEGIL PADA KETIAK TANPA BAHAN CHEMICAL ? 🌷PRINCESS GOLD CREAM BOLEH DIGANTIKAN DENGAN DEODORANT🌷

Pasal ape KETIAK makin hitam ni???ni lah sebabnya kerap sgt bercukur..nk biarkan ke???meh sini try PRODUK dari KARISMA COSMETIC ni PRINCESS GOLD CREAM..Comfirm ketiak ko cerah lepas sapu ni...tak caya sudah!!!! Beleh jugak digunakan mencerahkan bahagian:
💁ketiak
💁mis V
💁belakang leher
💁siku
💁celah perlipatan
💁Lutut
💁buku lali
💁boleh buat hujung gunong yg dah lebam colournya tu bertukar jadi pink gitu😊

Disapu selepas mandi pada waktu malam sebelum tido,kesan awk semua boleh tgk lepas 3 hari penggunaan saje....yg paling penting cepat menyerap & tak melekit😍😍😍😍😍 TERDAPAT DALAM KANDUNGAN 15g

http://www.wasap.my/+60194774109/kc
#STOKISPetalingJayaSelangor

C0D #Subang #Kelanajaya #Aradamansara #puchong #kerinchi #JalanKlangLama  #bangsar #damansara

#karismacosmetic #skincare #productkecantikan
[PRINCESS GOLD by KARISMA COSMETIC]

BERAPA RAMAI NAK BUANG DAKI DEGIL PADA KETIAK TANPA BAHAN CHEMICAL ? 🌷PRINCESS GOLD CREAM BOLEH DIGANTIKAN DENGAN DEODORANT🌷

Pasal ape KETIAK makin hitam ni???ni lah sebabnya kerap sgt bercukur..nk biarkan ke???meh sini try PRODUK dari KARISMA COSMETIC ni PRINCESS GOLD CREAM..Comfirm ketiak ko cerah lepas sapu ni...tak caya sudah!!!! Beleh jugak digunakan mencerahkan bahagian:
💁ketiak
💁mis V
💁belakang leher
💁siku
💁celah perlipatan
💁Lutut
💁buku lali
💁boleh buat hujung gunong yg dah lebam colournya tu bertukar jadi pink gitu😊

Disapu selepas mandi pada waktu malam sebelum tido,kesan awk semua boleh tgk lepas 3 hari penggunaan saje....yg paling penting cepat menyerap & tak melekit😍😍😍😍😍 TERDAPAT DALAM KANDUNGAN 15g

http://www.wasap.my/+60194774109/kc
#STOKISPetalingJayaSelangor

C0D #Subang #Kelanajaya #Aradamansara #puchong #kerinchi #JalanKlangLama #bangsar #damansara

#karismacosmetic #skincare #productkecantikan
I’ve bean thinking of you, coffee. ⁣
⁣
Calling all coffee lovers - we are collaborating with @baristaguildasia to serve you hot/iced brewed coffee! ☕💕⁣
⁣
Hurry only available for 2 weeks - see you this 26th August! 😉 #pichapopup
I’ve bean thinking of you, coffee. ⁣

Calling all coffee lovers - we are collaborating with @baristaguildasia to serve you hot/iced brewed coffee! ☕💕⁣

Hurry only available for 2 weeks - see you this 26th August! 😉 #pichapopup
Private 1 on 1s, Speed & Agility, Conditioning for Kids, Adults, Family fun trainings & Group classes. 
Call or WhatsApp Sheldon at 0197701777 
or Visit https://www.facebook.com/Sheldon1on1s/

#strength #conditioning #intensitytraining #agility #bangsarsouth #bangsar #kiara #selangor #kualalumpur #kidstraining #adulttraining #familytraining #funtionaltraining @ Pantai Hillpark Phase 3
Private 1 on 1s, Speed & Agility, Conditioning for Kids, Adults, Family fun trainings & Group classes.
Call or WhatsApp Sheldon at 0197701777
or Visit https://www.facebook.com/Sheldon1on1s/

#strength #conditioning #intensitytraining #agility #bangsarsouth #bangsar #kiara #selangor #kualalumpur #kidstraining #adulttraining #familytraining #funtionaltraining @ Pantai Hillpark Phase 3
Black Forest
.
.
.
.
#namelakamy 
#namelakapatisserie
Black Forest
.
.
.
.
#namelakamy
#namelakapatisserie
Wonder how you can enjoy your chia seeds differently? .
🤫🤫🤫🤫
.
Great combination of New Zealand Apple Cider Vinegar + Organic Honey + Organic Chia seeds
.
.
Find out more in our website ☝🏼☝🏼 #radiantwholefood #organic #organicfood #organiclifestyle #biogro #healthyfood #healthybreakfast #healthyrecipes #breakfast #breakfastideas #applecidervinegar #honey #chiaseeds #detoxjuice #vitamins #jayagrocer #aeon #villagegrocer #bensgrocery #bangsar #montkiara #klcc #petalingjaya #desaparkcity #damansara #fitness
Wonder how you can enjoy your chia seeds differently? .
🤫🤫🤫🤫
.
Great combination of New Zealand Apple Cider Vinegar + Organic Honey + Organic Chia seeds
.
.
Find out more in our website ☝🏼☝🏼 #radiantwholefood #organic #organicfood #organiclifestyle #biogro #healthyfood #healthybreakfast #healthyrecipes #breakfast #breakfastideas #applecidervinegar #honey #chiaseeds #detoxjuice #vitamins #jayagrocer #aeon #villagegrocer #bensgrocery #bangsar #montkiara #klcc #petalingjaya #desaparkcity #damansara #fitness
Simple,  healthy breakfast to kick start your day with Clearspring Organic Fruit Spread. .
.
Clearspring Organic Fruit Spread has NO SUGAR added and sweetened with fruit juice concentrated, thus it being called as “spread” rather than “jam”. .
.
Find this interesting? Find out more what flavours it has in our website. ☝🏼☝🏼 #radiantwholefood #organic #organicfood #organiclifestyle #biogro #healthyfood #healthybreakfast #healthyrecipes #fruit #breakfast #breakfastideas #spread #blueberry #jayagrocer #aeon #villagegrocer #bensgrocery #bangsar #montkiara #klcc #petalingjaya #desaparkcity #damansara #fitness
Simple, healthy breakfast to kick start your day with Clearspring Organic Fruit Spread. .
.
Clearspring Organic Fruit Spread has NO SUGAR added and sweetened with fruit juice concentrated, thus it being called as “spread” rather than “jam”. .
.
Find this interesting? Find out more what flavours it has in our website. ☝🏼☝🏼 #radiantwholefood #organic #organicfood #organiclifestyle #biogro #healthyfood #healthybreakfast #healthyrecipes #fruit #breakfast #breakfastideas #spread #blueberry #jayagrocer #aeon #villagegrocer #bensgrocery #bangsar #montkiara #klcc #petalingjaya #desaparkcity #damansara #fitness

FeedMe is investigator of posts from social media.